zpaf Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2010 Τελικα πρεπει να εχουμε τις περισσοτερες κατηγοριες αγορας απο οποιοδηποτε αλλο μαγαζι Στα καταστηματα Στο internet Στο stock house και απο σημερα special εσκασε και το bulk. Αραγε υπαρχει ανθρωπος που θα εδινε για μια gigabyte ud9 478,73ε χωρις παρελκομενα και 6 μηνες εγγυηση ; Η μηπως καλυτερα να εδινε 544ε και να την επαιρνε καινουργια παλι χωρις παρελκομενα αλλα με 3 χρονια εγγυηση ; Ελεος λεμε ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Σεπτέμβριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Εγώ πάντως χωρίς φόβο και πάθος έκανα παραγγελία μια Asus 4870 1GΒ στα 40 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Εγώ πάντως το έγραψα στον Nephilim.Θα ανοίξουμε sub forum σε λίγο, κοίτα και θα το δεις.Πλοσφολές Πλαισίου. Επισόντιον 65ον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Οκτώβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 τι παιζει παλι ρε παιδια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Ρε μάγκες κρίση υπάρχει ο καθένας προσπαθεί να βγάλει λεφτά και να αντεπεξελθει με καθε τρόπο... Αν εγώ φτιαξω ενα ματζουνι και πω οτι καταπολεμάει το ροχαλητό , φταιω εγώ , οι πελάτες μου και το κρατος που δεν με ελενχει οποτε μην σας κάνει εντύπωση..θα μπορουσε το καθε πλαίσιο να φτιάξει μια θυγατρική με ονομα blabla και να τα πουλάει χωρίς να παραπονιέται κανεις :to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 1, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Ακουγεται οτι ο Ομιλος δεν παει κ ιδιαιτερα καλα, και θα κλεισουν -καποια- υποκαταστηματα στην Αθηνα και αρκετα στην επαρχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Οκτώβριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Ρε μάγκες κρίση υπάρχει ο καθένας προσπαθεί να βγάλει λεφτά και να αντεπεξελθει με καθε τρόπο... Η κρίση δεν νομιμοποιεί την (τυχόν) λαμογιά.Αν εγώ φτιαξω ενα ματζουνι και πω οτι καταπολεμάει το ροχαλητό , φταιω εγώ , οι πελάτες μου και το κρατος που δεν με ελενχει οποτε μην σαν κάνει εντύπωση..Ηθικό δίδαγμα: Φτιάξτε όλοι ματζούνια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Λογικό Γιάννη, τα ενοίκια είναι κλειδωμένα και μερικοί Landlords δεν ρίχνουν τιμές... παίζουν καταστήματα με 50άρες ενοίκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Λογικό Γιάννη, τα ενοίκια είναι κλειδωμένα και μερικοί Landlords δεν ρίχνουν τιμές... παίζουν καταστήματα με 50άρες ενοίκια. Κλασικό όνειρο της πλειψηφείας των Ελλήνων....να νοικιάσω την τρύπα-αχούρι-σπηλιά που έχω,ώστε να τρώνε και τα δισέγγονα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 1, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 κατεβηκα σημερα στο πλαισιο για μια δουλεια και επειση δεν ειχε πολλη δουλεια μπορεσα και μιλησα με λιγα παιδια απο την αναβαθμιση και το σερβις.Λοιπον, σε αυτο που συμφωνησαν ολοι ειναι πως ενα προιον που επιστρεφεται για rma, αν πιστωθει, θα πιστωθει στην τελευταια τιμη που εμφανιστηκε στο πλαισιο! Ακομη και αν ειχε αρχικη 500 και εμεινε ενα κομματι στην Κωλοπετονιτσα το οποιο τιμολογηθηκε 10ευρω!Αυτο πιστευω πως αλλαζει πολλα πραγματα. Δλδ, τελος η εγγυηση του Πλαισιου! Και πιστευω πως δε θα περναει το παραμυθι "ιδιων ή αντιστοιχων επιδοσεων", θα σου λενε "πιστωτικο στην τελευταια τιμη". Οποτε πηγαινουμε για το δεκαρικακι.