aggelopas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 Εχω δυο σκληρους lacie 500gb και 1tb και ανα ατακτα χρονικα διαστηματα, κανω δεν κανω κατι, αυτοι κλεινουν και στιγμιαια ξανανοιγουν. βεβαια οταν αντιγραφεις 20gb αρχεια αυτο διακοπτεται και αντε παλι απο την αρχη.εχουν καποιο θεμα οι δισκοι ή το εχουν μαζι μου μονο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Δοκίμασε για αρχή να τους συνδέσεις σε θύρα USB πάνω στη μητρικη (απο πίσω).Μετά δοκίμασε να αλλάξεις καλώδια USB αν το ξανακάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Σεπτέμβριος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 με διαφορετικα καλωδια, και συνδεδεμενοι πισω στη μητρικη απευθειας το κανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Μου το εκανε κ εμενα ενας 1ΤΒ που ειχα. Τον πηγα στο Πλαισιο κ μου εδωσαν εναν WD 1ΤΒ. (ακριβοτερος κατα 40 Ευρω, αλλα δεν με χρεωσαν τπτ !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.