dexter20csgr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2010 Καλησπέρα παιδιά , ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να βρω καλώδιο που στη μία άκρη να έχει θυληκή υποδοχή για τζάκ και να καταλήγει σε 2 τζάκ.Θέλω να συνδέσω τα ηχεία του υπολογιστή μου στο pc αλλα και σε μια εξωτερική "κάρτα ήχου" , Behringer USB Guitar Link για όσους γνωρίζουν.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Βεβαίως και υπάρχει, πάνε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με συστήματα ήχου και θα βρείς.Επίσης έχει και σε Mediamarkt/Saturn κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Οκτώβριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Σε όποιο "μεγάλο" κατάστημα και να ρώτησα (MediaMarkt, Πλαίσιο, Public, ηλεκτρονικάδικα κλπ) μου είπαν ότι δεν είχαν και με παρέπεμψαν στη Βασιλεως Ηρακλείου (αν θυμάμαι καλά) εδω στη Θεσ/νίκη αλλά λόγω δουλείας δεν έχω προλάβει να περάσω ακόμα.Απλά ρωτάω και εδώ μη δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και τρέχω τσάμπα.Thanks παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratistos1 Οκτώβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Υπάρχει βύσμα προσαρμογής από 1 αρσενικό 3,5mm σε δύο θυληκά - 0,5 € όπου πουλάνε ηλεκτρονικά.http://www.skroutz.gr/c/699/adaptors.html?keyphrase=2.5+3.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Οκτώβριος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Ναι το ξέρω οτι υπαρχει αυτό , εγω ψαχνω απο θυληκο σε 2 αρσενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Ναι το ξέρω οτι υπαρχει αυτό , εγω ψαχνω απο θυληκο σε 2 αρσενικα Απλά βάζεις ένα τυπικό minijack splitter σαν αυτό που λένε τα παιδιά (αρσενικό --> δύο θηλυκά). Βρίσκεις παντού. Μετά θα συνδέσεις στα θηλυκά δύο καλώδια minijack-to-minijack, τα οποία θα οδηγηθούν στις πηγές σου. Κι αυτά τα βρίσκεις παντού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.