Διαπιστωση δικη μου: ΤΕΛΟΣ τα ακριβα πραγματα απο πλαισιο που βρηκε το παραθυρακι στον νομο για να μην παρεχει εγγυηση σε κανεναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 1, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Και πιστευω πως δε θα περναει το παραμυθι "ιδιων ή αντιστοιχων επιδοσεων", θα σου λενε "πιστωτικο στην τελευταια τιμη". Οποτε πηγαινουμε για το δεκαρικακι.Μπα... δεν παίζει αυτό διότι πολύ απλά θα τους πεις "Δεν το δέχομαι". Αν σου πουν "μα μου σου του" θα τους πεις "ιώτα νι κάπα άλφα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Οκτώβριος 1, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Μπα... δεν παίζει αυτό διότι πολύ απλά θα τους πεις "Δεν το δέχομαι". Αν σου πουν "μα μου σου του" θα τους πεις "ιώτα νι κάπα άλφα".είσαι σίγουρος ότι αν πας στο ΙΝΚΑ και το καταγγείλεις θα σε βοηθήσει ? δηλαδή θα παρέμβει άμεσα και θα τους πει αλλάξτε το με κάτι παρόμοιων επιδόσεων ή μήπως η καταγγελία σου θα πάει στο αρχείο μαζί με τις άλλες?(ρωτάω για να δω κυρίως τις εμπειρίες σας, σαφώς και συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να απευθυνόμαστε στα όργανα που υποτίθεται ότι θα επιβάλλουν το δίκαιο... αλλά λειτουργούν είναι το θέμα ή μήπως το πλαίσιο τα έχει γραμμένα στα stock του παπούτσια?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Οκτώβριος 1, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Λογικό Γιάννη, τα ενοίκια είναι κλειδωμένα και μερικοί Landlords δεν ρίχνουν τιμές... παίζουν καταστήματα με 50άρες ενοίκια.τελικά όποιος προλαβε και αγορασε γη και κτιρια ειναι ο μονος που είναι καλαολες οι δουλειες πανε *****αααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 1, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 5 τηλέφωνα για 5 προΐόντα έκανα σήμερα (ξέρετε από αυτά που λένε διαθέσιμα μόνο στα καταστήματα!)Ε, σωστά μαντέψατε, ούτε εάν δεν ήταν διαθέσιμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 1, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 είσαι σίγουρος ότι αν πας στο ΙΝΚΑ και το καταγγείλεις θα σε βοηθήσει ? δηλαδή θα παρέμβει άμεσα και θα τους πει αλλάξτε το με κάτι παρόμοιων επιδόσεων ή μήπως η καταγγελία σου θα πάει στο αρχείο μαζί με τις άλλες?(ρωτάω για να δω κυρίως τις εμπειρίες σας, σαφώς και συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να απευθυνόμαστε στα όργανα που υποτίθεται ότι θα επιβάλλουν το δίκαιο... αλλά λειτουργούν είναι το θέμα ή μήπως το πλαίσιο τα έχει γραμμένα στα stock του παπούτσια?)Με το e-shop η Γενική γραμματεία Καταναλωτή δυστυχώς δεν ενήργησε σωστά - ουσιαστικά περίμενε το κατάστημα πότε θα (το συμφέρει) να απαντήσει. Περίμενα 5 μήνες πήρα τα λεφτά μου πίσω με μορφή πιστωτικού και διέγραψα το εν λόγω κατάστημα από τον καταναλωτικό μου χάρτη (μαζί με τα παράγωγά του pc1 και plus4u). Στην τελική αν έχεις δίκιο θα την κάνεις την δουλειά σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν δέχεσαι σε κάποιον που έχεις σκάσει π.χ. 150€ να δεχτείς να πάρεις τα 30 ή τα 50€ πίσω και μάλιστα με μορφή πιστωτικού (που σημαίνει ότι ούτε καν αυτά τα 50 δεν σου δίνει μιας και σε αυτό που θα πάρεις περιλαμβάνεται και το κέρδος του καταστήματος).