yanni Νοέμβριος 4, 2010 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Δεν εχουν καμια σχεση τα κανονικα προιοντα με τα bulk...Πηγα στο service μια καρτα γραφικων που ειχα παρει με 10 ευρω κ δεν μου την αλλαζουν...Θελουν να μου δωσουν πιστωτικο 10 ευρω...Να το κανω τι????Αφου η πιο φτηνη καρτα γραφικων κανει 60 ευρω στο site τους κ ειναι κ πολυ κατωτερη απο αυτην που πηρα εγω με 10...Μιλησα με πολλους στα τηλ κ απο κοντα αλλα τιποτα...Το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να μου δωσουν το πιστωτικο η τα λεφτα μου πισω γιατι δεν εχουν λεει αντιστοιχων χαρακτηριστικων καρτα στην ιδια τιμη....Η κοροιδεια συνεχιζεται...Αλλα οταν πηγα μια 8800gt καποτε με αποδειξη στα 270 ευρω μυ την αλλαξαν με μια 9800gt που εκανε 100...Τωρα δεν τους συνεφερε κ με εγραψαν στα @@ τους...Δεν θα ξαναδουν δραχμουλα απο εμενα κ τους φιλους μου παντως για παραδειγματισμο...Τους το ειπα αλλωστε...Με την 8800GT μια χαρά σου φέρθηκαν. Αν είχαν κάνει διαδικασίες αντικατάστασης της κάρτας σου, περίμενες έναν μήνα να έρθει η νέα κάρτα και αυτή ήταν πάλι η 8800GT των "270€", χειρότερα θα ήσουν.Τώρα με την 8600GT είναι η κλασική ιστορία με τα πιστωτικά και την τελευταία τιμή καταλόγου. Δυστυχώς είναι από τα στραβά του πλαισίου. Εγώ πάντως αν ήταν να επιμείνω και να μην πάρω το πιστωτικό του "ενός κεμπάπ + αναψυκτικό", θα άφηνα την κάρτα εκεί και θα ζητούσα να την στείλουν κανονικά για αντικατάσταση. Άλλωστε η απόδειξη θα αναγράφει κανονική εγγύηση όχι εγγύηση κάποιας περιορισμένης μορφής. Κάποια bulk θα ανακάλυπταν -είμαι σίγουρος- αφού και αυτή που θα είχα πάρει στα 10€ θα ήταν bulk λογικά και προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε και να ήταν και μεταχειρισμένη. Αρκεί να δούλευε σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 4, 2010 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Θεωρητικά θα έπρεπε να είχαν την ίδια κάλυψη σε rma τα προϊόντα bulk.Η απόδειξη αναγράφει 3ετη εγγύηση Πλαισίου.Είναι φυσικά ιδιαίτερες περιπτώσεις καθώς τα περισσότερα είναι παλιά κομμάτια και δεν υπάρχει απόθεμα ωστε να αντικατασταθούν άμεσα.Άλλη μια ιδιαιτερότητα είναι πως φαντάζομαι ότι δε μπορείς να κάνεις απευθείας rma από τη μαμα εταιρία.Όπως λεει και ο yanni, χρειάζεται υπομονή σε αυτές τις περιπτώσεις.Αφήνεις την κάρτα και τους ενοχλείς τηλεφωνικά κάθε 3-4 μέρες για να δείς τι έγινε.Αν τους παραζορίσεις νομίζω ότι θα σου προτείνουν πιστωτικό για να σε ξεφορτωθούν, και τότε θα πας για....σουβλάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Νοέμβριος 4, 2010 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Χειροτερα δεν θα ημουν με την 8800 αφου ειναι ιδια με τη 9800.Yanni αφου δεν γραφω πουθενα οτι πηγα 8600 για service εσυ που το ξερεις κ το γραφεις απο πανω??Η λυση να περιμενω αντικατασταση της καρτας δεν υπαρχει αφου δεν υπαρχει αποθεμα κ στην εταιρεια παραγωγης οπως μου ειπαν...Οποτε η πιστωτικο η τα χρηματα μου πισω θα παρω...Μου προτειναν κ μια καρτα που κανει 70 ευρω να την παρω με 20 ευρω εκπτωση.Μου ειπαν οτι ειναι ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ τα συγκεκριμενα BULK κομματια κ γιαυτο υπαρχει αυτη η πολιτικη.Αν τους πηγαινα 8600 με 100 ευρω αποδειξη θα μου εδιναν μια αντιστοιχη η λιγο καλυτερη.Οποτε ολο το κολπο ειναι στην τιμη...