Jump to content

Βοήθεια για chipάρισμα PS2.

Jerry007

Recommended Posts

Σκέφτομαι να chipάρω το PS2 μου που κάθεται σε μια γωνία και σκονίζεται. Όποιος έχει ασχοληθεί και ξέρει ας μου στείλει ένα PM για να μην παραβαίνουμε και τους κανόνες του forum :)

Σκέφτομαι να chipάρω το PS2 μου που κάθεται σε μια γωνία και σκονίζεται. Όποιος έχει ασχοληθεί και ξέρει ας μου στείλει ένα PM για να μην παραβαίνουμε και τους κανόνες του forum :)

Γιατί τώρα τι κάνεις; :hehe:

Το chipάρισμα του PS2 από ότι ξέρω δεν είναι παράνομο, απλά χάνεις την εγγύηση σου. Εναντίον των κανόνων θα ήταν να ανοίξω μια συζήτηση για πειρατικά παιχνίδια.

Η λυση ειναι μια:free mcboot http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=58851

Μπορείς να τρέχεις backups και homebrew χρησιμοποιώντας τη memory card σαν launcher.

Ειναι ακίνδυνο και δεν χάνεις εγγύηση (αν έχεις)

Αν εχεις φιλο με ηδη chipαρισμενο ps το κάνεις μονος σου το hack σχετικα εύκολα αλλιώς την στέλνεις σε κάποιον απο τους χρήστες του link παραπάνω και σου το κάνουν αυτοί χωρις χρέωση (τα μεταφορικά πήγαινε-ελα τα πληρώνεις εσυ)

@sofix, μπα μην το λες, εγω αν ειχα backup του αγαπημένου μου vice city δεν θα χρειαζόταν να το ξανααγορασω (χάλασε σε μια πτωση του ps)

αμα την στειλεις μιλα μου σε κανα μσν οταν μπω ποτε ^^

Με προλαβε ο SirDiman ........εχεις PM

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.