Jump to content

Ati Display + Nvidia Physx

vakis

Recommended Posts

Είδα κάποια κάποια πράγματα τα οποία δεν τα έβλεπα χωρίς τα PhysX, πχ οι πατημασιές στο χιόνι, δεν τις έβλεπα πριν, το σπάσιμο των τοίχων ή του δαπέδου σε ένα πυροβολισμό, τα υπολείμματα σε μια έκρηξη, λίγο πιο πραγματικές οι κινήσεις (π.χ. άνοιγμα πόρτας)....εμένα αυτά μου άρεσαν πάρα πολύ....λογικά θα υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν έχω το κουράγιο να παίξω για δεύτερη φορά το παιχνίδι !! :) :)

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply
Το μόνο κακό είναι ότι η κάρτα λειτουργεί x4 !!!

εγω παρατησρησα μικρη διαφορα στα max fps του fluidmark αλλα μεγαλες στα min οταν απο X4 την εβαλα στα Χ8 κ Χ16 με ακριβως τα ιδια settings κ τα ιδια ρολογια . 5850 με gt 240 overclocked.

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ φίλε μου αλλά λόγω των συστημάτων ψύξης έχω ένα προβληματάκι.....γιατί οι δύο μπλε είναι πάνω από μία απλή PCI όπου έχω την κάρτα ήχου....η 9800GΤ έχει ένα σύστημα ψύξης πάνω της (βλέπε ASUS) με το οποίο μετά δεν θα είναι δυνατών να βάλω την κάρτα ήχου και η μητρική μου δεν έχει άλλη απλή PCI.....ίσως πάρω ένα πολύ απλό σύστημα ψύξης για την 9800GT που να μην μπαίνει στον χώρο του επόμενου σλοτ !! :)

Κανε πρωτα μια δοκιμη να δεις αν αξιζει ο κοπος να αλλαξεις ψυξη.Νομιζω καπου ειχα δει οτι τα slot στην msi χ48 πανε 16/16/4/4 με τεσσαρια τα κιτρινα.

Και εμενα η 8800gt βρισκει στην x-fi και το παρατησα προς στιγμη το θεμα physics.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.