Οποτε κ η 3 χρονια εγγυηση που δινουν ειναι μια αυταπατη...Απλα αν σου χαλασει την πας πισω κ παιρνεισ τα σουβλακια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2010 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 ναι αλλα τοσα χρονια ομως την εβγαλες με 3 σουβλακια και μια κοκακολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Νοέμβριος 4, 2010 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Δεν το ειχα σκεφτει ετσι μαλλον θα πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να τους πω κ ευχαριστω...Ο σκοπος ειναι να εχουμε ιδια αντιμετωπιση σε ολες τις περιπτωσεις κ οχι να κανουν οτι τους συμφερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2010 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 γιατι ποσο διαφορετικα σε αντιμετωπισαν με αυτη την καρτα των 10Ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Νοέμβριος 4, 2010 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Αν τους πηγαινα 8600 με 100 ευρω αποδειξη θα μου εδιναν μια αντιστοιχη η λιγο καλυτερη.Moυ το ειπαν ξεκαθαρα.Αν αυτο δεν ειναι διαφορετικη αντιμετωπιση για το ιδιο προιον τοτε τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2010 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 αν ειχες αποδειξη των 100Ε , δε θα ειχες κανει ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Νοέμβριος 4, 2010 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Για ποιο λογο να εκανα post αφου θα ειχε δουλεψει οπως επιβαλεται απο τον νομο το RMA??Να γραψω τι??Οτι εκαναν καλη δουλεια?Αυτη ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ του....Anyway δεν θυμαμαι αν το εγραψα εδω η σε αλλο forum αλλα οταν ληγα την 4870 1GB μου εδωσαν μια 5770 1GB.H αποδειξη της 4870 ηταν στα 100 ευρω ενω η 5770 που πηρα εκανε 167 ευρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2010 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 γιατι την δεχτηκες και δεν απαιτησες καρτα των 100Ε τοτε;δε καταλαβαινω τη λογικη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Νοέμβριος 4, 2010 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Ρε ανθρωπε τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεω??????Λεω να υπαρχει ιδια αντιμετωπιση ΠΑΝΤΑ..1)Πηγα 8800gt(αποδειξη 270 ευρω) κ μου εδωσαν 9800gt(Αποδειξη 100 ευρω)2)Πηγα 4870 1gb(αποδειξη 100 ευρω) κ μου εδωσαν 5770 1gb(Αποδειξη 167 ευρω)3)Πηγα 8600gt(Αποδειξη 10 ευρω) κ θελουν να μου δωσουν 10 υερω πιστωτικο....Απιατω ιδια Αντιμετωπιση κ οχι καρτα των 100 ευρω...Θελω μια ιδια η παρομοια καρτα για να κανω την δουλεια μου...Καταλαβες τωρα?Εχω ακομα αδικο κατα την γνωμη σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 4, 2010 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 όσον αφορά για τις τιμή αγοράς και την τιμή του πιστωτικού, απλά θα αφήσω αυτό εδώ:Απόσβεση: Όταν λέμε απόσβεση εννοούμε τη φθορά ή τη μείωση της αξίας ενός σταθερού κεφαλαίου, η οποία οφείλεται στη χρησιμοποίησή του ή στην επίδραση επ’ αυτού του χρόνου και της τεχνολογίας. (η απόσβεση αντιπροσωπεύει το ποσό κατά το οποίο μειώνεται η αξία ενός σταθερού κεφαλαίου κάθε χρόνο της διάρκειας της οικονομικής του ζωής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 4, 2010 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Ρε ανθρωπε τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεω??????