evolution Οκτώβριος 15, 2010 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Την έκδοση των windows που έχεις εγκατεστημένη την έχεις δοκιμάσει σε άλλο μηχάνημα; Τα updates έχουν γίνει κανονικά;Eγω το προγραμα δεν στο ειπα για τι ραμ αλλα για τα gb που φενετε οτι κατεβαζεις στο rapidshare Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Οκτώβριος 15, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Την έκδοση των windows που έχεις εγκατεστημένη την έχεις δοκιμάσει σε άλλο μηχάνημα; Τα updates έχουν γίνει κανονικά;οχι η αληθεια ειναι δεν το εχω δοκιμασει σε αλλο υπολογιστη γιατι δεν μπορω κι ολας!δεν εχω αλλο pc(ειναι τα windows 7 64 bit extreme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Οκτώβριος 15, 2010 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Eγω το προγραμα δεν στο ειπα για τι ραμ αλλα για τα gb που φενετε οτι κατεβαζεις στο rapidshareναι το καταλαβα απλα εγω εκανα ενα testακι να δω μηπως φταιει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Οκτώβριος 15, 2010 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Μήπως η έκδοση των επτά είναι faulty? (αν φυσικά δεν είναι γνήσια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 15, 2010 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Μήπως η έκδοση των επτά είναι faulty? (αν φυσικά δεν είναι γνήσια)Aμα δεν ειναι γνησια (ειδικα αν ειναι και απο τις εκδοσεις που ειναι modded) τοτε κατα 99% φταει αυτο αλλα δεν επιτρεπετε να μιλαμε για πειρατικο λογισμικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Οκτώβριος 15, 2010 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Το ξέρω ότι δεν κάνει αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς έπρεπε να γίνει αυτή η ερώτηση για να μην ψαχνόμαστε τσάμπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Οκτώβριος 16, 2010 Author #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 παιδια μαλλον το βρηκα!!!εψαξα και μαλλον ειναι hotfix(η ενημερωση τελος παντων)απο την σελιδα των windows.τοδοκιμασα χτες το βραδυ και τωρα ειναι κομπλε!!!δεν εχει ανεβει καθολου η ram!!!Βεβαια θα το ξανα testαρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
socratis10 Οκτώβριος 18, 2010 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Καλες μνημες για καλο overckocking με κατω απο 170 ευρω ,υπαρχουν?DDr3 1600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.