Jump to content

Πλαισιο τιμες bulk

zpaf

Recommended Posts

Θα μπορουσαν αν ηταν σοβαροι να έβαζαν και πόσα τεμάχια ανα προιόν εχουν...δεν ειναι δύσκολο...με php ειναι 5 γραμές κώδικα..(σύνδεση με κετρικό σερβερ κτλ)να σου λεει ρε παιδί μου ...10 τεμάχια σύνολο .. 3 στο μολλ , 2 στο σύνταγμα , 5 στο αιγάλεω...Μαγκες δεν ειμαστε πια αφρική .. και το εξοπλισμό εχουμε και κόσμο με γνώσεις εχουμε ..σοβαρότητα είναι που δεν εχουμε .-

Βρε συ, εδώ μιλάμε για παραγγελίες που δύο μέρες μετά είναι ακόμα στην κατάσταση "Επεξεργασία", προϊόντα που εμφανίζονται και εξαφανίζονται, προϊόντα που αλλάζουν από δυνατότητα online παραγγελίας σε "μόνο αγορά από κατάστημα" και αντίστροφα, προϊόντα που μία είναι στο στοκ μόνο, μία είναι και σε κάποιο κατάστημα και μετά ξανά μόνο στο στοκ, προϊόντα που οι τιμές τους αλλάζουν κατά ένα... σεντ, προϊόντα τα οποία έχουν εξαφανιστεί με το καλημέρα, αλλά ακόμα φαίνονται online μέρες μετά και λες για php;

Δεν είναι θέμα php απλά. Είναι θέμα πολιτικής, θέμα επιλογών του marketing και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Ίσως απλά έλλειψη σοβαρότητας όπως λες και εσύ.

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply
Υπαρχει παντα και το εξωτερικο ... αντι να το χεις σημερα ή αυριο το χεις σε 4-5 μερες αλλα θα το χεις βρε αδερφε! Και με εξυπηρετηση και επικοινωνια πολυ ανωτερη απο την εγχωρια.:cool:

Edit : Για Ευρωπη μιλαω ... αν παμε σε Αμερικη και Κινα τζογαρεις λιγο με το τελωνειο αλλα και παλι κερδισμενος βγαινεις!

Οσο για το πλαισιο εγω περναω εαν ειμαι κοντα απο το καταστημα, παιρνω κανα καφε με κουλουρακι (τωρα που μπηκε και χειμωνας και πανε οι διαιτες!) και εαν βρω κατι καλο το παιρνω ... εαν οχι παλι ολα καλα, το καπελακι μου αναποδα και "have a nice day!" που λεει και ο security στην εισοδο του καθε καταστηματος

για να πούμε και κάτι χρήσιμο εδώ μέσα απο εξωτερικό από που ψωνίζεις? πες κανενα καλο καταστημα, επιπλεον το ρισκο στο τελωνείο είναι να σε καθυστερησουν η να σου βάλουν φορους?

Ρε παιδια το πλαισιο δεν εβαλε τις προσφορες στο ιντερνετ για να ξεστοκαρει...Ειναι δυνατον για εναν Pentium 4, 10 μητρικες και 2 9800gtx να χρειαζεται να κανει τοσο μεγαλο ντορο και να το βγαλει στο νετ???

Προφανως το κανει για διαφημιση και για να ριξει οσο πιο κατω μπορει τις τιμες των πιστωτικων.

Θα μπορουσε καλλιστα να βαλει τους πωλητες εκει που προτινουν την turbo-x παπαρομητρικη να προτινουν στον ανιδεο πελατη την asus του 2005. Σιγα την καινουρια τακτικη δλδ!

Και το συμπεραινω απο προσωπικη μου εμπειρια:

Κανα δυο ωρες αφου βγηκαν οι προσφορες αρχισα να παιρνω τηλεφωνα στα καταστηματα που ειναι Αθηνα και Λαρισα που εχω γνωστο μου. Σε ολα δεν ειχε τπτ και ρωτησα για πανω απο 10 προϊοντα!Και το γεγονος ειναι οτι για το flashακι της ocz που ειναι και e-sata στα 10ε, πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν το εχουν.Επειδη θα πηγαινα στο πλαισιο ουτως ή αλλως πηγα και ρωτησα τον πωλητη μηπως και υπαρχει τελικα.Αυτος ενω μιλαγε με εναν γνωστο του για κατι ηχεια, μου ειπε οτι δεν το εχει και με εγραψε κανονικα.Ακριβως πισω απο τον πωλητη υπηρχαν κρεμμασμενα στον τοιχο ολα τα φλασακια...μερικα ειχαν τελειωσει, αλλα οι τιμες ηταν ακομα κανονικοτατα διπλα απο τα γατζακια. Δεν υπηρχε πουθενα ταμπελακι με τιμη 10ε!!!Ενω στο ιντερνετ εβγαζε οτι το καταστημα του περιστεριου ειχε τουλαχιστον 2-3 διαφορετικα φλασακια σε προσφορα 10ε.Μολις τελειωσε ο πωλητης του ζητησα να κοιταξει σε ποια καταστηματα ειναι διαθεσιμο το φλασακι...αφου με εκλασε για δευτερη φορα καθως αλλος ενας γνωστος του του επιασε την παρλα, μετα απο 5 λεπτα με ξαναρωτησε "Βρηκες κατι αλλο?".Του υπενθυμισα οτι περιμενω να κοιταξει στο συστημα για να δει σε ποια καταστηματα υπαρχει το φλασακι. Αυτος αντι να μπει στην σελιδα του συστηματος, μπηκε στην σελιδα για το φλασακι στο ιντερνετ και αρχισε να κανει πανω κατω το scroll του ποντικιου...Μετα απο 5-10 δευτερα μου ειπε "Κατσε να κοιταξω γιατι καπου πηρε το ματι μου ενα!" και κοιταζοντας στα κατω ραφια της βιτρινας "βρηκε" ενα "ξεχασμενο" οπως μου ειπε και προσθεσε "Παλι σε εφτιαξα!" και μου εδωσε το χερι του για να τον συγχαρω!!!:slap:

