Guest Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 εχω windows 7 64 bit gtx480 καρτα γραφικων, νεο εινε το μηχανιμα και κατι πεζει με οτι player video και να βαλω δεν μ τα διχνι καλα, ειπαρχει καπια σιγγεκριμενη ριθμιση μεσα απο την καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 εχω windows 7 64 bit gtx480 καρτα γραφικων, νεο εινε το μηχανιμα και κατι πεζει με οτι player video και να βαλω δεν μ τα διχνι καλα, ειπαρχει καπια σιγγεκριμενη ριθμιση μεσα απο την καρτα?ωχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 να μου προτεινεται καπιο προγραμα παρακαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Vlc player δοκίμασες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 πιο εινε το τελευτεο αν εινε να το βαλω να το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Οκτώβριος 1, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 http://filehippo.com/download_vlc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τον splayer (αυτόν έχω τώρα, korea ftw) ή τον Kmplayer, το vlc μου εμφάνιζε πιξελιασμα σε ορισμένα HD αρχεία σε κάποιες σκηνές, το πιθανότερο είναι να έφταιγε κάποια ρύθμιση, anyway, απλά να αναφέρω ότι ο splayer (νομίζω και ο Kmplayer) έχει και μια ρύθμιση στο display για να δειχνει καλύτερη εικόνα, το κακό είναι ότι έχει απαιτήσεις και δεν το έχω δοκιμάσει λόγο hardware, αν και δεν πιστεύω ότι θα δείς διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Οκτώβριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Φίλε ΄βγάλε ότι άλο έχεις σε player από το pc και εγκατέστησε τοMPC HC , κατέβασε το από εδώ http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/υποστηρίζει DVXA και την αποκωδικοποίηση του βίντεο την κάνει η κάρτα γραφικώνκαι έχεις καλύτερα αποτελέσματα.Είναι ο μόνος player που υποστηρίζει απο προεπιλογήαυτήν την δυνατότητα, DVXA υποστηρίζει και ο KMP άλλα θέλει κάποιες ρυθμισουλες,εαν κάνεις ένα search στον γούγλη θα βρεις πως γίνεται.DVXA υποτίθεται ότι υποστηρίζεικαι ο VLC ,αλλά καλύτερα άστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 το k lite ενοεις το τελευταιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 απο οτι βλεπω θελει διαφορα πραγματα στο install πχ εκει που λει internal DXVA decoders in media player classic : enable internal decoder for h.264 video και κατο γραφει enable internal decoder for VC-1video(NOT recommended) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Οκτώβριος 1, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 απο οτι βλεπω θελει διαφορα πραγματα στο install πχ εκει που λει internal DXVA decoders in media player classic : enable internal decoder for h.264 video και κατο γραφει enable internal decoder for VC-1video(NOT recommended)Τα κάνεις enable και τα δύο και ας λέει ότι για vc-1 δεν προτείνεται, εγώ δηλαδή έτσι τα έχω και δουλεύειμια χαρά και με τον αποκωδικοποιητή h264 και με το vc1.Για να σιγουρευτείς ότι έχει ενεργοποιήθει το DXVA όταν κάνεις αναπαραγωγή βίντεο με τους δυο αυτούς αποκωδικοποιητές (συνήθως χρησιμοποιούντε σε αρχείαmkv, mp4 και πιο σπάνια σε avi) θα πρέπει στο κάτω μέρος αριστερά ο player να βγάζει την ένδειξη [DXVA].Εαν θέλεις να μάθεις περισότερα για το DXVA μπορείς να διαβάσεις έδω εαν ξέρεις Αγγλικά[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/DirectX_Video_Acceleration[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 επελεξα μονο το πρωτο και εινε μια χαρα ποιοτιτα μια ταινια που εβαλα το 2ο δεν πιστευο να χριαζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 2, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 τελικα τα επελεξα και τα 2, ειπαρχει καμια αλλη ρυθμιση μεσα στο k lite ? για να κανο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 2, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 φιλε μου απλα κατεβασε τον gomplayer ειναι free παιζει απο mpg μεχρι blue-ray, κανει μονο του update και παιρνει την τελευταια εκδοση και γενικα δεν θα ξαναασχοληθεις με player και codek ποτε!:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 2, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 αν μπορεις δοσε ενα link για αυτο το προγραμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 2, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 αν μπορεις δοσε ενα link για αυτο το προγραμα .http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 2, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 εχει πολλα options εχεις να μου προτινεις καμια ρυθμιση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 2, 2010 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 καμια απολυτως! κανει μονο του οτι χρειαζεται.μονο σε περιπτωση που κατεβαζεις ξεχωριστα ταινια και υποτιτλους, λεω αν,τους σερνεις μεσα στα παραθυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 2, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 με ροτισε και κατι αλλο ειχε 3 επιλογες η πρωτη ηταν default η δευτερη ελεγε κατι για high definition αλλα ελεγε μονο αν εχεις καλο pc τι εχεις επιλεξει απο τα 3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.