Jump to content

Πλαισιο τιμες bulk

zpaf

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply
Ναι, πείτε μας οτι φταίει και το παληκάρι οτι χαλάσαν οι καρτες του...

Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι εσείς; :wassat:

Ε σαν καταστημα μας κανει και χαρη που μας δινει και εγγυηση?

Εγώ απλά είπα ότι αν είχα κατάστημα, έναν τέτοιο πελάτη δε θα με ενδιέφερε να τον έχω ικανοποιημένο. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα πρέπει να του συμπεριφερθώ όπως μου ορίζει ο νόμος. Ο κύριος αν θέλει μπορεί να σταματήσει να αγοράζει από αυτό το κατάστημα, αλλά δε νομίζω να το κάνει γιατί όπως φαίνεται τον εξυπηρετεί.

Νομίζω ότι αρκεί το παρακάτω post για να μπει κάποιος σε σκέψεις:

Στην δεύτερη περίπτωση πάλι κερδισμένος βγήκες διότι πήρες ποιο καινούρια κάρτα η οποία έχει παρόμοιες επιδόσεις - χάνει σε σχέση με την 4870 αλλά όχι τρομερά και με σαφέστατα λιγότερη κατανάλωση - την οποία θα την πουλήσεις πολύ ποιο ακριβά και πολύ ποιο εύκολα από ότι θα πούλαγες την 4870. Στην τελική αν δεν σου άρεσε την γύρναγες και έπαιρνες πιστωτικό.

Στην 3η περίπτωση μάλλον περισσότερο άτυχος είσαι και λιγότερο ζημιωμένος διότι ήταν DOA η κάρτα. Ταλαιπωρήθηκες το ίδιο που θα ταλαιπωριόταν ο οποιοσδήποτε στην περίπτωσή σου. Σε περιπτώσεις σαν την δική σου είναι επιλογή του καταστήματος αν θα σε ταλαιπωρήσει ακόμα περισσότερο, αν θα σου επιστρέψει απλά τα χρήματα ώστε να είναι τυπικά εντάξει απέναντί σου ή αν θα κάνει κάποια κίνηση να σε αποζημιώσει και για την ταλαιπωρία σου.

Όσο για το που ξέρω για το ότι μιλάμε για 8600GT. Είναι απλό. Το έχεις γράψει. Οπότε άσε τα bold και δεν ξετρύπωσες υπάλληλο του πλαισίου.

Αλήθεια σε τι διάστημα έγινε η αλλαγή αυτών των τριών καρτών; Όχι ότι με ενδιαφέρει, απλά τροφή για σκέψη. Over and out...

ΥΓ: Πραγματικά πάντως, αν κάποιος βρίσκει λογικό να αγοράζει μία κάρτα μεταχειρισμένη/bulk με 10€ και με "DOA" να παίρνει μία καινούρια ίδιων επιδόσεων, τι να πω...

Αν ειχες μαγαζι κ δεν σε ενδιαφερει ενας πελατης που σου κανει τζιρο 5-6 χιλιαρικα τον χρονο τοτε εισαι αξιος της τυχης σου...Εννοειται οτι θα σταματησω να αγοραζω κ θα ψαξω να βρω κατι αλλο να με εξυπηρετει σωστα...

Οι καρτες δεν ειναι παντα δικες μου.Εξυπηρετω ολο το σόϊ κ ολους τους φιλους μου σε οτι εχεει σχεση με υπολογιστες κ ηλεκτρονικα.Γι αυτο εχω κ πολλα RMA κ παρε δωσε με service.Γιατι αν πανε μονοι τους τους κοροιδευουν κ τους δινουν οτι ναναι...

Επειδη το πηρα 10 ευρω τι σημαινει???Δεν εχει κανονικα εγγυηση?Γραφει καπου οτι ειναι προσφορα??Η μηπως μπορεις να μου εξηγησεις την συσχετηση που κανεις μεταξυ bulk κ μεταχειρισμενου???Η bulk ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ οποτε πρεπει να αλλαχθει με καινουρια αν βρεθει DOA....Κανω καπου λαθος?

• 1 month later...
5 τηλέφωνα για 5 προΐόντα έκανα σήμερα (ξέρετε από αυτά που λένε διαθέσιμα μόνο στα καταστήματα!)

Ε, σωστά μαντέψατε, ούτε εάν δεν ήταν διαθέσιμο!!!

φίλε μου δεν είσαι ο μόνος. δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν υπάρχουν αυτά τα "εκθεσιακά" κομμάτια. μετά την 3η φορά που ρώτησα για components και μου απάντησαν ότι δεν υπήρχαν κατάλαβα τι παίζει.

ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

• 3 weeks later...

