qbiefox Οκτώβριος 10, 2010 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Ειναι οντως πολυ καλο το dell και πολυ μινιμαλιστικο. Βγαινει και μια εκδοση με multimedia keys που ειναι ακομα πιο ομορφο Εμενα ποιο καλο παιδι θα μπορεσει να μου αγορασει ενα dell? Πηγαινει γαντι και με την οθονη μου. Νομιζω μονο σε εταιριες το δινει η dell αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 10, 2010 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 και γω ενδιαφέρομαι για ήσυχο gaming πληκτρολόγιο....Συνοψίζοντας τους υποψήφιους¨:1.Μicrosoft X42.Lycosa3.??Dell Keyboard?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Οκτώβριος 10, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Όντως το dell φαίνεται να είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις μου από όλα τα άλλα.Gaming δεν ξέρω αν το λες,μπορεί να μην έχει τα antighosting features που έχουν τα υπόλοιπα αλλά ούτε το logitech είχε και δεν με πείραζε.Που θα το βρούμε όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Οκτώβριος 13, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Αυτό εδώ λες? Όντως, το συγκεκριμένο είναι απίθανο πληκτρολόγιο, τα πλήκτρα του είναι σαν μαξιλάρια καμια σχεση με gaming αλλα το αγαπησα απο την photo... Το X6 μου αναγνωριζει μεχρι 6 πληκτρα. Κοιτα αμα οντως αναγνωριζει 6 πληκτρα καλα ειναι, απλως οτι εχω διαβασει στα internets δεν αναφερουν τπτ, δεν ειμαι κ 100% σιγουρος Το das keyboard παντως (δινω link πιο πανω) βγαζει ειδικη εκδοση silent, otinanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Οκτώβριος 14, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Λοιπόν,πέρασα από το media markt Ρέντη που είχε πολλά πληκτρολόγια ανοιχτά.Τα lycosa και sidewinder x4 που δοκίμασα δεν μου φάνηκαν ιδιαίτερα βολικά,αρκετά κοντά στο logitech που ήδη έχω θα έλεγα.Από θόρυβο δεν μπορούσα να καταλάβω μέσα στο κατάστημα,αλλά το lycosa φαινόταν πολύ οκ συγγρίνοντας με τα διπλανά του.Από όσα δοκίμασα,το logitech g15 μου φάνηκε πιο βολικό,αλλά από θόρυβο δεν ξέρω.Θα περιμένω να έρθει στα ράφια και το blackwidow για να δω πως είναι και το μηχανικό πρωτού καταλήξω σε κάποιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 14, 2010 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Αυτό εδώ λες? Όντως, το συγκεκριμένο είναι απίθανο πληκτρολόγιο, τα πλήκτρα του είναι σαν μαξιλάρια Όλα εκτός του Space. Μετά από κάποια χρήση κάνει ενοχλητικό θόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.