Jump to content

Αποσπώμενο καλώδιο 8 pin

apostolis22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχασα το 8 pin ( για την μητρική) καλώδιο του modular τροφοδοτικού chieftec.

Ουσιαστικά είναι 8 πιν αρσενικό - αρσενικό. Στο ebay που έψαξα δεν βρήκα κάτι..

Καμία βοήθεια? :(

Έχασα το 8 pin ( για την μητρική) καλώδιο του modular τροφοδοτικού chieftec.

Ουσιαστικά είναι 8 πιν αρσενικό - αρσενικό. Στο ebay που έψαξα δεν βρήκα κάτι..

Καμία βοήθεια? :(

Aμα ειναι τις σειρα cft ξερω οτι αυτα τα καλωδια ειναι στα ενσωματομενα (εχω το 1000 μπροστα μου και ειχα και το 1200) τα modular που εχει ειναι τα pci x(6/8 pin) molex/floppy kai ta sata

όχι είναι αποσμώμενο.. το τροφοδοτικό έχει βίσμα για 8 πιν πάνω του

Στα ενσωματωμενα εχει το 24pin 1*4+4 για το motherboard 1*6+2pin PCIx 1*6Pin PCIx 1 με βυσματα Molex και 1 με τροφοδοσια για σατα συσκευες τα υπολοιπα modualar ειναι για pcix(6+8 pin) molex και sata δεν βλεπω να εχει 2ο 8pin εχω και το τροφοδοτικο μπροστα μου (CFT 1000 μαζι με κουτι και manual)

Πιο μοντελο εχεις μηπως μιλαμε για αλλη σειρα (τα cft 800/1000/1200)εχουν τις ιδιες μονιμες καλωδιωσεις (εγω λεω για αυτη τη σειρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-1200W-CFT-1200G-DF.htm )

είσαι θεός! μακάρι να βρεις και εννοείται ότι θα σε πληρώσω!

Τώρα για να το φτιάξω μόνος μου σε ένα άλλο thread έλεγαν ότι χρειάζονται εργαλεία που κοστίζουν 30+ ευρώ ..

όποιος άλλος βρει κάτι α; μου στείλει σας παρακαλώ..

είσαι θεός! μακάρι να βρεις και εννοείται ότι θα σε πληρώσω!

Τώρα για να το φτιάξω μόνος μου σε ένα άλλο thread έλεγαν ότι χρειάζονται εργαλεία που κοστίζουν 30+ ευρώ ..

όποιος άλλος βρει κάτι α; μου στείλει σας παρακαλώ..

δεν εχω βρει κατι αλλα αν βρω εδω ειμαστε θα σου πω να με πληρωσεις για τη για ~1μ καλωδιο με 2 πλαστικα βυσματα που θα καθετε ελεος

Αν δεν βρεις παντως μια λυση ειναι να το κανεις μονος σου

Χρειάζεται μόνο προσοχή σε αυτήν την περίπτωση γιατί οι συνδεσμολογίες διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα.

Άμα σου κάνουν 2 ξεχωριστά 8-pin βύσματα με καλώδια περίπου 25 cm στο καθένα (που σημαίνει ότι απλά ενώνοντας τα καλώδια παίρνεις ένα κανονικό 8-pin καλώδιο τροφοδοτικού), ευχαρίστως να στα δώσω.

Άμα σου κάνουν 2 ξεχωριστά 8-pin βύσματα με καλώδια περίπου 25 cm στο καθένα (που σημαίνει ότι απλά ενώνοντας τα καλώδια παίρνεις ένα κανονικό 8-pin καλώδιο τροφοδοτικού), ευχαρίστως να στα δώσω.

Και πιο συγκεκριμμένα, μιλάω για αυτά :

attachment.php?attachmentid=41012&stc=1&d=1286391975

post-14346-1416074623,8987_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.