Jump to content

WD My Book Essential 1TB δεν αναγνωρίζεται

dimitris_s

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hat trick γκαντεμιάς αυτές τις μέρες. Πριν κάνα μισάωρο εκεί που έκανε ένα copy η κοπελιά στον προαναφερθέντα σκληρό, ξαφνικά σταμάτησε, και μετά δεν τον αναγνώριζε το W7 laptop της.

Τον κότσαρα τώρα στο PC μου, και ανάβουν τα λαμπιόνια μπροστά, κάνει boot o δίσκος κανονικά (στήνω αυτί), αλλά δεν βγαίνει πουθενά. Ούτε new device found, ούτε computer, ούτε diskmgmt...

<psycho> Ε να πα να απαυτωθεί, στα διάλα, όλες οι ποστίες τώρα τύχανε </psycho>

Αυτοί οι μάπες οι essential της WD ρε παιδιά τους Green δε φοράνε;

Αν τον ανοίξω χάνω εγγύηση..; Έχει δηλαδή κάνα αυτοκόλλητο απο μέσα; Γιατί θέλω να τον συνδέσω με sata κατευθείαν στο pc να τον τεστάρω...

Ούτε data recovery δεν μπορώ να κάνω, δεν τον βλέπει καν... και είναι τίγκα στις φωτό μέσα... :wall:

:help1:

λογικα καηκε την ειχα πατησει και γω ετσι με ενα wd εαν δεν λειτουργει ουτε στο πισι σου και εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι καποιo προβλημα με κανα driver κανε αντικατασταση προιοντος

Για RMA θα πάει σίγουρα, το θέμα είναι να σώσω τα δεδομένα...

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο παρακάτω;

Αν τον ανοίξω χάνω εγγύηση..; Έχει δηλαδή κάνα αυτοκόλλητο απο μέσα; Γιατί θέλω να τον συνδέσω με sata κατευθείαν στο pc να τον τεστάρω...

Λοιπόν,

Σύνδεσα τον δίσκο στον φορητό που τρέχει fedora, τον βρήκε κατευθείαν, και μου έγραψε ότι some hard disks are failing. Του έτρεξα ένα S.M.A.R.T test και μπόρεσε και τον άνοιξε και τώρα κάνω copy τα δεδομένα.

Μετά πάει για RMA.

Ξέρει κανείς αν φοράνε Green δίσκους αυτά τα mybook, γιατί σκέφτομαι να βάλω στο HTPC 2x2TB Green σε Raid1, και πολλούς green βλέπω να ψοφάνε ο ένας μετά τον άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.