Πριν απο δύο μήνες περίπου αγόρασα μια 5850 bulk η οποία βγήκε off. Όταν την παρέλαβα ήταν μέσα σε σκισμένο σακουλάκι και φυσικά απερίγραπτα σκονισμένη..Δεν συζητάμε για τη συσκευασία της που χωρούσε τουλάχιστον δέκα τέτοιες κάρτες..Φανταστείτε τι κουδούνισμα έφαγε στη διαδρομη..Σε αυτή την περίπτωση γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω κάποιο πιστωτικό; Γιατί απο αυτούς κάρτα γραφικών δεν ξαναπαίρνω..

Πριν απο δύο μήνες περίπου αγόρασα μια 5850 bulk η οποία βγήκε off. Όταν την παρέλαβα ήταν μέσα σε σκισμένο σακουλάκι και φυσικά απερίγραπτα σκονισμένη..Δεν συζητάμε για τη συσκευασία της που χωρούσε τουλάχιστον δέκα τέτοιες κάρτες..Φανταστείτε τι κουδούνισμα έφαγε στη διαδρομη..Σε αυτή την περίπτωση γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω κάποιο πιστωτικό; Γιατί απο αυτούς κάρτα γραφικών δεν ξαναπαίρνω..

Καλά πιστωτικό θα πάρεις έτσι κι'αλλιώς... Το θέμα είναι να απαιτήσεις τα $ σου πίσω

Μάλλον θα πιάσω τα λεφτά γιατί είχα δώσει 239€. Η μια 5850 που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι η Msi που κοστίζει 220€. Δεν συζητάμε για τις άλλες που είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένα καταστήματα...Παίζει να το πάρω και την ίδια μέρα;

Λεφτά αμφιβάλλω αν θα πάρω..Οπότε θα κυνηγήσω πιστωτικό.Αν και έχω ακούσει ότι το έχουν ψιλοκαταργήσει..

Eγώ θα σε έλεγα να κυνηγήσεις τα λεφτά σου πίσω. Άντε γιατί το έχει παραξηλώσει το πλαίσιο....

Λεφτά αμφιβάλλω αν θα πάρω..Οπότε θα κυνηγήσω πιστωτικό.Αν και έχω ακούσει ότι το έχουν ψιλοκαταργήσει..

παρε το πιστωτικο,χρησιμοποιησε το και φυσικα μην ξαναπαρεις κατι απο δαυτους και πες και στον κυκλο σου να μην ψωνιζει απο αυτους.ετσι και αλλιως για φουντο πανε

Τελικά πιστωτικό δεν πήρα αλλά μου δώσαν την msi 5850 και υπόλοιπο πιστωτικού 19 €.Το αξιοσημείωτο είναι ότι σήμερα μέσα σε μερικές ώρες ξεμπέρδεψα.Το κατάστημα είναι αυτό του mall.

Τελικά πιστωτικό δεν πήρα αλλά μου δώσαν την msi 5850 και υπόλοιπο πιστωτικού 19 €.Το αξιοσημείωτο είναι ότι σήμερα μέσα σε μερικές ώρες ξεμπέρδεψα.Το κατάστημα είναι αυτό του mall.

σε συσκευασια η χυμα?

Ήθελε να μου την δώσει χωρίς συσκευασία..Για να στείλει είπε την gigabyte πίσω με τη συσκευασία της msi...Αλλά αφου του τη ζήτησα επίμονα, μου έδωσε την msi με τη δική της συσκευασία ολοκαίνουργια με σφραγισμένο το σακουλάκι της.

Ήθελε να μου την δώσει χωρίς συσκευασία..Για να στείλει είπε την gigabyte πίσω με τη συσκευασία της msi...Αλλά αφου του τη ζήτησα επίμονα, μου έδωσε την msi με τη δική της συσκευασία ολοκαίνουργια με σφραγισμένο το σακουλάκι της.
ετσι μπραβο γιατι ψαχνουν για κοτσυφια

• 2 weeks later...

Ειχα παραγγειλει κ`εγω μια 5850 bulk και την παρελαβα σε κουτι μιας 5870.Αφου ανοιξα το κουτι και απλωσα το χερι μου να την σηκωσω...Ξηλωθηκε απο το πλαστικο που κραταει το ανεμιστηρακι.Την στελνω πισω και μου την κανανε πιστωση.Μια βδομαδα μετα πηρα μια EVGA Gtx 470 πληρωνοντας την διαφορα 120 ευρω.399 ευρω την δινανε.Το απογευμα γυρναω σπιτι ανοιγω την σελιδα του πλαισιου στις 470 και βλεπω αλλαγμενη την τιμη της στα 280 ευρω.Καλα ε?Φρικαρα λεμε.:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.