Jump to content

LOGITECH Z-5500(ΑΠΟΨΕΙΣ)

Tarlac

Recommended Posts

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ....ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ 85τ.μ το αναφερω αυτο γιατι μου εχουνε πει οτι αποδιδουν καλυτερα σε μικρουσ χωρους.Εγω για ταινιες περισσοτερο τα θελω εχω και μια 42" με ambient light τηλεοραση (philips) και θελω να κανω ενα μινι home-cinema....:smoke:

Τάκη (Απο το Tarlac)τα έχω 3 χρόνια, αν εξαιρέσεις το μπάσο που είναι δυνατό τα ηχεία είναι μέτρια. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε κάποιο έτοιμο homecinema με κολώνες και είσοδο optical coaxial .....

φιλε μου Ορεστη με λενε ο Τarlac ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου παιχτες,αλλα βεβαια μπορεις να πεις οτι βγαινει απο το Ορεστακης-Τακης :p για τα ηχεια απλα εχω ακουσει απο πολους οτι ειναι πολυ καλα και για μικρους χωρους ειναι σουπερ...εγω δεν εμπιστευομαι την logitech,ειμαι περισσοτερο της bose,pioneer,harman/kardon καλες μαρκες αλλα με επιρρεασαν οι υπολοιποι...παντως δεν θελω να ξοδεψω πανω απο 350-400ευρο

Απότι βλέπω όσοι τα έχουνε ήδη λένε "ε, καλά είναι μωρέ" και όσοι δεν τα έχουνε τα λαχταράνε. Εγώ τα έχω εδώ και 3 χρόνια (τα είχα πάρει 230 Ευρώ απο Εσόπ), και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Για "Ηχεία Υπολογιστή" έχουνε ένταση, ποιότητα, πολυσυνδεσιμότητα και αποδικωποιητή. Με μία καλή καρτούλα ήχου, για να ρυθμίζεις και το μπάσο κτλ, πιστεύω θα ήτανε μιά χαρά. Τώρα το θέμα είναι οτι, απο τιμή, βλέπω οτι έχει ανέβει αρκετά,οπότε δέ γνωρίζω αν σε αυτό το επίπεδο τιμών συμφέρει να πάρεις κάποιο άλλο σύστημα. Τότε που ψαχνόμουνα πάντως στα 230, ητανε καλή περίπτωση.

• 2 months later...

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα γνωμες και βοηθεια αν ειναι ευκολο.

Ενδιαφερομαι για αγορα των LOGITECH Z 5500.

Θα μου βγουν περιπου στα 120 ευρω λογω επιδοτησης κινητης που θα εξαργυρωσω στο Πλαισιο, αρα απο θεμα τιμη ειναι καλυμμενος και δε το σκεφτομαι.

Παρακατω... Τα θελω για 2 λογους. Πρωτον για να ακουω μουσικη απο το PC. Να σημειωσω πως δεν εχω εξτρα καρτα ηχου, μονο αυτη που εχει η μητρικη. (Δεν ξερω αν τα λεω σωστα ωντας ασχετος). Θα χρειαστω εξτρα καρτα ηχου? Κι αν ναι σε τι τιμη ? Δευτερον, για ηχο σε ταινιες (σε Bluray μορφη) καθως η τηλεοραση μου εχει συνδεση με οπτικη ιν κι ετσι σκοπευω να τα συνδεσω.

Τα θεωρειτε καλη επιλογη για τη χρηση που θελω ?

Εχετε κατι αλλο να προτεινετε ?

Επισης ξερετε αν εχει λυθει το προβλημα με το καμενο backlight του πανελ τους ?

Ευχαριστω !

Όπως περίμενα και είδες και ο ίδιος είναι output και όχι input!Αυτό σημαίνει ότι δε μπορείς να στείλεις ήχο στην τηλεόρασή σου με την οπτική ίνα αλλά από την οπτική ίνα παίρνεις ήχο και μπορείς να την στείλεις σε εξωτερική πηγη.Κατάλαβες?

Οπότε μπορείς να στείλεις τον ήχο στα ηχεία αλλά το θέμα είναι ότι όταν θα βλέπεις ταινία στην τηλεόραση το κανάλι που θα παίζει το dvd θα είναι από κάποιο player σωστά?Άρα ο ήχος που θα παίρνεις θα είναι άλλος από το Player και άλλος από την τηλεόραση.Με απλά λόγια για να καταλάβεις,νομίζω ότι άμα συνδέσεις τα ηχεία στην τηλεόραση και βλέπεις ταινία από dvd player τότε δε θα ακούς ήχο της ταινίας.Για να ακούς ήχο από το player θα πρέπει να στείλεις ήχο από το player στα ηχεία.Κατάλαβες?

Ταινίες από που θα τις προβάλεις και θα βλέπεις?Από dvd player blue ray?Από σύνδεση της τηλεόρασης με το PC?Πως?

Ησουν επεξηγηματικοτατος και σ ευχαριστω. Τα πιασα ολα.

Εχω συνδεδεμενο εξωτερικο σκληρο με usb στην τηλεοραση και προβαλω τις ταινεις μεσω του media player που εχει ενσωματωμενο η TV. Ελπιζω να σου τα περιεγραψα σωστα και να καταλαβες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.