Για την ιστορία. Έχω παραγγείλει 4 προϊόντα από τις 2 το πρωί αν θυμάμαι καλά την ώρα και ακόμα δεν έχουν προχωρήσει την παραγγελία. Αναρωτιέμαι αν πλέον τις επεξεργάζονται καθόλου αυτές τις παραγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 1, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Και εγω παρηγγειλα ενα σημερα το πρωι. Ηταν Bulk με παραδοση σε 24ωρες και διαθεσιμο για παραγγελεια μεσω νετ.Το πρωι με παιρνουν για να με ενημερωσουν για κατι που ρωτησα και στο καπακι γυριζει η περιγραφη σε "Μονο σε καταστημα" και το bulk παει περιπατο.Τηλεφωνο με πηρανε απο Αθηνα, ενω το προιον ειναι διαθεσιμο σε καταστημα της Θεσσ.:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 1, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 και στο καπακι γυριζει η περιγραφη σε "Μονο σε καταστημα" και το bulk παει περιπατο.Μια 4650 που είχα παραγγείλει προχτές το βράδυ στα 19€, την άλλη μέρα το πρωί την εξαφανίζουν από την λίστα και μου στέλνουν mail περί διαθεσιμότητας, το βράδυ την βγάζουν ΞΑΝΑ σαν bulk πάλι στα 19€ και τώρα την έχουν σαν διαθέσιμη σε ένα και μόνο κατάστημα. Για γέλια (σκέτο χωρίς κλάματα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Οκτώβριος 1, 2010 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Το μαγαζί πάει κατα βελζεβούλ παίδες, δεν τους βλέπω καλά... μετά το κάψιμο του κεντρικού πρόπερσυ από το κακό στο χειρότερο.... και ρωτάω μετά από αυτούς ποιον να εμπιστευτείς? ειδικά για τα ακριβά προιόντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 2, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Το μαγαζί πάει κατα βελζεβούλ παίδες, δεν τους βλέπω καλά... μετά το κάψιμο του κεντρικού πρόπερσυ από το κακό στο χειρότερο.... και ρωτάω μετά από αυτούς ποιον να εμπιστευτείς? ειδικά για τα ακριβά προιόντα.... Υπαρχει παντα και το εξωτερικο ... αντι να το χεις σημερα ή αυριο το χεις σε 4-5 μερες αλλα θα το χεις βρε αδερφε! Και με εξυπηρετηση και επικοινωνια πολυ ανωτερη απο την εγχωρια. Edit : Για Ευρωπη μιλαω ... αν παμε σε Αμερικη και Κινα τζογαρεις λιγο με το τελωνειο αλλα και παλι κερδισμενος βγαινεις! Οσο για το πλαισιο εγω περναω εαν ειμαι κοντα απο το καταστημα, παιρνω κανα καφε με κουλουρακι (τωρα που μπηκε και χειμωνας και πανε οι διαιτες!) και εαν βρω κατι καλο το παιρνω ... εαν οχι παλι ολα καλα, το καπελακι μου αναποδα και "have a nice day!" που λεει και ο security στην εισοδο του καθε καταστηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 2, 2010 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Μια 4650 που είχα παραγγείλει προχτές το βράδυ στα 19, την άλλη μέρα το πρωί την εξαφανίζουν από την λίστα και μου στέλνουν mail περί διαθεσιμότητας, το βράδυ την βγάζουν ΞΑΝΑ σαν bulk πάλι στα 19 και τώρα την έχουν σαν διαθέσιμη σε ένα και μόνο κατάστημα. Για γέλια (σκέτο χωρίς κλάματα).Θα μπορουσαν αν ηταν σοβαροι να έβαζαν και πόσα τεμάχια ανα προιόν εχουν...δεν ειναι δύσκολο...με php ειναι 5 γραμές κώδικα..(σύνδεση με κετρικό σερβερ κτλ)να σου λεει ρε παιδί μου ...10 τεμάχια σύνολο .. 3 στο μολλ , 2 στο σύνταγμα , 5 στο αιγάλεω...Μαγκες δεν ειμαστε πια αφρική .. και το εξοπλισμό εχουμε και κόσμο με γνώσεις εχουμε ..σοβαρότητα είναι που δεν εχουμε .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.