Jump to content

Ποιός είναι πιο απατεώνας.......?

τακης

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
τι σχεση εχει η ηθικη με το εμποριο?

Ξανασκέψου το λίγο σε παρακαλώ.

Και ναι,εμπόριο είναι αυτό που λες (αγοράζω χ πουλάω χ+α).....η όλη συζητηση γίνεται για όσους αγοράζουν χ και πουλάνε χ+α στο τετράγωνο....

Νομίζω το πρόβλημα μεγαλώνει απο τη στιγμή που οι αγγελίες καταλήγουν να είναι απλά μεταπωλήσεις. δηλαδή, όταν πχ κάποιος πουλά τα παλιά του πράγματα - και φαίνεται αν είναι όντως ή όχι - σίγουρα είναι η θεμιτή πλευρά των πωλήσεων. ή αν είναι έστω ένα πράγμα για τον κολλητό του.

όταν κάποιος ΜΟΝΙΜΑ πουλά ολοκαίνουρια πράγματα και φαίνεται πως δεν ψάχνει απλά να .. συμπληρώσει λεφτά για την επόμενη καρτούλα γραφικών του, είναι πρόβλημα.

νομίζω πρίν κάποιο καιρό υπήρξε θέμα με άτομα απο μικρές ειδικά τοπικές επιχειρήσεις που πουλόυσαν πράγματα καινούρια κλπ. και έπεσε κράξιμο γιατί χρησιμοποιούσαν το λάμπη ως βιτρίνα τους.

τώρα, κάποιοι - ίδιοι; δεν ξέρω - πουλάνε απλά χωρίς να αφήνουν να φανεί ότι είναι .. μαγαζάτορες. αυτό γίνεται.

Φίλε εγώ είμαι ένας από τους "γύφτους" όπως λες στον τίτλο σου και θα σε παρακαλέσω να τον αλλάξεις γιατί είναι πολύ προσβλητικός . Είναι πολύ άσχημο να πιάνεις μια λέξη και να την χρησιμοποιείς μόνο σε άσχημες καταστάσεις , δίνοντας της ως αποτέλεσμα άλλη σημασία ...

Φίλε εγώ είμαι ένας από τους "γύφτους" όπως λες στον τίτλο σου και θα σε παρακαλέσω να τον αλλάξεις γιατί είναι πολύ προσβλητικός . Είναι πολύ άσχημο να πιάνεις μια λέξη και να την χρησιμοποιείς μόνο σε άσχημες καταστάσεις , δίνοντας της ως αποτέλεσμα άλλη σημασία ...

+1

Καθήστε ρε, μισό λέπτο. Είπαμε να βγάλει ο άλλος ένα κέρδος, αλλά όχι και να βγάζεις +100 ευρώ απο κάτι που κάνει απο 0 έως 10 ευρώ. Ούτε και να πεθαίνε η μάνα μου και να ήθελα τα λεφτά δεν θα κοροίδευα τον άλλον. Θα πήγαινα να δουλέψω, θα έπαιρνα δάνειο, δεν ξέρω τι θα έκανα, κάπως θα έπαιρνα αυτό που χρειαζόμουν, αλλά ποτέ με το να εξαπατήσω τον άλλον.

Είμαστε μια κοινωνία και έχουμε κάποιους φραγμούς, αλλιώς έχουμε χάος και κάνει ο καθένας ότι θέλει.

Totaly Respect και συγνώμη αν χωρίς να το θέλω σ'έθιξα,αλλά όπως ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ουδεμία πρόθεση είχα να το κάνω.

Αν μπορεί κάποιος Mod να αλλάξει τη λέξη ή και ολόκληρο τον τίτλο.

Πάντως η προσωπική μου αλήθεια είναι οτι δεν θα αισθανόμουν ποτέ εξαπατημένος οταν θα αγόραζα απο όποιονδήποτε που με κάποιο τρόπο βρήκε ενα προϊον στο 1/4 της τρέχουσας-αρχικής τιμής του και σε εμένα θα μου το πουλούσε στα 2/4 της αρχικής τιμής.

Φανταστείτε κάποιον να έβρισκε τις 480GTX στην τιμη των 100ευρωπουλακίων και να τις πούλαγε εδώ μέσα 200.. :hang3:

Ποσοι απο εσάς δεν θα αγοράζατε????????? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όμως.. πόσοι??

Εγώ θα τσίμπαγα κανα 2 χωρίς 2η σκέψη..

