nikpoth Νοέμβριος 4, 2010 #121 Νοέμβριος 4, 2010 καλησπέρα.θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά τα αποτελέσματα .η αλήθεια είναι ότι με έβαλε σε σκέψης το test του virustotal.είναι το γνωστό mod που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες με link. Uploaded with ImageShack.us
vakis Νοέμβριος 4, 2010 Author #122 Νοέμβριος 4, 2010 έχω πεί εδώ και καιρό ότι το 1.04ff είναι Γεμάτο, Γεμάτο με trojan κια ότι άλλο θες... τα παιδιά μου είπαν ότι κάνω λάθος...
nikpoth Νοέμβριος 4, 2010 #123 Νοέμβριος 4, 2010 το θέμα είναι ότι και σε ξένα forum διαβάζω μισές απόψεις ότι είναι καθαρό και άλλες μισές για ύποπτο.οποτε έχω μπερδευτεί.πχ εδώ γίνανε μαλλιά κουβάρια..http://hardforum.com/showthread.php?t=1515275
vakis Νοέμβριος 5, 2010 Author #124 Νοέμβριος 5, 2010 εγώ είδα το temp να γεμίζει trojan τη στιγμή της εγκατάστασης, το είχα ανοιχτό γιατί μου είχε βαρέσει αλαρμ το antivir. το οποίο παλαβώνει με το 1.04. τώρα μιλάμε για αρχεία μέσα με ονόματα troj1~ και δε συμμαζεύεται....
nikpoth Νοέμβριος 5, 2010 #125 Νοέμβριος 5, 2010 κι όμως ρε γαμώτο και εδώ που διαβάζω τώρα λένε δεν υπάρχει πρόβλημα. How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards - Page 7 - Overclock.net - Overclocking.net
vakis Νοέμβριος 5, 2010 Author #126 Νοέμβριος 5, 2010 κλεισε to ιντερνετ τρέξτο μετά κάνε cleanup (καθάρισε και το temp χειροκίνητα),και μετά βάλε internet ....
MrCrowley83 Νοέμβριος 5, 2010 #127 Νοέμβριος 5, 2010 Εγω ρε παιδια που το εχω τσεκαρει με kaspersky και AVG δεν μου βγαζει τιποτα. Το εχω τοσο καιρο στο μηχανημα και δεν εχει κανει κιχ!
nikpoth Νοέμβριος 5, 2010 #128 Νοέμβριος 5, 2010 Εγω ρε παιδια που το εχω τσεκαρει με kaspersky και AVG δεν μου βγαζει τιποτα. Το εχω τοσο καιρο στο μηχανημα και δεν εχει κανει κιχ! εγώ 4-5 μέρες το έχω ,απλά διαβάζοντας κάποια άρθρα,μπήκα στον πειρασμό να το σκανάρω,και με προβλημάτισε,πχ ένα αντίστοιχο exe με τέτοια αποτελέσματα σίγουρα θα το πέταγα να σου πω την αλήθεια.πράγματι ο ρώσος και το avg το βγάζουν καθαρό.ελπίζω να είναι και να μην έχουμε πρόβλημα με κωδικούς από on line game όπως υποστηρίζουν μερικοί.
vakis Νοέμβριος 5, 2010 Author #129 Νοέμβριος 5, 2010 πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα του antivir? αλλά ακόμα και αν είναι τα είδα εγώ ο ίδιος μέσα στο temp τη στιγμή της εγκατάστασης, κάντε ένα έλεγχο, ανοίξτε το windows/temp τρέξτε το 1.04ff και δέστε τι εμφανίζεται μέσα τη στιγμή της εγκατάστασης και τι κατάλοιπα αφήνει μέσα.....
ARMAGEDDON Νοέμβριος 5, 2010 #130 Νοέμβριος 5, 2010 εγώ εδω μέσα πρέπει να είμαι ο μοναδικός που να μην έχει antivyrus γιατί τα θεωρώ άχρηστα (για w7+sVista μιλάω) γιατί πολύ απλά δεν μου προσφέρουν αυτά που λένε και περισσότερο ψάξιμο έχεις όταν έχεις antivyrus (αχ αυτό είναι ιος (ναι είναι (και καλά ότι είναι)(τι ιος είναι(τίποτα το σπουδαίο (άλλαξε κάτι στην regisrty ή περιέχει δείγμα από ιο(κατά τα άλλα άκακο))))) και έχεις φάει πάνω από δύο ώρες στο net για να δεις αν κάνει κάτι επιβλαβες στο σύστημά σου ... αυτά από μένα και μην πιστεύεται ότι σας λένε τα antivyrus το καθένα το κοντο του και το μακρύ του λενε
MrCrowley83 Νοέμβριος 5, 2010 #131 Νοέμβριος 5, 2010 πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα του antivir? αλλά ακόμα και αν είναι τα είδα εγώ ο ίδιος μέσα στο temp τη στιγμή της εγκατάστασης, κάντε ένα έλεγχο, ανοίξτε το windows/temp τρέξτε το 1.04ff και δέστε τι εμφανίζεται μέσα τη στιγμή της εγκατάστασης και τι κατάλοιπα αφήνει μέσα.....Χαλαρωσε με το temp!!!!!!! Ολα αφηνουν σαβουρα στο temp. Γι αυτο λεγεται temp. Πανε τα προγραμματα και κατα την εγκατασταση αφηνουν διαφορα αρχεια. Δεν ειναι κακο. Απλα αυτο που κανουμε καθε τοσο καθαριζουμε το temp!start->run->%temp% και enter τα επιλεγουμε ολα με ctrl+a και μετα shift+delete και απο εδω παν κι αλλοι:baby: Μονο ενα αρχειο δεν μας αφηνει να σβησουμε που το παραβλεπουμε!
