matrixboy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2010 καλησπέρα,θέλω την βοήθεια σας για να επιλέξω μεταξύ αυτόν τον 3 οθονών http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576 η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157039 η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167105 ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Σεπτέμβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Κοιτα και την Dell UltraSharp 23" που έχει καλό ΠΑΝΕΛ και όχι ΤΝ και την βρίσκεις στα 240Ευρώ. Προσωπικά, πάνω από 21-22 inches δεν θα έπαιρνα TN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixboy Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 8ms??? δεν νομίζω άσε που θέλω μεγάλη οθόνη, η lg και samsung έχουν ωραίο dizain, οπότε 1 από αυτές της 3 οποίος μπορεί να βοηθήσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Σεπτέμβριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 μα μεσ' τις προτεινόμενες είχες και 23άρες !Διάβασε αυτό : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixboy Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 η 23 είναι τελευταία επιλογή, η dell δεν έχει hdmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Σεπτέμβριος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Όσο για το HDMI μπορείς να κοιτάξεις και στο παρακάτω θέμα. Για το design ένα θα σου πω, βάση στήριξης σαν της Dell απλά δεν βρίσκεις σε αυτή την τιμή.Αν όμως επιμένεις για μία από 3 θα προτιμούσα μία LG, όποια σου αρέσει εμφανισιακά, εκτός αν ενδιαφέρεσαι για το TV Tuner της Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixboy Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 ναι είμαι μεταξύ τον 2 πρώτον απλά λέω μήπως είναι καλύτερα να πάρω την led από την samsung λόγο του ότι είναι led? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Σεπτέμβριος 28, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Το design της dell ειναι κλάσης ανώτερο από lg και samsung. Οι καινούριες lg και samsung με τις καμπύλες είναι σα καρναβάλια. Και εγώ ψάχνω για οθόνη και έχει καταλήξει σε dell u2311 ή u2410. Το μόνο πρόβλημα μου είναι τα +200 ευρώ που θέλει η 24άρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 28, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Το design της dell ειναι κλάσης ανώτερο από lg και samsung. Οι καινούριες lg και samsung με τις καμπύλες είναι σα καρναβάλια. Και εγώ ψάχνω για οθόνη και έχει καταλήξει σε dell u2311 ή u2410. Το μόνο πρόβλημα μου είναι τα +200 ευρώ που θέλει η 24άρα.+1Οι Dell είναι απλά κορυφή και στη κατηγορία -above average- απλά δεν παίζονται για τα λεφτά τους.Εδώ και 10 μέρες είμαι κάτοχος μιας U2410 η οποία αντικατέστησε μια samsung 240hd.Οι διαφορές είναι τεράστιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Σεπτέμβριος 28, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 +1Οι Dell είναι απλά κορυφή και στη κατηγορία -above average- απλά δεν παίζονται για τα λεφτά τους.Εδώ και 10 μέρες είμαι κάτοχος μιας U2410 η οποία αντικατέστησε μια samsung 240hd.Οι διαφορές είναι τεράστιες...Απο που και πόσο την πήρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 28, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=9507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixboy Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 γενικώς σαν ελληνες έχουμε μία μανία επιδεξιότητας στα forum εγώ σας ζήτησα την γνώμη σας για αυτές της 3 που ανάφερα πριν και ο καθένας μου πρωτινή άλλες, ωραία κοπστε τώρα και μία επιταγή να πάω να της πάρω:dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 28, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Δεν θα δεις κάποια διαφορά ανάμεσα σε αυτές που έχεις στο πρώτο ποστ είναι όλες tn και πολύ ακριβές tn (ειδικά η lg). Αν θέλεις κάτι τέτοιο πάνε μια βόλτα από καταστήματα τύπου mediamarkt-saturn πάντα έχουν σε προσφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixboy Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 έχω πάει και στα καταστήματα αυτά αλλά άποψη μου τούς θεωρό απατεώνες ακόμα και τησ προσφορές που βγάζουν αν κοιτάξω στο ιντερνετ είναι πιο φτηνά, μάλλον θα πάρω την samsung που έχει και tv tuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 28, 2010 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 έχω πάει και στα καταστήματα αυτά αλλά άποψη μου τούς θεωρό απατεώνες ακόμα και τησ προσφορές που βγάζουν αν κοιτάξω στο ιντερνετ είναι πιο φτηνά, μάλλον θα πάρω την samsung που έχει και tv tunerΜedia market Θεσσαλονικης την LG w2486l-pf σημερα που πηγα ηταν στα 249Kai btw αν εκανες το topic επειδη απλα ηθελες καποιος να σου πει παρε αυτη ειναι καλη αφου εχεις ηδη αποφασισει τοτε τζαμπα το εκανες τα παιδια πιο πανω σου προτεινα στα ιδια λεφτα μια πολυ πιο ποιοτικη οθονη , οσο για τα 8ms και εγω την ιδια απορεια ειχα αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι το ιδιο σε tn και ips panel και οτι η οθονη αυτη κανει και για gaming δεν την εχω δοκιμασει για να ξερω αλλα συντομα θα την αγορασω αυτη τη στιγμη εχω την lg w2486l pf τη πρωτη απο αυτες που εβαλες και δεν εχω κανενα προβλημα αλλα θα την δωσω στον αδερφο μου μολις παρω την dell Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixboy Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 ok θα το κοιτάξω αύριο αλλά μάλλον θα πάρω την samsung που είναι και τvσε ποια media πήγες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 28, 2010 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Απο που και πόσο την πήρες?? Από msystems.ΣΤΑ 455 την πρόλαβα εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 28, 2010 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Θεσαλονικης γραφει.Καλύτερα και απο εμενα να παρεις dell αφού ειναι στο ιδιο budget λογο ποιότητας panel, μάρκας (εγγύηση) και δεν θα το μετανιώσεις.Μην κοιτας καθολου τα ms, η δικια μου samsung ειναι 2ms αλλα το ghosting που εχει ειναι περισσότερο εκνευριστικό απο την ''καθυστέρηση'' των 8ms που είχε η παλιά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 28, 2010 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 σε ποια media πήγες?Στον φοινικα που ειναι (κοντα στο αγιο παυλο το νοσοκομειο) εχει πολλες οθονες με μεγαλη διαφορα στις τιμες σε σχεση με το πλαισιο και αλλα καταστηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Σεπτέμβριος 28, 2010 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 το κενουργια βγενη απο το κενω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.