Totaly Respect και συγνώμη αν χωρίς να το θέλω σ'έθιξα,αλλά όπως ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ουδεμία πρόθεση είχα να το κάνω.

Αν μπορεί κάποιος Mod να αλλάξει τη λέξη ή και ολόκληρο τον τίτλο.

:thank_you2:

Φίλε να σε δώσω ένα παράδειγμα.

Stock House Πλαισιίου πουλάει την ASUS 8600 GT Silent 7ευρώ επειδή είναι μπιφτέκι και σε σβήνει το μηχάνημα απο την ζέστη και ο άλλος την πουλάει 30, νομίζω με απλά μαθηματικά είναι +400% πάνω κέρδος και μην νομίζεις κόσμος δεν τα αγοράζει αυτά επειδή ξέρεις εσύ κάποια πράγματα.

Τελιώσαν φίλε τα ψέματα. Δεν είναι οι υπολογιστές κάτι εξωγήινο όπως όταν πας στην αντιπροσωπεία να σε φτιάξει το αυτοκίνητο και σε λέει εργασία 50 ευρώ για να βάλώ τακάκια και 200 ευρώ τα τακάκια σύνολο 250ευρώ, όταν σε φίλο δίνω τα μισά.

Εδώ αν σε πεί κανείς, αναλαμβάνω το φορμάτ και την αναβάθμιση του υπολογιστής σας με 100 ευρώ ή αν πας και πληρώσεις 30 ευρώ το φορμάτ και για κάθε 10 giga backup σε πούν ένα 30άρι είναι νταβατζιλίκια λεφτά, αφού μπορείς να βάλεις έναν μικρό δίσκο για το σύστημα, βάζεις το cd μέσα, πατάς ΕΝΑ Next στο User Name που σε ζητάει η Microsoft και άλλο ένα Next όταν σε ζητάει τον σειριακό και τέλος.

Πάντως η προσωπική μου αλήθεια είναι οτι δεν θα αισθανόμουν ποτέ εξαπατημένος οταν θα αγόραζα απο όποιονδήποτε που με κάποιο τρόπο βρήκε ενα προϊον στο 1/4 της τρέχουσας-αρχικής τιμής του και σε εμένα θα μου το πουλούσε στα 2/4 της αρχικής τιμής.

Φανταστείτε κάποιον να έβρισκε τις 480GTX στην τιμη των 100ευρωπουλακίων και να τις πούλαγε εδώ μέσα 200.. :hang3:

Ποσοι απο εσάς δεν θα αγοράζατε????????? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όμως.. πόσοι??

Εγώ θα τσίμπαγα κανα 2 χωρίς 2η σκέψη..

εγω πηρα ηδη μια 480 απο newegg στα 280 evro και δεν πανε να κουρευονται στη ελλαδα που μου θελουν 500+.

ουστ ρε κρατικα λαμογια του 23% και φαταουλες καρτελ πλαισιο,eshop κλπ

εγω πηρα ηδη μια 480 απο newegg στα 280 evro και δεν πανε να κουρευονται στη ελλαδα που μου θελουν 500+.

ουστ ρε κρατικα λαμογια του 23% και φαταουλες καρτελ πλαισιο,eshop κλπ

αληθεια oldhag στέλνει το newegg Ελλάδα????????

http://www.newegg.com/HelpInfo/FAQDetail.aspx?Module=4

Για κοίτα εδώ φίλε oldhag

Does Newegg.com ship internationally?

Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico.

φιλε μου δεν ανεφερα πουθενα οτι στελνει.πιστευω οτι αρκετοι εχουν καποιο γνωστο -συγγενη απο αμερικη οπως εγω που μπορει να τους στειλει

φιλε μου δεν ανεφερα πουθενα οτι στελνει.πιστευω οτι αρκετοι εχουν καποιο γνωστο -συγγενη απο αμερικη οπως εγω που μπορει να τους στειλει

Ααα οκ τότε...:confused: Πάντως εγω πάλι πιστεύω οτι αρκετοί δεν έχουν κάποιο γνωστό-συγγενή απο Αμερική για να τους τη στείλει..

Αλλά όπως και να 'εχει αρχίζουμε και ξεφεύγουμε απο το θέμα..

