evolution Οκτώβριος 1, 2010 Author #21 Οκτώβριος 1, 2010 Βασικα τοσο χαλια ειναι η σε επιασε το μικροβιο? μια χαρα ειναι απλα με επιασε το μικροβιο αν δω απογορευτικο κοστος δεν θα το πειραξω σκεφτομε και τη λυση αλλου κουτιου απλα τωρα θα εχω κοψιματα και ειπα να ριξω ενα βαψιμο(και τελευταιο )
Κοπρίτης Οκτώβριος 1, 2010 #23 Οκτώβριος 1, 2010 Γιαννη εαν απλα θες ξεβαμα μεταλλωνμπορεις να απευθυνθεις και σε εργαστηρια επιμεταλλωσεωνσυνηθως εχουν μπανια με οξυ που στο ξεβαφουν πληρωςαν πας σε αμμοβολη κοιτα να ναι ψιλη για να μην στο κανει πολυ σαγρεκανονισε να βρεις απο πριν μαγαζι για ηλεκτροστατικηετσι ωστε με το που το ξεβαψεις να το πας καπακια για βαφη για να μην προλαβει να οξειδωθει η γυμνη λαμαρινακλειστο σε σακουλες σκουπιδιων εν αναγκη γιατι αν μεινει εκτεθιμενο πιανει κοκκινιλα εντος ημερας (ειδικα μετα απο καθαρισμο με οξυ)για τα πλαστικα παλι, εαν θες κι εκει ξεβαμα, δυστυχως μαλλον θα πρεπει να πεσει χειρονακτικη εργασιαεκτος κι ενα βρεις να σου κανουν υαλοβολη/σοδοβολη ψιλη...γιατι η αμμοβολη απ'οσω ξερω δεν ενδεικνεται για οτιδηποτε μαλακοτερο του αλουμινιου (κι αυτο σε μικρα παχη την ψιλοακουει εδω που τα λεμε)απ'την αλλη παλι εχω κι ενα HAF-X σφραγισμενο του κουτιου προς πωληση (ναι αυτο του διαγωνισμου ειναι)θα ξερω οριστικα τη Δευτερα εαν θα το παρει ενα αλλο παλικαριοποτε ισως εαν σκεφτεις οτι με 150€ παιρνεις καινουριο παρθενο μαυρο μεσα εξω κουτακικαι δινεις κι ενα 50αρικο το παλιο σου HAF σε καποιον που μπορει να ψηνεται να το ανακατασκευασειμπορει να συμφερει περισσοτερο.καλα ξεμπερδεματα οτι κι αν αποφασισεις....
evolution Οκτώβριος 3, 2010 Author #24 Οκτώβριος 3, 2010 Οποιος ξερει καποιο μαγαζι για laser cut σε Plexi ας ριξει μια ενημερωση
2cpu Οκτώβριος 4, 2010 #25 Οκτώβριος 4, 2010 H Χαλυβοκοπη ηξερα οτι ειχανε λειζερ και κοβανε μαλακα υλικα.Ειναι αρκετα μακρια ομως (Βιομηχανικη Καλοχωριου)και δεν βρισκω τοτηλ.Ποιο αργοτερα ισως βρω και στο δωσω να ρωτησεις μην πας τζαμπα.
dunkel_Stern Οκτώβριος 4, 2010 #26 Οκτώβριος 4, 2010 Οποιος ξερει καποιο μαγαζι για laser cut σε Plexi ας ριξει μια ενημερωσηέχει ένα μαγαζί στην λέοντος σοφού με φράγκων η βέροιαςκατά τα αλλα, μια μέρα να βρεθούμε, να βουτήξουμε το κουτί σε μια βάνα με νιτρικό διαλυτη (μπορώ να βρω λίτρα ολόκληρα από την παλιά μου δουλειά) 2-3 ώρες "παπαριασμα" και μετά όλη η μπογιά θα ξεκολλήσει (λογικά)
evolution Οκτώβριος 4, 2010 Author #27 Οκτώβριος 4, 2010 έχει ένα μαγαζί στην λέοντος σοφού με φράγκων η βέροιαςκατά τα αλλα, μια μέρα να βρεθούμε, να βουτήξουμε το κουτί σε μια βάνα με νιτρικό διαλυτη (μπορώ να βρω λίτρα ολόκληρα από την παλιά μου δουλειά) 2-3 ώρες "παπαριασμα" και μετά όλη η μπογιά θα ξεκολλήσει (λογικά) Το κουτι καθαριστηκε εξωτερικα δεν θα το πειραξω μιας και δεν εχω προβλημα πηγα για την αμμοβολη και μου ζητησε 80 ευρω και δεν το εκανα πηρα συρματινα βουρτσακια για το δραπανο και το ετριψα και καθαρισε τα παντα τωρα μονο μενει να παρω διαλυτικο για να κανω κατι λεπτομεριες στις γωνιες που εμειναν κοστος μονο 4 ευρω τα βορτσακια που πηρα αλλα και ενα 8ωρο δουλεια Τωρα θελω ενα κοματι Plexi για το πλαινο μιας και το εκοψα και σκεφτομε (αναλογα και το κοστος βεβαια )
Artist_ Οκτώβριος 5, 2010 #28 Οκτώβριος 5, 2010 Δεν ανεβάζεις και καμία φωτογραφία να δούμε τι στο καλό διαφορά έχει με την αμμοβολή?Με βάλατε το σκουλήκι τώρα και ξύνομαι και εγώ για αμμοβολή και βάψιμο του εσωτερικού αλλά ευτυχώς έχω φιλαράκι με μηχάνημα αμμοβολής μεγάλο που κάνει σε φύλα τζαμιών, οπότε θα είναι μικρό το κόστος σε υλικά.
evolution Οκτώβριος 5, 2010 Author #29 Οκτώβριος 5, 2010 Δεν ανεβάζεις και καμία φωτογραφία να δούμε τι στο καλό διαφορά έχει με την αμμοβολή?Με βάλατε το σκουλήκι τώρα και ξύνομαι και εγώ για αμμοβολή και βάψιμο του εσωτερικού αλλά ευτυχώς έχω φιλαράκι με μηχάνημα αμμοβολής μεγάλο που κάνει σε φύλα τζαμιών, οπότε θα είναι μικρό το κόστος σε υλικά. Δεν το εκανα αμμοβολη τελικα μου ζητουσε 80 ευρω καλυτερα να εβαζα αλλα τοσο να παρω ενα haf 942 που ειναι ετοιμο μαυρο και δεν θελει τιποτα τελικα πηρα τα βουρτσακια για το δραπανο (πολυ μαλακα για να μην το αφησω μισο ) και καθαρισε πολυ καλα μειναν βεβαια κατι ψιλο λεπτομεριες αλλα καθαρισαν με διαβρωτικο σημερα θα το περασω με πολυ ψιλο γιαλοχαρτο και παει για βαψιμο Αμα εχει ο φιλος σου μηχανημα για αμμοβολη να αγορασω την "αμμο" να το καθαρισω καλυτερα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.