Linuxmaniac Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2010 Γεια χαρά,ανοίγω το θέμα γιατί έψαξα λίγο στο net και διάβασα όλες τις εκδοχές οπότε παρακαλώ για το φώτα σας όποιος ξέρει να το ξεκαθαρίσουμε για όλους.Οι intel i7 σύμφωνα με τα specs τους υποστηρίζουν μέχρι 1066 Mhz DDR3 Ram.Ισχύει αυτό το άνω φράγμα;Πρόσφατα κι εγώ αγόρασα της Corsair στα 1600.Τι ισχύει εν τέλει;Τις ρίχνει ο controller στα 1066;Γιατί όλοι στο youtube (όχι απλοί χρήστες) έχουν συστήματα με i7 και γρηγορότερες ταχύτητες από 1066? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Δε θα χεις προβλημα με τις μνημες, θα τρεξουν μια χαρα.Οι γρηγοροτερες μνημες βοηθανε αμα κλοκαρεις, κατα τ αλλα δεν εχουν μεγαλες διαφορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 εγω παντως ειχα προβληματα στην αρχη με τις μνημες μου!!!μου τις εριχνε στα 1066 μεχρι που τους ανεβασα λιγο τα ρευματα...τωρα σταθερα 1600! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.