Εδώ αν σε πεί κανείς, αναλαμβάνω το φορμάτ και την αναβάθμιση του υπολογιστής σας με 100 ευρώ ή αν πας και πληρώσεις 30 ευρώ το φορμάτ και για κάθε 10 giga backup σε πούν ένα 30άρι είναι νταβατζιλίκια λεφτά, αφού μπορείς να βάλεις έναν μικρό δίσκο για το σύστημα, βάζεις το cd μέσα, πατάς ΕΝΑ Next στο User Name που σε ζητάει η Microsoft και άλλο ένα Next όταν σε ζητάει τον σειριακό και τέλος.

sorry για το off-topic αλλα

... ναι Φιλε μου

ετσι απλη ειναι μια σωστη εγκατασταση λειτουργικου

δυο next πατας και καθαρισες

γι'αυτο οι μισοι που τσιγκουνευονται το 50ρικο

και το πανε στο φιλαρακι/ανηψακι/ξαδερφο να τους το "σενιαρει"

μεσα σε μια βδομαδα αρχιζουν τα τηλεφωνα για τηλε-support

γιατι δεν βρισκουν καταλληλους drivers,

γιατι χαθηκαν cookies και browser addons & plugins

πως θα ξανασεταρουν το outloοk,

γιατι το antivirus πεταει 17 παραθυρα το δευτερολεπτο

για το παιχνιδι τους πριν επαιζε και τωρα σερνεται

γιατι ο player δεν παιζει τα ταδε αρχεια

και αλλα παρα πολλα θεματα....

κι αμα γυρισεις και τους πεις

"Συγγνωμη κυριε/φιλε/μλκ δεν γινεται να σου φτιαξω το pc τηλεφωνικα"

ή "γιατι δεν δεχτηκατε τη χρεωση να σας το φτιαξει ενα τεχνικος σωστα εξαρχης"

βγαινεις και κακος κιολας

επειδη κι κουτση Μαρια πηρε pc/netbook/laptop δεν εγιναν ολοι αυτοματα και τεχνικοι...

Και μη κρινεις απο το TheLab και αλλα αντιστοιχα fora

μιας και δεν αποτελουμε αντιπροσωπευτικο δειγμα χρηστων Η/Υ σε καμια περιπτωση

επειδη κι κουτση Μαρια πηρε pc/netbook/laptop δεν εγιναν ολοι αυτοματα και τεχνικοι...

Και μη κρινεις απο το TheLab και αλλα αντιστοιχα fora

μιας και δεν αποτελουμε αντιπροσωπευτικο δειγμα χρηστων Η/Υ σε καμια περιπτωση

:beer:

@ Κοπρίτης

Νταβατζιλίκια λεφτά εγώ του στύλ 50 για να σε δώ + άλλα 50 για να πατήσει 2 κλίκ δεν πληρώνω. Αν θες εσύ να πληρώσεις, είσαι ελεύθερος να το κάνεις, δεν θα σε πω εγω πως να πετάς τα λεφτά σου, αυτά έπρεπε να στα μάθουν άλλοι.

Όσο για την τηλε-επικοινωνία που υπάρχει στην υπαστήριξη, αυτή η βαρεμάρα που υπάρχει, χαλάει τον όλο κλάδο, γιατί ναι μεν "υποστήριξη", αλλά με την αποδοτικότητα που έχουν να πάνε σπίτια τους.

@ Κοπρίτης

Νταβατζιλίκια λεφτά εγώ του στύλ 50 για να σε δώ + άλλα 50 για να πατήσει 2 κλίκ δεν πληρώνω. Αν θες εσύ να πληρώσεις, είσαι ελεύθερος να το κάνεις, δεν θα σε πω εγω πως να πετάς τα λεφτά σου, αυτά έπρεπε να στα μάθουν άλλοι.

Όσο για την τηλε-επικοινωνία που υπάρχει στην υπαστήριξη, αυτή η βαρεμάρα που υπάρχει, χαλάει τον όλο κλάδο, γιατί ναι μεν "υποστήριξη", αλλά με την αποδοτικότητα που έχουν να πάνε σπίτια τους.

Θα τα πληρώσεις αλλού. Στην TV που θα χαλάσει και θα είναι εκτός εγγύησης αλλά δεν θα γνωρίζεις ότι η βλάβη θέλει 5' επισκευή, στο αυτοκίνητο που δεν θα γνωρίζεις ότι το πρόβλημα διορθώνεται εύκολα και σε 15', στο ψυγείο ή στο κλιματιστικό που επίσης θα είναι μισή ώρα max κ.τ.λ.

Δεν πληρώνεις απλά "2 κλικς". Πληρώνεις το γεγονός ότι εσύ δεν γνωρίζεις ποια είναι αυτά τα "2 κλικς".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.