Jump to content

Ati Display + Nvidia Physx

vakis

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Δε νομίζω να χρειάζεσαι τους τελευταίους nvidia. Βάλε αυτούς που υποστηρίζονται απο το τελευταίο mod http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-04ff.html

και δοκίμασε.

Ρίξε και μια ματιά εδώ.

EDIT: simple as that

το εχω καιρο στο pc μου κ δεν παρατηρησα τετοια θεματα. εκτος απο μια φορα που ειχα ενα gadget στην sidebar για να δειχνει τις θερμοκρασιες της καρτας , το οποιο μολις εβαλα κ την nv πανω loadαρε το συστημα περιπου 25 % .

Q: Is there a virus/trojan/malware inside? My security software thinks so.

A: Your security software can make mistakes and thus is unreliable, just like any other security software. There is no such thing here.

Πιθανόν λανθασμένη ένδειξη του antivirus αλλιώς θα είχε γίνει χαμός στο ngohq και το πρόγραμμα θα είχε αφαιρεθεί μαζί με το thread.

Παίδες μια ερώτηση γιατί δεν το πολυέχω παρακολουθήσει αυτό το θέμα...

ΑΤi + nVidia μαζί γίνεται μόνο με την χρήση του Hydra τσιπ έτσι ?????

Δεν γίνεται δηλαδή με το X48 ας πούμε :D Για πείτε για πείτε.....

Πιθανόν λανθασμένη ένδειξη του antivirus αλλιώς θα είχε γίνει χαμός στο ngohq και το πρόγραμμα θα είχε αφαιρεθεί μαζί με το thread.

ρε παιδια κατεβάστε και σκανάρετέ το ,τα είδα γέμισε το temp & process manager...... to antivir έβγαλε 453 unwanted programs.....

Παίδες μια ερώτηση γιατί δεν το πολυέχω παρακολουθήσει αυτό το θέμα...

ΑΤi + nVidia μαζί γίνεται μόνο με την χρήση του Hydra τσιπ έτσι ?????

Δεν γίνεται δηλαδή με το X48 ας πούμε :D Για πείτε για πείτε.....

εννοεις για ενα multi gpu setup αλλα οχι για physx? αν ναι μονο με τπ hydra chip. δεν ειναι θεμα οδηγων .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.