Jump to content

Ερώτηση για δημιουργία βάσης δεδομένων

DS-7-

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.Έχω να κάνω μια ερώτηση.πρόσφατα ανέβασα forum δικό μου σε phbbb.com hosting.H ερώτηση που έχω να σας κάνω είναι που αποθηκεύονται τα δεδομένα που ανεβάζω και εαν είναι δυνατόν να δημιουργήσω βάση δεδομένων στον υπολογιστή μου όπου θα αποθηκεύονται τα μηνύματα...

Αυτό που λέω είναι δυνατόν να γίνει ή όχι...;;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά....:)

τα μηνυματα καθε φορουμ, τα ποστ δλδ.. αποθηκευονται στην βαση που υπαρχει πισω απο καθε φορουμ.. οπως μαζι με τα στοιχεια του καθε user κτλ κτλ..

αρχεια που κανεις επισυναψη κτλ, στο φορουμ ανεβαινουν σε καποιο directory...

αρα αν θες τα ολα το υλικο του φορουμ, παιρνεις ενα backup της βασης σου στο πισι σου..

μπορεις επισης να ορισεις να γινεται backup πχ 1 φορα την μερα, μεσω crontab.

υ.γ αν θελεις γινε ποιο συγκεκριμενος. ελπιζω να καταλαβα σωστα αυτο που ζητας.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου...Λοιπόν, έχω ένα forum δωρεάν σε phpbb...Δεν λέμε διεύθυνση για να μην κανουμε spamming.

Αυτό που ρωτάω και θέλω να μάθω, είναι να δώ που αποθηκεύονται τα μνμ του forum...Και προεκτείνω λίγο και λέω άν είναι δυνατόν επειδή έχω 1 ΤΒ σκληρό να βάλω να αποθηκεύονται στο pc μου, διότι μένει αχρησιμοποίητος τόσος σκληρός...Ούτε κατεβάζω ούτε τίποτα...

Γίνεται αυτό, και αν ναι πώς...;;;

:)

εφοσον το φορουμ δεν ειναι host στο πισι σου τοπικα. δεν γινεται αυτο που λες.

τα μηνυματα οπως ειπα κ στο προηγουμενο ποστ αποθηκευονται στην βαση δεδομενων.

στο πισι σου μπορεις να παιρνεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα back up της βασης...

επισης γενικα μην νομιζεις οτι πιανουν πολυ χωρο.. δυσκολα να εχεις προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.