deNordic Οκτώβριος 30, 2010 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2010 Εδώ δεν ανανεώνουν τι υπάρχει και αν υπάρχει από αυτές τις ψευτοπροσφορές/απάτες/"ευκαιρίες"/bulk. Λες και είναι προς τιμήν τους να υπάρχουν στο site τους "τέτοια" προϊόντα.Φανταστείτε για πόσο φούντο είναι, να πουλάνε εκθεσιακά μοντέλα όσο όσο. Κατάντια σκέτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 30, 2010 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2010 Εδώ δεν ανανεώνουν τι υπάρχει και αν υπάρχει από αυτές τις ψευτοπροσφορές/απάτες/"ευκαιρίες"/bulk. Λες και είναι προς τιμήν τους να υπάρχουν στο site τους "τέτοια" προϊόντα.Φανταστείτε για πόσο φούντο είναι, να πουλάνε εκθεσιακά μοντέλα όσο όσο. Κατάντια σκέτη...DigiPod Μονόποδο A3204 (32-170cm) - Τρίποδα - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 31, 2010 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Εδώ δεν ανανεώνουν τι υπάρχει και αν υπάρχει από αυτές τις ψευτοπροσφορές/απάτες/"ευκαιρίες"/bulk. Λες και είναι προς τιμήν τους να υπάρχουν στο site τους "τέτοια" προϊόντα.Φανταστείτε για πόσο φούντο είναι, να πουλάνε εκθεσιακά μοντέλα όσο όσο. Κατάντια σκέτη...Βασικα δεν με νοιαζει (εμενα προσωπικα) που το κανουνε αυτο. Μπραβο τους και μαγκια τους που ενα τρελα υπερτιμημενο κομμακι hw που θα επρεπε να πουλιεται στο 1/3 της τιμης λογω των 2 χρονων που εχει βγει, παιζει σε αυτες τις τιμες. Και καλα κανουνε και ξεστοκαρουνε. Ολα τα μαγαζια εχουν B-grade στοκ ετσι κι αλλιως.Εμενα με νοιαζει οτι τις μισες φορες (εγω εχω 2/3) τα εκθεσιακα που πουλανε δεν δουλευουν καν... DOA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Οκτώβριος 31, 2010 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Πριν απο λιγο ήρθε η bulk Gigabyte 5850 στα 239 ευρω... ( ενος φιλου που δεν βλεπω να ξανα περνει κατι απο εκει ) H καρτα ειθε στην Εύβοια μεσα σε μια μεγάλη κούτα, χύμα.... ουτε ενα χαρτί - αφρολέξ δεν έβαλαν για την σταθεροποιήσουν, να την προστατέψει στον δρόμο και ειχε σκιστεί το σακουλάκι της, ελεος , υπαρχει περίπτωση να ξαναπάρω bulk απο εκει ? να μου έρθει σε κομμάτια με τους ασυνείδητους? Αλλα εχει και συνέχεια... Η καρτα ειναι μεταχειρισμένη... ο ανεμιστήρας της ειχε μαζέψει σκονη που ειχε κολλήσει στα πτερύγια και φαινόταν... την φύσηξα με το κομπρεσέρ, ως εκ θαύματος , απο τα σωθικά της "καινούριας" κάρτας βγηκε ενα ωραιότατο σύννεφο σκόνης... κανα 2 μηνών τουλάχιστον. Εχει γίνει παράπονο στην εξυπηρέτηση πελατών...Επιστροφή, πιστωτικό και πάρε την 6870 :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 31, 2010 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Βασικα δεν με νοιαζει (εμενα προσωπικα) που το κανουνε αυτο. Μπραβο τους και μαγκια τους που ενα τρελα υπερτιμημενο κομμακι hw που θα επρεπε να πουλιεται στο 1/3 της τιμης λογω των 2 χρονων που εχει βγει, παιζει σε αυτες τις τιμες. Και καλα κανουνε και ξεστοκαρουνε. Ολα τα μαγαζια εχουν B-grade στοκ ετσι κι αλλιως.Εμενα με νοιαζει οτι τις μισες φορες (εγω εχω 2/3) τα εκθεσιακα που πουλανε δεν δουλευουν καν... DOA...Μα έχει βουήξει ο τόπος ότι αυτές οι "ευκαιρίες" είναι ελαττωματικά προϊόντα, μεταχειρισμένα ή "άφαντα". Και το θέμα είναι ότι συνυπάρχουν μαζί με τα καινούρια. