JIMPRO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2010 το προβλημα που ντιμετωπιζω ειναι το εξης...εχω το τροφοδοτικο του τιτλου τα τελευταια 4-5 χρονια...μολις προσθεσα στο συστημα πρωτη φορα καρτα γραφικων με δικο της ρευμα και λειτουργησε για λιγες ωρες....αφου το εκλεισα δεν ξανα ανοιξε ποτε!!!αυτο που κανει ειναι οτι ακουγεται ενας ψιλος ηχος σαν κουνουπι διακοπτομενα και ταυτοχρονα βλεπω να αναβοσβηνουν τα led στα φαν!το πιο λογικο ειναι οτι το εχασα....!αν υπαρχει ομως καποια λυση θα ηθελα να τη μαθω γιατι αν συμφερει βεβαια θα ηθελα να το κρατησω
ΝTG Σεπτέμβριος 30, 2010 #2 Σεπτέμβριος 30, 2010 Nα δοκιμασεις να βγαλεις παλι την καρτα γραφικων??(πες μια και τι συστημα εχεις).Αν δεν απατωμαι ..30αμπ εδινε στην 12αρα ..τα οποια δεν ηταν και ετοιμοπολεμα..ιδιως μετα απο 5 χρονια.
junior-21- Σεπτέμβριος 30, 2010 #3 Σεπτέμβριος 30, 2010 κατι καλύτερο απο αυτό που λες http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=85εμενα παντως και να μου το χαριζανε, δεν το επαιρνα το συγκεκριμένο :sick:
yanni Σεπτέμβριος 30, 2010 #4 Σεπτέμβριος 30, 2010 κατι καλύτερο απο αυτό που λες http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=85εμενα παντως και να μου το χαριζανε, δεν το επαιρνα το συγκεκριμένο :sick:Από ότι θυμάμαι ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Chieftec 560W. Είχαν απορρίψει το Hiper διότι είχα διαβάσει ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στο 480W και το 580W ήταν στα 5V και/ή στα 3.3V με τα 12V να είναι ίδια στα δύο μοντέλα.
JIMPRO Σεπτέμβριος 30, 2010 Author #5 Σεπτέμβριος 30, 2010 δοκιμασα να βγαλω και την καρτα και ασκοπα περιφερειακα και στο τελος ολα... το ιδιο συμβαινει αν ειναι το τροφοδοτικο μονο του χωρις καν την μητρικη... επιπλεον οταν το εχω στο ρευμα αρκει μονο να ανοιξω το διακοπτη για να μπει σε λειτουργια και να κανει τα τρελα του! πριν ακομα κανω power on το pc... θελω να το κρατησω μονο και μονο επειδη ταιριαζει πολυ με το ολο modding και γενικοτερα αν υπηρχε οικονομικη λυση προς το παρον δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω... Συστημα: gigabyte ga-m51gm amd athlon x2 4200+ 4x1gb 800 pc6400 teamgroup xtreme twintech 9800gt hitachi 80gb...... και... το hiper...!
JIMPRO Σεπτέμβριος 30, 2010 Author #6 Σεπτέμβριος 30, 2010 αυτο που ουσιαστικα θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν γινεται να διορθωθει με καποιο τροπο η βλαβη απο καποιον που γνωριζει απο ηλεκτρονικα και με φυσιολογικο κοστος...υπαρχουν αρκετοι στο forum που ασχολουνται με αυτο...αν δεν αξιζει η δε γινεται τι θα μου προτεινατε να αγορασω γι αυτο κ μεγαλυτερο συστημα...?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.