Jump to content

Εκ νεου σχεδιασμου αρχικης σελιδας !

QQman

Recommended Posts

Καλησπερα !

Εχω ενα site με ενα σχετικα μουντο template θα ηθελα να το αλλαξω, βρηκα ενα ωραιο απο το builer του host αλλα διαγραφει τα παντα κατι τετοιο μου ειπαν !

Για ενα ευχαριστο και απλο template css μπορω να βρω κατι καλο ? ξερετε ποσα παιρνουν για σχεδιασμο ενος νεου ? ή υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει ? :o:hug:!!

Ειναι για σχολη, φοιτητικό site !

Δεν ειναι free αυτο ! απλα το στυλακι που ζηταω ποσο κοστιζει περιπου σχεδιασμος του !! ή αν ειναι σχετικα ευκολο να φτιαξω ενα τετοιο εγω και με ποιο προγραμμα !

Κανεις ρε παιδια ??? :cry::cry:

Να το κάνεις μόνος σου ξέχασέ το ή άρχισε να διαβάζεις από τώρα και να είσαι προετοιμασμένος ότι θα γράψεις τη πρώτη γραμμή μετά από κάνα 6μηνο, εάν θες να ξεκινήσεις να φτιάξεις κάτι που θα φτάνει έστω και λίγο την ποιότητα του template που παρέθεσες. Δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά αν θες να φτιάξεις κάτι πραγματικά καλό, θέλει να έχεις "μάτι" να ταιριάζεις χρώματα, τυπογραφία, εικόνες κτλ.

Εφόσον μιλάμε για template, αν πας σε κάποια εταιρεία και ζητήσεις απλά ένα template παρόμοιας ποιότητας, αισθητικής και φινιρίσματος με αυτού του template που έδειξες πιο πάνω, να περιμένεις να δώσεις μερικές εκατοντάδες ευρώ (400/500/600+ ανάλογα πάντα με την ποιότητα πληρώνεις και ανάλογα. Αυτό το template κοστίζει 19,99 dollars, γιατί το έχουν πουλήσει μέχρι και στην Ανταρκτική. Άλλο είναι να ράψεις κουστούμι zegna στα μέτρα σου, κι άλλο να πάρεις ένα αγνώστου προελεύσεως από τη κρεμάστρα.

Πλατιάζω όμως...

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι το εξής... Nοικιάστε έναν apache server, με mysql/php, κατέβασε το Drupal, βάλτου και ένα ωραίο theme και είσαι έτοιμος. Μετά αν θέλεις μπορείς να πειραματιστείς στο theme (css κτλ), και να το φέρεις στα μέτρα σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.