Jump to content

460sli ή 5870+460

kostas77

Recommended Posts

metro 2033 50+ λεει πολύ. Αυτό το παιχνίδι είναι φαγάνα... Θα πρέπει να κάνω μια έρευνα αγοράς!

Είναι όντως φαγάνα... μέχρι πρότεινος λέγαμε "μπορεί να παίξει το crysis;" τώρα λέμε "μπορεί να παίξει το Metro 2033;"

Λοιπόν,τα έχετε μπερδέψει λίγο κάποιοι ή μάλλον για να το πω καλύτερα δεν τα έχετε πει με πλήρη σαφήνεια.Τα πράγματα έχουν ως εξής:

2χ460 είναι καλύτερα και πιο γρήγορα σε gaming αλλά χωρίς physx!

Με physx είναι καλύτερα μία 5870 και μία 260ή240!

Τώρα από κει και πέρα κοιτάς τι θέλεις,διαλέγεις και παίρνεις!;)

Βέβαια υπάρχει και η λύση των 2χ460 +μία 240 για physx!

Δεν προτεινω sli γιατι εχω gtx295 σαν σλι δηλαδη και αντιμετωπιΖω προβληματα microstuttering .. Lag και ετσι η crash.. Λογω scaling ayta..

Θα προτεινα την 5870 η ακομα μια αλλη καλυτερη μονοπυρηνη πχ 480 σε καλη τιμη για να εχεις stable gaming..

έκανα μερικές δοκιμές χτες σε έναν 920@4ghz και όντος τα παιδιά παραπάνω έχουν δίκιο.

Δοκίμασα 460sli και 5870+8800gt. Οι 460 κλοκάρουν αρκετά μεν (870) αλλά βαράνε 85-90C για πλάκα. Στα παιχνίδια με physx enabled οι 460@870 έχουν τις ίδιες επιδόσεις με την 5870factory+8800gt. Στα υπόλοιπα που δεν έχουν physx οι 460sli βγάζουν περισσότερα fps αλλά το microstuttering είναι αισθητό σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και με μεγάλο framerate. πχ στο dirt2 στο croatia rally φαίνεται πολύ έντονα ακόμη και με 90+ fps...To περίεργο είναι οτι microstuttering στα παιχνίδια με physx δεν είδα και ας είχαν και χαμηλότερο framerate...δεν είμαι κανένας ψείρας αλλά αυτό το πράμα είναι τρομερά ενοχλητικό.

Χρησιμοποίησα τον 260.63 για τις 460 και τον 10.9 για την ati

Εγώ πάλι το φαινόμενο αυτό το βλέπω σπάνια και παίζω αρκετά games και είχα πολλές δι-πύρηνες ή διπλές κάρτες (κάποιες που θυμάμαι) 8800GTX/Ultra, 4870x2, GTX295, GTX460 και άλλες. Δεν ξέρω γιατί σας γίνεται τόσο έντονο αλλά δεν νομίζω να είναι και κανόνας. Ίσως σε κάποια games να γίνεται αντιληπτό όμως παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σύστημα.

Edit: Αν σου ανεβάζει 85-90C βαθμούς checkαρε να δείς αν το fan γυρίζει στις στροφές που θες γιατί κάποιες έχουν θέμα με το fan controller, ακόμα και manually να τις βάλεις στο 100% δεν γυρνάνε πάνω από 80%, οπότε κοίτα το.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.