Να ρωτησω εγω τωρα...Το πλαισιο βγαζει τις προσφορες για 5 κομματια στο ιντερνετ, αλλά στα καταστηματα δεν μπαινουν στον κοπο να τυπωσουν ταμπελακια?Κρυφες τις κρατανε για οσους μπαινουν στο καταστημα χωρις να γνωριζουν τις προσφορες???

Ο υπαλληλος αφου του τονισα 10 φορες οτι πρεπει να μπει στο συστημα για να δει σε ποια καταστηματα υπαρχει αποθεμα, γιατι μαλ@κιζοταν στην σελιδα του ιντερνετ?Μηπως γιατι αν κοιταζε στο συστημα θα του εβγαζε απο την αρχη οτι υπαρχει και στο καταστημα αποθεμα και θα γινοταν ρεζιλι?Η μηπως το ειχε κρατησει για τον εαφτο του?

Αληθεια εχει αγορασει κανεις bulk προιον απο το Πλαισιο?

Πχ μια μητρικη ειναι κομπλε με το back panel και την καρτα ηχου αν ειναι ξεχωριστη οπως σε πολλες Asus η ψαχνει να τα βρει αυτα?

Αληθεια εχει αγορασει κανεις bulk προιον απο το Πλαισιο?

Πχ μια μητρικη ειναι κομπλε με το back panel και την καρτα ηχου αν ειναι ξεχωριστη οπως σε πολλες Asus η ψαχνει να τα βρει αυτα?

Όχι, ψάχνεις να τα βρείς αυτά. Γι'αυτο κι εγώ bulk προϊόντα μόνο ποντίκια εμπιστευομαι.

Μια μητρική που πήρα εγω την παρέλαβα σε ενα αντιστατικό σακουλάκι χωρίς παρελκόμενα.

Ούτε καν το I/O shield.

Καλα κρασια δηλαδη αντε να ψαχνεις να βρεις τα υπολοιπα και αντε να ξερεις αν δεν ειναι κατι ανακατασκευασμενο ελατωματικο προϊον.

Πολλά από αυτά που είναι σε αντιστατικό σακουλάκι είναι καινούρια - αντικαταστάσεις από RMA. Κάποια βέβαια είναι πιθανόν μεταχειρισμένα και προβληματικά. Ουσιαστικά έχουμε επέκταση του stock στα κανονικά καταστήματα. Δεν ξέρεις τι θα βρεις και σε τι κατάσταση θα το βρεις - ΑΝ το βρεις.

Πριν απο λιγο ήρθε η bulk Gigabyte 5850 στα 239 ευρω... ( ενος φιλου που δεν βλεπω να ξανα περνει κατι απο εκει )

H καρτα ειθε στην Εύβοια μεσα σε μια μεγάλη κούτα, χύμα.... ουτε ενα χαρτί - αφρολέξ δεν έβαλαν για την σταθεροποιήσουν, να την προστατέψει στον δρόμο και ειχε σκιστεί το σακουλάκι της, ελεος , υπαρχει περίπτωση να ξαναπάρω bulk απο εκει ? να μου έρθει σε κομμάτια με τους ασυνείδητους?

Αλλα εχει και συνέχεια...

Η καρτα ειναι μεταχειρισμένη... ο ανεμιστήρας της ειχε μαζέψει σκονη που ειχε κολλήσει στα πτερύγια και φαινόταν... την φύσηξα με το κομπρεσέρ, ως εκ θαύματος , απο τα σωθικά της "καινούριας" κάρτας βγηκε ενα ωραιότατο σύννεφο σκόνης... κανα 2 μηνών τουλάχιστον.

Εχει γίνει παράπονο στην εξυπηρέτηση πελατών...

παίδες βλέπω οτι όλοι μας γράφουμε τα ίδια και τα ίδια το κατάστημα κάνει στην κυριολεξία ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ κινήσεις μπας και πιαστεί απο κάπου έχουνε χάσει τον μπούσουλα και εμείς τζάμπα κράζουμε και ασχολούμαστε..

Θα γούσταρα πολύ να πάμε μια ομάδα να χτυπήσουμε από 10πράγματα bulk και να τα πάμε με φωτογραφίες και αποδείξεις λιανικής με πλήρη περιγραφή στο ΙΝΚΑ και στο ΕΚΠΟΙΖΩ.

να δούμε ποιος θα ασχοληθεί τσάμπα μετά.

• 4 weeks later...
Οι δίσκοι έχουν πλάκα. Όλοι έρχονται κομπλέ με windows!!!! .....και όχι μόνο.

Ήταν καινούριοι αλλά demo. Γι΄ αυτό:).

Γενικά δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν: ή δε ξέρουν τι τους γίνεται (πάρα-πάρα πολύ αμφιβάλλω) ή γίνεται το ξεστοκάρισμα του αιώνα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.