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη απάτη. Ας κάνουν μια ξεχωριστή κατηγορία με στοκ/bulk προϊόντα να ξέρουμε τι γίνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπέρδεψαν το στοκ house τους με το online shop. Μάλλον για να τραβήξουν τα βλέμματα με τις χαμηλές τιμές.Και προσώπικα δεν θεωρώ μαγκιά όταν κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να τιμολογούν με την σωστή τιμή τα "μουσεία" προϊόντα τους. Αλλά απ'ότι φάινεται τα τιμολογούν έτσι, όχι γιατί ειναι 2 χρόνων, αλλά λόγω της λειτουργικής τους κατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 31, 2010 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Οι πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν στα 184,282 εκατ. ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη υποχώρησαν σε ποσοστό 95,4% στα 39 χιλ. ευρώ, ενώ σε επίπεδο μητρική οι πωλήσεις αυξήθηκαν 5,1% στα 182,648 εκατ. ευρώ ένώ τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν κατά 93,5% στα 67 χιλ. ευρώ. Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως με όπλα του την επιθετική τιμολογιακή πολιτική (μείωση του περιθωρίου του Μικτού Κέρδους κατά 2,2 μονάδες) & τα συνεχώς βελτιούμενα προϊόντα και υπηρεσίες, ο όμιλος κατέγραψε ανάπτυξη εν μέσω καθοδικής πορείας του κλάδου.Ταυτόχρονα, πέτυχε μείωση των εξόδων κατά 6,5% αντισταθμίζοντας τη μείωση της Μικτής Κερδοφορίας. Έτσι, η κερδοφορία προ φόρων μειώθηκε μόλις κατά 18,3%, σημαντικό στοιχείο αποτελεσματικής λειτουργίας του ομίλου.Αμα δουλευουν για 70.000 κερδος μονο αυτα γινονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 31, 2010 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Προσωπικά ποτέ δεν κοίταξα τις προσφορές τύπου "μόνο στο τάδε κατάστημα", αλλά αποκλειστικά και μόνο τα bulk. Κάποια τα πρόλαβα κάποια όχι. Μιλώντας αποκλειστικά για τα bulk/εκθεσιακά αν εξαιρέσω τους... demo δίσκους μόνο ένα dimm 1GB RAM μου έτυχε προβληματικό. Ότι άλλο πρόλαβα δεν το έχω επιστρέψει μιας και δουλεύει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Οκτώβριος 31, 2010 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Μα έχει βουήξει ο τόπος ότι αυτές οι "ευκαιρίες" είναι ελαττωματικά προϊόντα, μεταχειρισμένα ή "άφαντα". Και το θέμα είναι ότι συνυπάρχουν μαζί με τα καινούρια. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη απάτη. Η όλη ιστορία είναι μεγάλη απάτη και ακόμα μεγαλύτερη γαϊδουριά. Μεγαλύτερη από τις παιδικές δικαιολογίες του VisionStudio για να μην πουλήσει το 256GB SSD στα 2ευρώ (λέμε τώρα), μεγαλύτερη από τα RMA του eshop, μεγαλύτερη από τα εξαφανισμένα games του Γερμανού, κτλ. Και σε κάποια forums αντί να τους τα ψάλλουν και οι χρήστες/καταναλωτές να τους πήξουν στη μήνυση κάθονται και τους χαϊδεύουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Οκτώβριος 31, 2010 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Σωστό είναι ότι μάλλον ανακάτεψαν τα προϊόντα του stock house με τα online προϊόντα, αλλά έχει και ενα θετικό για εμάς αυτή η ιστορία.3ετη εγγύηση Πλαίσιο αντί για 6 μήνες που θα είχαν αν θα τα αγοράζαμε από το stock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 31, 2010 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 μεγαλύτερη από τα RMA