Jump to content

Πρόβλημα: Login & μετά το χάος...

Silender

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Από εχθές 2 από τα 25 PC μου, με το που φορτώνουν "τις προσωπικές σας ρυθμίσεις" το μόνο που φαίνεται είναι το φόντο που έχω επίλέξει.

Ούτε μπάρα έναρξης, ούτε εικονίδια, ούτε και το πρόγραμα για το Ιντερνετ καφέ εμφανίζονται.

Το μηχάνημα είναι AMD Athlon II X4 620, 4GB Ram 1333MHz(2+2), Gigabyte MA785GT-UD3H, Nvidia GTX260, Windows XP SP3 με τις τελευταίες ενημερώσεις το ίδιο και για τους Drivers υπόλοιπων υποσυστημάτων.

Από software αυτά που ξεκινάνε μαζί με τα windows είναι το Deep Freeze(Faronics) και το CafePro Client(ProZero Software).

Το παράξενο είναι πως στα συγκεκριμένα 2 PC δεν μπορούσα να κάνω Windows update κανα 2 μήνες τώρα αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία(βασικά δεν εμφάνιζε τπτ ο IE, στη συγκεριμένη σελίδα του WinUpdate μόνο).

Το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι ενώ όλα μου τα PC είναι Freezαρισμένα και τα διατηρώ ολόϊδια σε hardware/software μόνο αυτά τα 2 το έπαθαν και σε φάση που δουλευαν κανονικά σε Freeze state(άρα δεν υπηρξε κάποια αλλαγή πρωτού εμφανιστεί το πρόβλημα σε software τουλάχιστον επίπεδο).

:help1::help1::help1:

ναι το σκέφτηκα και αυτό αλλά:

1. Το έπαθε όπως προείπα σε Freeze state, άρα και να άρπαξε ιό θα τον πέταγε έξω με το restart(το έχω πάθει αρκετές φορές, όσα χρόνια δουλέυω αυτό).

2. Επειδή όλα τα περιμένω τον έβγαλα από το freeze state και εγκατέστησα το Avira Antivir και μετα από in-depth scan δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα(ούτε καν warning).

δοκίμασε τον σκληρό δίσκο με το πρόγραμμα της εταιρίας του μπας και την έχει ακούσει.Δοκίμασε και format άμα δεν σου βγάλει error ο σκληρός να δεις αν συνεχίζει το πρόβλημα.

δοκίμασε τον σκληρό δίσκο με το πρόγραμμα της εταιρίας του μπας και την έχει ακούσει.Δοκίμασε και format άμα δεν σου βγάλει error ο σκληρός να δεις αν συνεχίζει το πρόβλημα.

Να πώ την αλήθεια δεν πολυ έπιασα αυτό που είπες με το σκληρό και την εταιρία(τη σχέση έχει η εταιρία του προγράμματος με το σκληρό).

Δε νομίζω να φταίει το πρόγραμμα για το νετ να πω την αλήθεια...

Τον σκληρό τον τσέκαρα και δεν βγάζει κατι.(bad sectors).

To format είναι out of the question. Αν ήταν να φορμάρω δε θα έκανα το τόπικ. Τετοιες "λύσεις" δεν βοηθάνε, δεν είναι το PC του σπιτιού μου να το κάνω ότι γουστάρω, χώρια ότι μόνο οι ρυθμίσεις για να έρθει στο επίπεδο των υπόλοιπων θα πάρει ώρες.:nono:

ΥΓ: Α ξέχασα να πω ότι μετα από αρκετά restart 7-10-13-20 (τυχαίο νούμερο κάθε φορά) ανοίγει κανονικά. Στο επόμενο restart ξανα-μανα τα ίδια.

Το ότι φορτώνει συνέχεια, σημαίνει ότι κάποιος οδηγός συσκευής δεν ανταποκρίνεται. Σε παρακαλώ δοκίμασε να ξεκινήσεις σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν ξεκινάει κανονικά και αν τα καταφέρεις, δοκίμασε να βγάλεις αν έχεις κάποια pci συσκευή.

αχα, γράψε λάθος τότε.

λοιπόν επειδή κατάφερα με κάαααποια restart να τον ξεκινήσω και τον έδωσα σε πελάτη(ναι όταν ανοίξει δεν έχει κανένα θέμα), θα το δοκιμάσω μόλις φύγει.

Άρα στη καλύτερη περίπτωση κάποια κάρτα pci στην κάνει τη δουλειά. Στη χειρότερη η συσκευή της οποίας ο driver έχει πρόβλημα, είναι πάνω στη μητρική, οπότε πάς για άλλη.

Αρχικά προσπάθησε να εντοπίσεις το φταίχτη. Μετά ή άλλαξε τη προβληματική συσκευή, ή δοκίμασε άλλο driver.

χμμμ...

PCI κάρτες δεν έχω στα PC. Driver για τη μητρική λες ε? :rip:

Και πάλι δε μπορώ να καταλάβω πως το έπαθαν frezzαρισμένα PC(Και 2 PC κιόλας την ίδια μέρα).:getlost:

Τεσπά θα δοκιμάσω να αλλάξω drivers απο safe mode και θα συνεχίσω τα τεστ.:T:

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες.:fun:

Θα ξαναγράψω μόλις έχω νεα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.