panos444 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 γεια σε ολους!ψαχνω οπως λεει και ο τιτλος σωληνες για υδροψυξη απο ελλαδα γιατι παραγγειλα απο γερμανια και μετανιωσα στο χρωμα και τωρα δεν λεει να δωσω 20ευρω μεταφορικα για 3μετρα σωληνα.. εχετε δει κατι? μαυρο χρωμα τους θελω(ξερω εχω και απαιτησεις!!!) και 1/2-3/4 εσωτερικη και εξωτερικη διαμετρο αντιστοιχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Μπορείς να πας να κοιτάξεις στα Multirama extreme στον Πειραιά που πρέπει να έχει απόθεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Μπορείς να πας να κοιτάξεις στα Multirama extreme στον Πειραιά που πρέπει να έχει απόθεμα. ειμαι ηρακλειο κρητης.στην αθηνα ξερω εχουν και αλλα μαγαζια δεν ειναι αναγκη να παω πειραια.. απο εδω που ειμαι ομως τι γινεται..:bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Man στον τίτλο λες "από Ελλάδα"!!!Δε λες από Κρήτη!Ε και ο Πειραιάς Ελλάδα είναι!Πες από Κρήτη άμα είναι από την αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 29, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2010 πάνε σε τοπικό κατάστημα με υλικά οικοδομής ή σε μαγαζί με πιεστικά μηχανήματα νερού, ρακόρ.Αν πάλι δεν βρεις τότε http://www.chilledpc.co.uk 7 ευρώ τα μεταφορικά εκτός και αν άλλαξαν τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Σεπτέμβριος 29, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2010 To Μultirama extreme Πειραιά νομίζω στέλνει και ταχυδρομικά.Πάρε τους τηλ. να συννενοηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 29, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2010 Man στον τίτλο λες "από Ελλάδα"!!!Δε λες από Κρήτη!Ε και ο Πειραιάς Ελλάδα είναι!Πες από Κρήτη άμα είναι από την αρχή! αν ειχε site με το τι ειχε θα ηταν καλα..να παιρνω τηλ και να μπλεκω ειναι ιστορια μεγαλη.. αντιθετα το chlled pc εχει πολυ φθηνα μεταφορικα και πολυ γρηγορο..μαλλον απο κει θα παρω ευχαριστω οσους βοηθησαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.