Jump to content

KeyPass.... Ειναι αξιοπιστο???

Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους....

Εχω account σε πολλααααααααααααα site και κτλ κτλ....

Χρησιμοποιω ενα txt αρχειακι για να εχω εκει ολους τους κωδικους μου....

Και χτες επεσε στην αντιλειψη μου ενα απλο utility : keypass.

Και προφανως υπαρχουν χιλιαδες τετοια (πειτε κανενα...).

Ειναι αξιοπιστα???

Να βαλω εκει τους κωδικους μου και να ειμαι οκ???

Η να μεινω στο κλασσικο txt αρχειακι μου?

:)

Το ποιο γνωστο και καλο ειναι το keePass.

Εγω το εχω συνδιασει με το dropbox και εχω παντου τους κωδικους μου

Ωραιο αυτο το dropbox.

Αλλα ειναι αξιοπιστο? Ειναι ασφαλες?

Το να 'ριχνεις' τους κωδικους για τα παντα μεσα σε εναν web server που administrators ειναι αλλοι εκτως απο σενα?

με το keepass βαζεις εναν κωδικο masterpassword ο οποιος ειναι encrypted 256 bit κάνοντας το σχεδον αδύνατο να το κανει uncrypt κάποιος

Το dropbox ειναι εξισου ασφαλες,μπορείς να αφιερώσεις λιγο χρόνο και να δεις τα sites των 2 προγραμμάτων ωστε να σου λυθουν ολες οι αποριες σου. :)

Προσωπικά χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια το password keeper του Blackberry για τέτοιες δουλειές, βολεύει πολύ γιατί έχω στην ουσία πάντα μαζί μου τους κωδικούς μου, αλλά έβαλα το Keepass στο PC και φαίνεται εύχρηστο, ίσως το χρησιμοποιήσω και αυτό παράλληλα.

Μπα εγώ δεν τα εμπιστεύομαι. Αντί για .txt όμως τα έχω σε σε ένα excel αρχείο που είναι πιο εύκολο να βρω οτιδήποτε. Και εντάξει δεν τους χρησιμοποιούμε όλους κάθε μέρα...

Μπα εγώ δεν τα εμπιστεύομαι. Αντί για .txt όμως τα έχω σε σε ένα excel αρχείο που είναι πιο εύκολο να βρω οτιδήποτε. Και εντάξει δεν τους χρησιμοποιούμε όλους κάθε μέρα...

Tι δεν εμπιστεύεσαι ακριβώς;

KeePass is an open source software so :banging::banging:

Δηλαδή είναι καλύτερο να τα εχεις σε ενα excel απο μια βάση δεδομένων που προστατεύεται απο κωδικό;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.