yanni Νοέμβριος 18, 2010 #132 Νοέμβριος 18, 2010 Analysis: PhysX On Systems With AMD Graphics Cards : Introduction
raven_g20 Νοέμβριος 22, 2010 #133 Νοέμβριος 22, 2010 Παίδες σκέφτομαι να πάρω 2χ6870 και να κρατήσω για Physx την gtx260 που έχω τώρα?? γίνεται αυτό? έψαξα στο ινετ αλλά δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο setup...και απ' ότι κατάλαβα με τα καινούργια drivers της ΑΤΙ παίζει πρόβλημα και δεν λειτουργούν καλά με το mod...απόψεις?
yanni Νοέμβριος 22, 2010 #134 Νοέμβριος 22, 2010 Πρόσφατα είχα 2Χ4830 σε CF και μια 9600GT για τα Physx χωρίς προβλήματα. Δεν έχω κοιτάξει πάντως και δεν ξέρω για προβλήματα με τους νεώτερους οδηγούς. Αν το τροφοδοτικό αντέχει και δεν σε απασχολεί ο θόρυβος/κατανάλωση, ούτε σου λείπουν τα χρήματα από την πώληση της GTX260, θα σου έλεγα να το στήσεις το setup.
MrCrowley83 Ιανουάριος 31, 2011 #135 Ιανουάριος 31, 2011 Παιδες γεια σας. Εχω το εξης "κουφο" προβλημα. Εχω μια 6970 και μια 250 για physix. Ειχα κανει το mod(v1.04ff) και επαιζαν ολα κανονικα. (Μαλιστα εχω ποσταρει και τα αποτελεσματα απο fluidmark στο post #113). Τοτε βεβαια ειχα την 5870 αλλα και οταν εβαλα την 6970 με αλλαγη drivers ATI το mod(v1.04ff) για τα physx συνεχισε να δουλευει κανονικα. Το προβλημα τωρα εχει ως εξης: Εκανα format στον υπολογιστη βαζοντας τα ιδια windows (win7 X64). Έκανα ακριβως οτι ειχα κανει και την πρωτη φορα για να ενεργοποιησω τα physx με το mod(v1.04ff) και τωρα ενω η 250 δουλευει κανονικα στα παιχνιδια, στο fluidmark τα phsix τρεχουν απο το CPU:wall::wall: Δοκιμασα τα παρακατω 1)Άλλο fluidmark (v1.2.2 - v1.3.1) 2)Αλλοι drivers για τη nvidia (δοκιμασα με τους 257.15 - 258.96 - 260.99 - 266.35 - 266.58) 3)Σκεφτηκα μηπως κατι παιζει σε συνδιασμο με το νεο driver 11.1 της ATI οποτε εβαλα παλιο driver με αλλη καρτα (5670) και μετα εκανα τη διαδικασια του mod(v1.04ff) για τα physx. 4)Δοκιμασα να κανω format με τη 250 εκτος pc να βαλω driver για την 6970 μετα να κουμπωσω την 250 και να κανω το Mod(v1.04ff) 5)Δοκιμασα τα "extras" που εχει το mod(v1.04ff) για enable gpu-cpu physx 6)Δοκιμασα να το βρισω 7)Το απηλησα οτι θα το σπασω Δοκιμασα ολα τα παραπανω και σε safe mode και κανονικα. Να πω πως καθε δοκιμη γινοταν σε φρεσκια εγκατασταση windows χωρις κανεναν αλλο driver εγκατεστημενο (μιλαμε οτι πρεπει να εκανα και 30 format:clap::clap::clap: -ευτυχως εχω εναν ταλαιπωρο δισκο για κατι τετοια πειραματα-) Τελικα οτι και να εκανα η 250 παιζει τα physx στα παιχνιδια αλλα οταν τρεχω fluidmark κανει την παπια και τα physx τα παιζει ο cpu!! Υπαρχει καμια λυση στο προβλήμα μου? Μα ειναι ποτε δυνατον? Κοντευω να τρελαθω:hang3::hang3::hang3:, δεν ειναι λογικο αυτο που συμβαινει.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.