Λεω να υπαρχει ιδια αντιμετωπιση ΠΑΝΤΑ..1)Πηγα 8800gt(αποδειξη 270 ευρω) κ μου εδωσαν 9800gt(Αποδειξη 100 ευρω)2)Πηγα 4870 1gb(αποδειξη 100 ευρω) κ μου εδωσαν 5770 1gb(Αποδειξη 167 ευρω)3)Πηγα 8600gt(Αποδειξη 10 ευρω) κ θελουν να μου δωσουν 10 υερω πιστωτικο....Απιατω ιδια Αντιμετωπιση κ οχι καρτα των 100 ευρω...Θελω μια ιδια η παρομοια καρτα για να κανω την δουλεια μου...Καταλαβες τωρα?Εχω ακομα αδικο κατα την γνωμη σου??Στα 1 και 2 βγηκες κερδισμενος, αφου και τις 2 φορες πηρες καλυτερη καρτα (την 2η φορα κιολας με μεγαλυτερη αποδειξη)Στο 3 δεν βγηκες ουτε κερδισμενος ουτε χαμενος. Μαλιστα πολυ εντιμο εκ μερους τους που σου προτειναν να σου επιστρεψουν τα λεφτα σου, αφου ετσι δεν σου δεσμευουν τα 10 ευρω να τα αγορασεις απο αυτους.Δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεσαι. Η καρτα με τα 10 ευρω ειναι προσφορα. Εννοειται οτι δεν μπορεις να την παρεις σε προσφορα και μετα να πας πισω και να ζητησεις κατι που αξιζει περισσοτερο. Δηλαδη οταν τα μαγαζια ρουχων σου λενε οτι σε προσφορες/εκπτωσεις δεν δεχομαστε επιστροφες, ειναι καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Νοέμβριος 4, 2010 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Στην πρωτη περιπτωση πηρα ιδια καρτα γιατι οπως ολοι ξερουμε 9800gt=8800gt.Στην δευτερη περιπτωση πηρα χειροτερη καρτα γιατι 5770<4870 σε απολυτα νουμερα.Η αποδειξη ηταν στα 100 ευρω(απο ΠΡΟΣΦΟΡΑ που ειχαν καποτε στην 4870 1gb) γiα την 5770 αλλα πηγα σπιτι κ ηταν χαλασμενη κ η καινουρια που μου εδωσαν...Την πηγα πισω κ μου εδωσαν αλλη 5770 με αποδειξη 167 ευρω αυτην τη φορα.Στην τριτη περιπτωση λοιπον βγαινω σαφως ζημιωμενος...ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ 10 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....Πρεπει καποια στιγμη να σταματησετε να λετε οτι θελετε κ να βγαζετε συμπερασματα μονοι σας...Το μονο που ελεγε ειναι bulk.Επισης σε καμια περιπτωση δεν ελεγε μεταχειρισμενη που προφανως κ ηταν αφου ειχε πολυ σκονη στο ανεμηστηρακι της...Απο ποτε λοιπον πουλανε τα προιοντα bulk ειναι μεταχειρισμενα???Για να συνεχισω λοιπον θα σου πω γιατι βγαινω ζημιωμενος.Την καρτα την πηρα Παρασκευη μεσημερι στα χερια μου.Πληρωσα κ 3 ευρω μεταφορικα.Την εβαλα στο μηχανημα στο Σαββατο κ δεν δουλευε καθολου απο την αρχη αρα ηταν DOA...Την πηγα δευτερα πρωι στο Πλαισιο.(Εξοδα μεταφορας δικα μου...).Δεν επρεπε να μου την αλλαξουν κατευθειαν αφου ηταν DOA??Τεταρτη μεσημερι με παιρνουν τηλ κ μου λενε οτι η καρτα δεν εχει τιποτα κ να παω να την παρω κ οτι δεν θα με χρεωσουν που επρεπε κανονικα να με χρεωσαν αφου δεν βρεθηκε βλαβη.Παω εκει(με δικα μου εξοδα μεταφορας) κ ρωταω αν ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι οκ η καρτα κ ο υπαλληλος μου ειπε οτι την τσεκαρε κ δουλευει κανονικα...Του λεω κ γω σε καμια ωρα θα ειμαι πισω ξανα...Παω σπιτι κ η καρτα προφανως δεν δουλευε.Ξαναπαω(με δικα μου εξοδα μεταφορας) κ την βαζει πανω στο μηχανημα κ βλεπει κ ο ιδιος που την ειχε ελενξει πριν οτι δεν δουλευει κ μου ζηταει συγνωμη κ οτι θα γινει αλλαγη.Ανθρωποι ειμαστε κ κανουμε λαθη.Δεν εχω προβλημα,συμβαινουν αυτα.την συνεχεια την ξερετε αφου την εχω γραψει σε προηγουμενα posts...Ο υπαλληλος ισχυριζοταν κ αυτος οτι η καρτα ηταν σε προσφορα...