του eshop,Διαφωνώ σε αυτό. Στην περίπτωση του RMA το μαγαζί έχει ΗΔΗ πάρει τα λεφτά ΣΟΥ. Το να σου πει κάποιος "Δεν σου δίνω το τάδε προϊόν" δεν έχει επιπτώσεις στην τσέπη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Οκτώβριος 31, 2010 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει την Albatron 9600 GT SVGA Bulk-Used από stock house 15€, εδώ και λίγες μέρος βλέπω οι κάρτες βαφτίστηκαν σε ''ΕΥΚΑΙΡΙΑ'' και στα 45€.... Να υποθέσω αν χαλάσει η δικιά μου θα μου κόψουν πιστωτικό στη τελευταία τιμολόγηση (45€) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 31, 2010 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 εγώ έχω απορία, άμα πάρεις bulk ή stock κάτι (παράδειγμα, ένα τροφοδοτικό) και είναι doa... τι γίνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Οκτώβριος 31, 2010 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Ότι θα γινόταν και με ενα ''κανονικό'' προϊόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Νοέμβριος 1, 2010 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Διαφωνώ σε αυτό. Στην περίπτωση του RMA το μαγαζί έχει ΗΔΗ πάρει τα λεφτά ΣΟΥ. Το να σου πει κάποιος "Δεν σου δίνω το τάδε προϊόν" δεν έχει επιπτώσεις στην τσέπη σου.Διαφωνώ. To RMA μπορείς να το κάνεις πάντα στην εταιρεία. Το να μην το δέχονται στο μαγαζί ή να θέλουν να πληρώσεις λεφτά για μεταφορικά ή να θέλουν να σε κόψουν πιστωτικό λιγότερο γιατί πλέον το προϊόν μπήκε αργότερα και πριν την εξαφάνισή του σε (ψευτο)προσφορά είναι πράγματα που τα κάνει ΚΑΙ το Πλαίσιο (για να μην πω μόνο αυτό). ΆΛΛΑ είναι τα προβλήματα του eshop. Το ότι το Πλαίσιο πουλούσε/πουλάει (κακο)μεταχειρισμένα/ανοιγμένα/ψιλοελλατωματικά προϊόντα για καινούργια είναι απαράδεκτο - όπως και το μπάχαλο με τις ψεύτικες=ανύπαρκτες "προσφορές" που "ανάγκαζε" ή ξεγελούσε καταναλωτές να τρέχουν σε μαγαζιά, να παίρνουν τηλέφωνα για να ακυρώσουν, να βγάζουν λογαριασμό για online παραγγελίες προϊόντων που δεν υπήρχαν, να χάνουν το χρόνο και την ηρεμία τους, κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 1, 2010 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Διαφωνώ. To RMA μπορείς να το κάνεις πάντα στην εταιρεία. Το να μην το δέχονται στο μαγαζί ή να θέλουν να πληρώσεις λεφτά για μεταφορικά ή να θέλουν να σε κόψουν πιστωτικό λιγότερο γιατί πλέον το προϊόν μπήκε αργότερα και πριν την εξαφάνισή του σε (ψευτο)προσφορά είναι πράγματα που τα κάνει ΚΑΙ το Πλαίσιο (για να μην πω μόνο αυτό). ΆΛΛΑ είναι τα προβλήματα του eshop. Το ότι το Πλαίσιο πουλούσε/πουλάει (κακο)μεταχειρισμένα/ανοιγμένα/ψιλοελλατωματικά προϊόντα για καινούργια είναι απαράδεκτο - όπως και το μπάχαλο με τις ψεύτικες=ανύπαρκτες "προσφορές" που "ανάγκαζε" ή ξεγελούσε καταναλωτές να τρέχουν σε μαγαζιά, να παίρνουν τηλέφωνα για να ακυρώσουν, να βγάζουν λογαριασμό για online παραγγελίες προϊόντων που δεν υπήρχαν, να χάνουν το χρόνο και την ηρεμία τους, κτλ.Τι support από την εταιρία μου λες; Αν ήταν έτσι δεν θα μιλάγαμε καν για support από τα καταστήματα. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα κατακρίνουμε όποτε αναφέρονται για όποιο κατάστημα και αν αφορούν. Αυτό που απλά σου είπα είναι ότι αν και θα ταλαιπωρηθείς με τα ανύπαρκτα προϊόντα, δεν θα πληρώσεις τουλάχιστον για αυτά. Αν όμως έχεις ήδη πληρώσει και κατά την διάρκεια του RMA τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης στραβώσουν π.