Jerry007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2010 Σκέφτομαι να chipάρω το PS2 μου που κάθεται σε μια γωνία και σκονίζεται. Όποιος έχει ασχοληθεί και ξέρει ας μου στείλει ένα PM για να μην παραβαίνουμε και τους κανόνες του forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Σκέφτομαι να chipάρω το PS2 μου που κάθεται σε μια γωνία και σκονίζεται. Όποιος έχει ασχοληθεί και ξέρει ας μου στείλει ένα PM για να μην παραβαίνουμε και τους κανόνες του forum Γιατί τώρα τι κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 30, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Το chipάρισμα του PS2 από ότι ξέρω δεν είναι παράνομο, απλά χάνεις την εγγύηση σου. Εναντίον των κανόνων θα ήταν να ανοίξω μια συζήτηση για πειρατικά παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 30, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 ρε συ,οχι γιαννης γιαννακης...δηλαδη αν το τσιπαρεις θα παιζεις μετα αυθεντικα παιχνιδια... φανταζομαι μεχρι τωρα σου εχουν αποστειλει περι τα 50πμ με οδηγιες:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 30, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Η λυση ειναι μια:free mcboot http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=58851Μπορείς να τρέχεις backups και homebrew χρησιμοποιώντας τη memory card σαν launcher.Ειναι ακίνδυνο και δεν χάνεις εγγύηση (αν έχεις)Αν εχεις φιλο με ηδη chipαρισμενο ps το κάνεις μονος σου το hack σχετικα εύκολα αλλιώς την στέλνεις σε κάποιον απο τους χρήστες του link παραπάνω και σου το κάνουν αυτοί χωρις χρέωση (τα μεταφορικά πήγαινε-ελα τα πληρώνεις εσυ)@sofix, μπα μην το λες, εγω αν ειχα backup του αγαπημένου μου vice city δεν θα χρειαζόταν να το ξανααγορασω (χάλασε σε μια πτωση του ps)αμα την στειλεις μιλα μου σε κανα μσν οταν μπω ποτε ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodouv Σεπτέμβριος 30, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Σκέφτομαι να chipάρω το PS2 μου που κάθεται σε μια γωνία και σκονίζεται. Όποιος έχει ασχοληθεί και ξέρει ας μου στείλει ένα PM για να μην παραβαίνουμε και τους κανόνες του forum Με προλαβε ο SirDiman ........εχεις PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.