Ας μου δειξει καποιος λοιπον που γραφει προσφορα στην αποδειξη μου να το καταλαβω κ εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 4, 2010 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 9800GT>8800GT. (edit- Άκυρο αυτό. Θυμόμουν λάθος ότι η 9800GT ήταν κάτι τις παραπάνω από 8800GT και όχι 100% marketing).Στην δεύτερη περίπτωση πάλι κερδισμένος βγήκες διότι πήρες ποιο καινούρια κάρτα η οποία έχει παρόμοιες επιδόσεις - χάνει σε σχέση με την 4870 αλλά όχι τρομερά και με σαφέστατα λιγότερη κατανάλωση - την οποία θα την πουλήσεις πολύ ποιο ακριβά και πολύ ποιο εύκολα από ότι θα πούλαγες την 4870. Στην τελική αν δεν σου άρεσε την γύρναγες και έπαιρνες πιστωτικό.Στην 3η περίπτωση μάλλον περισσότερο άτυχος είσαι και λιγότερο ζημιωμένος διότι ήταν DOA η κάρτα. Ταλαιπωρήθηκες το ίδιο που θα ταλαιπωριόταν ο οποιοσδήποτε στην περίπτωσή σου. Σε περιπτώσεις σαν την δική σου είναι επιλογή του καταστήματος αν θα σε ταλαιπωρήσει ακόμα περισσότερο, αν θα σου επιστρέψει απλά τα χρήματα ώστε να είναι τυπικά εντάξει απέναντί σου ή αν θα κάνει κάποια κίνηση να σε αποζημιώσει και για την ταλαιπωρία σου. Όσο για το που ξέρω για το ότι μιλάμε για 8600GT. Είναι απλό. Το έχεις γράψει. Οπότε άσε τα bold και δεν ξετρύπωσες υπάλληλο του πλαισίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Νοέμβριος 4, 2010 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Ειχα υποψιαστει οτι θα το εχεις καταλαβει απο εκει αλλα ηθελα να ειμαι σιγουρος.Σε γενικες γραμμες δεν ειμαι ευχαριστημενος με την 5770 σε σχεση με την 4870 που ειχα.Λιγο wow παιζω κ σε αυτο η 4870 τα πηγαινε πολυ καλυτερα απο την 5770 κατα την ταπεινη μου γνωμη.anyway μακαρι να πουληθει να παω σε κατι δυνατοτερο.Αλλα δεν το βλεπω να ενδιαφερεται κοσμος γαι 5770...Ξεφυγαμε απο το αρκικο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Νοέμβριος 5, 2010 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 το τίμιο θα ήταν να γράφει στην απόδειξη ότι είναι ξεστοκάρισμα και δεν καλύπτεται με κανονική εγγύηση, από τη στιγμή που δεν το γράφει είναι εκτεθημένοι. αν και πιστεύω έπεσες σε στραβόξυλα , σε ποιό κατάστημα πήγες? διαφέρει πολύ η συμπεριφορά από υπεύθυνο σε υπεύθυνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 5, 2010 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 1)Πηγα 8800gt(αποδειξη 270 ευρω) κ μου εδωσαν 9800gt(Αποδειξη 100 ευρω)2)Πηγα 4870 1gb(αποδειξη 100 ευρω) κ μου εδωσαν 5770 1gb(Αποδειξη 167 ευρω) 3)Πηγα 8600gt(Αποδειξη 10 ευρω) κ θελουν να μου δωσουν 10 υερω πιστωτικο.... Και εγώ με αυτό το ιστορικό, σαν κατάστημα τα 10€ θα σου έδινα και δεν θα σε ήθελα ξανά πελάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 5, 2010 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Και εγώ με αυτό το ιστορικό, σαν κατάστημα τα 10€ θα σου έδινα και δεν θα σε ήθελα ξανά πελάτη. Ναι, πείτε μας οτι φταίει και το παληκάρι οτι χαλάσαν οι καρτες του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalwdios Νοέμβριος 5, 2010 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Και εγώ με αυτό το ιστορικό, σαν κατάστημα τα 10€ θα σου έδινα και δεν θα σε ήθελα ξανά πελάτη. Ε σαν καταστημα μας κανει και χαρη που μας δινει και εγγυηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.