Tarlac Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ....ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ 85τ.μ το αναφερω αυτο γιατι μου εχουνε πει οτι αποδιδουν καλυτερα σε μικρουσ χωρους.Εγω για ταινιες περισσοτερο τα θελω εχω και μια 42" με ambient light τηλεοραση (philips) και θελω να κανω ενα μινι home-cinema....:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Σεπτέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Τάκη (Απο το Tarlac)τα έχω 3 χρόνια, αν εξαιρέσεις το μπάσο που είναι δυνατό τα ηχεία είναι μέτρια. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε κάποιο έτοιμο homecinema με κολώνες και είσοδο optical coaxial ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 φιλε μου Ορεστη με λενε ο Τarlac ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου παιχτες,αλλα βεβαια μπορεις να πεις οτι βγαινει απο το Ορεστακης-Τακης για τα ηχεια απλα εχω ακουσει απο πολους οτι ειναι πολυ καλα και για μικρους χωρους ειναι σουπερ...εγω δεν εμπιστευομαι την logitech,ειμαι περισσοτερο της bose,pioneer,harman/kardon καλες μαρκες αλλα με επιρρεασαν οι υπολοιποι...παντως δεν θελω να ξοδεψω πανω απο 350-400ευρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 για home cinema παρε ηχεια για αυτο το σκοπο. Και εγω κατοχος ειμαι, αλλα δν παυουν να ειναι ηχεια υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Εγω εχω και τα 5500 και home cinema στο σαλονι.Καμμια σχεση το ενα με το αλλο.Για παιχνιδια στο pc καλα ειναι τα 5500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Σεπτέμβριος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Απότι βλέπω όσοι τα έχουνε ήδη λένε "ε, καλά είναι μωρέ" και όσοι δεν τα έχουνε τα λαχταράνε. Εγώ τα έχω εδώ και 3 χρόνια (τα είχα πάρει 230 Ευρώ απο Εσόπ), και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Για "Ηχεία Υπολογιστή" έχουνε ένταση, ποιότητα, πολυσυνδεσιμότητα και αποδικωποιητή. Με μία καλή καρτούλα ήχου, για να ρυθμίζεις και το μπάσο κτλ, πιστεύω θα ήτανε μιά χαρά. Τώρα το θέμα είναι οτι, απο τιμή, βλέπω οτι έχει ανέβει αρκετά,οπότε δέ γνωρίζω αν σε αυτό το επίπεδο τιμών συμφέρει να πάρεις κάποιο άλλο σύστημα. Τότε που ψαχνόμουνα πάντως στα 230, ητανε καλή περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 28, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Στα 300 ευρώ+ που είναι τώρα και δεδομένου πως τα θες για home cinema Νομιζω πως καλύτερα να δώσεις λίγο παραπάνω και να πας σε ηχεία ΟΧΙ Υ/Η αλλά ΓΙΑ home cinema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Σεπτέμβριος 29, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2010 καταλαβα....τοτε θα ψαξω για κατι αλλο,ευχαριστω για την βοηθεια σας και τις αποψεις σας,,,,Θα ανοιξω αλλο τοπικ αν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapouts Δεκέμβριος 12, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα γνωμες και βοηθεια αν ειναι ευκολο. Ενδιαφερομαι για αγορα των LOGITECH Z 5500. Θα μου βγουν περιπου στα 120 ευρω λογω επιδοτησης κινητης που θα εξαργυρωσω στο Πλαισιο, αρα απο θεμα τιμη ειναι καλυμμενος και δε το σκεφτομαι. Παρακατω... Τα θελω για 2 λογους. Πρωτον για να ακουω μουσικη απο το PC. Να σημειωσω πως δεν εχω εξτρα καρτα ηχου, μονο αυτη που εχει η μητρικη. (Δεν ξερω αν τα λεω σωστα ωντας ασχετος). Θα χρειαστω εξτρα καρτα ηχου? Κι αν ναι σε τι τιμη ? Δευτερον, για ηχο σε ταινιες (σε Bluray μορφη) καθως η τηλεοραση μου εχει συνδεση με οπτικη ιν κι ετσι σκοπευω να τα συνδεσω. Τα θεωρειτε καλη επιλογη για τη χρηση που θελω ? Εχετε κατι αλλο να προτεινετε ? Επισης ξερετε αν εχει λυθει το προβλημα με το καμενο backlight του πανελ τους ? Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 12, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Για κοίτα βασικά αν η οπτική ίνα που έχει η τηλεόρασή σου είναι output και όχι input! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapouts Δεκέμβριος 12, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Digital Audio Out λεει.Σε καλο δρομο ειμαστε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 12, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Όπως περίμενα και είδες και ο ίδιος είναι output και όχι input!Αυτό σημαίνει ότι δε μπορείς να στείλεις ήχο στην τηλεόρασή σου με την οπτική ίνα αλλά από την οπτική ίνα παίρνεις ήχο και μπορείς να την στείλεις σε εξωτερική πηγη.Κατάλαβες?Οπότε μπορείς να στείλεις τον ήχο στα ηχεία αλλά το θέμα είναι ότι όταν θα βλέπεις ταινία στην τηλεόραση το κανάλι που θα παίζει το dvd θα είναι από κάποιο player σωστά?Άρα ο ήχος που θα παίρνεις θα είναι άλλος από το Player και άλλος από την τηλεόραση.Με απλά λόγια για να καταλάβεις,νομίζω ότι άμα συνδέσεις τα ηχεία στην τηλεόραση και βλέπεις ταινία από dvd player τότε δε θα ακούς ήχο της ταινίας.Για να ακούς ήχο από το player θα πρέπει να στείλεις ήχο από το player στα ηχεία.Κατάλαβες?Ταινίες από που θα τις προβάλεις και θα βλέπεις?Από dvd player blue ray?Από σύνδεση της τηλεόρασης με το PC?Πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapouts Δεκέμβριος 12, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Ησουν επεξηγηματικοτατος και σ ευχαριστω. Τα πιασα ολα.Εχω συνδεδεμενο εξωτερικο σκληρο με usb στην τηλεοραση και προβαλω τις ταινεις μεσω του media player που εχει ενσωματωμενο η TV. Ελπιζω να σου τα περιεγραψα σωστα και να καταλαβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Δεκέμβριος 12, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Το πλαίσιο έχει και home cinema γιατί δεν κοιτάς κάτι τετοιο που ποιοτικά έχουν καλύτερο ήχο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapouts Δεκέμβριος 13, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Γιατι θελω ενα συστημα ηχου και για pc και για tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.