χ. τα pins της μητρικής σου, όχι μόνο θα πηγαίνεις από το σπίτι στο κατάστημα και από το κατάστημα στο σπίτι ή από το σπίτι στο ταχυδρομείο και από το ταχυδρομείο στο σπίτι, χάνοντας χρόνο και πληρώνοντας και μεταφορικά στην δεύτερη περίπτωση "διότι το προϊόν βγήκε εκτός εγγύησης με υπαιτιότητα του χρήστη", αλλά θα έχεις πληρώσει και τα χρήματα του προϊόντος που έστειλες για RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 1, 2010 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Πρόσφατα τα έπαιξε η DFI p45 του φίλου μου και επειδή δεν είχανε ίδια μας έδωσαν DFI Χ48 αλλά bulk.Δεν ξέρω απο που ήτανε και τι ήτανε...Είχα τον φόβο μέχρι να πάω σπίτι να δω αν δολεύει, αλλά τελικά δουλεύει μια χαρά και πιστεύω δεν τον χάλασε καθόλου τον φίλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Νοέμβριος 2, 2010 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2010 Ρε παιδια στο πλαισιο θελουν να πτωχευσουν? Ναι το καταλαβαμε οτι δεν υπαρχουν τα προϊοντα "ευκαιρια"...γιατι ρε ανθρωποι δεν τα βγαζετε απο το καταραμενο το site και μας παιδευετε??? Θελουν κατι φιλοι να φτιαξουν κανα δυο desktop και τους εχει βγει η ψυχη...Ολα χυμα στο site...bulk/shops only/πραγματικα προϊοντα...Ανα σελιδα υπαρχουν 15 ψευτικες προσφορες και 1-2 πραγματικες(?)...Δλδ ειναι ελεος η κατασταση! Δεν μπορεις ουτε να συγκρινεις value for money αφου πουλανε σε οτι τιμη τους καπνισει, ουτε να βρεις αυτο που θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Νοέμβριος 2, 2010 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2010 το αστείο είναι ότι όταν πας να πουλήσεις κάτι (σε καλή τιμή κιολα) σου λέει ο άλλος, "σιγά ρε φίλε αμα είναι με τόσο το παίρνω και από το πλαίσιο" :p:p:p:p:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Νοέμβριος 4, 2010 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Ότι θα γινόταν και με ενα ''κανονικό'' προϊόν.Δεν εχουν καμια σχεση τα κανονικα προιοντα με τα bulk...Πηγα στο service μια καρτα γραφικων που ειχα παρει με 10 ευρω κ δεν μου την αλλαζουν...Θελουν να μου δωσουν πιστωτικο 10 ευρω...Να το κανω τι????Αφου η πιο φτηνη καρτα γραφικων κανει 60 ευρω στο site τους κ ειναι κ πολυ κατωτερη απο αυτην που πηρα εγω με 10...Μιλησα με πολλους στα τηλ κ απο κοντα αλλα τιποτα...Το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να μου δωσουν το πιστωτικο η τα λεφτα μου πισω γιατι δεν εχουν λεει αντιστοιχων χαρακτηριστικων καρτα στην ιδια τιμη....Η κοροιδεια συνεχιζεται...Αλλα οταν πηγα μια 8800gt καποτε με αποδειξη στα 270 ευρω μυ την αλλαξαν με μια 9800gt που εκανε 100...Τωρα δεν τους συνεφερε κ με εγραψαν στα @@ τους...Δεν θα ξαναδουν δραχμουλα απο εμενα κ τους φιλους μου παντως για παραδειγματισμο...Τους το ειπα αλλωστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2010 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 παραπονιεστε ολοι για την ελλειψη προιοντος του πλαισιου και το ποσο δυσκολα φτιαχνεις μηχανημα αλλα το "καλο RMA" ζει και βασιλευει στο αντιστοιχο θεμα δημοψηφισματος.λουστειτε τα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.