Jump to content

Δάπεδο Λάμινεϊτ - ό, τι να' ναι

dimitris_s

Recommended Posts

επίσης όταν βρείς τι να κανεις,

πόσταρε και κανε ένα μικρό review με photos στι διαδικασία αλλαγής γιατί είναι συχνό το φαινόμενο

http://www.google.gr/search?q=how+to+install+floor&hl=el&prmd=v&source=lnms&tbs=vid:1&ei=4Z-hTKfqKtjNjAfoyaygAw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&ved=0CAsQ_AU ακομα καλυτερα.

Καλά μικρό review δεν παίζει, γιατί πρώτον δεν θα τη κάνω τη δουλειά εγώ, αλλά πατωματζής. Αν ήταν δικό μου το διαμέρισμα και είχα και χρόνο θα το τολμούσα.

Φυσικά όμως θα ενημερώσω το πως, πόσο, γιατί κτλ. :)

DP for the update...

'Ντάξει σήμερα συμφωνήσαμε ότι θα μου στάξει πίσω την εγγύηση, και θα φέρω μάστορα εγώ να το φτιάξω...

*ба си майката

Αυτο θα σου έλεγα μολις τωρα διαβαζοντας απο την αρχη το θρεντ. Οτι και τοσο οσο σου λεει να ειναι η επισκευη πλήρωσε τα και παρτης την εγγυηση ,γιατι παιζει και σεναριο να σου κρατησει την εγγυηση για να το φτιαξει , και να αλλαξει μονο το κομματι που ειναι χτυπημενο τσεπωνοντας την διαφορα . Η στην χειροτερη να το αφησει ετσι και να το χρεωσει και στον επομενο . :sarcastic:

Μπορείς να της πεις και πως αν σκάσει θα παντρευτείς την κόρη της και θα την βάζεις να σου ποτήζει τα δολάρια στον πίσω κήπο.

Αλλά ακόμα και αν είναι Mah-Jong puzzle το πάτωμα, κόβεις -> βάζεις 1 κομμάτι, και θα γίνει η δουλειά, δεν θα φέρουμε τον Le Corbizie για 1 τρύπα!

Παίδες, πήγα σήμερα και κοίταξα για λαμινεητ. Δεν βρήκα το ίδιο με τον κωδικό του, αλλά βρήκα ένα άλλο με 6.5 ευρώ το τετραγωνικό, το οποίο είναι πανομοιότυπο.

Αυτή εκεί στο κατάστημα (μίλφαρος αρε βουλγαρία με τα ωραία σου), με ρώτησε πότε εγκαταστάθηκε το λαμινεητ και της είπα πριν 3 χρόνια. Μου λέει ότι τότε μπορεί να είναι και κολλημένο και να χρειαστεί να το αλλάξεις όλο... λολ.

Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο;

Βασικά θα φέρω ένα γνωστό ο οποίος πριν λίγο καιρό δούλευε πατωματζής για πολλά χρόνια. Εγώ πιστέυω ότι παίζει να το δει αυτός που τα γνωρίζει και τα κόλπα, και να πάμε να πάρουμε κάνα κερί και να το στρώσουμε... Μιλάμε η ζημιά είναι σαν μεγάλη κουτσουλιά... :turn:

Η τύπισσα δεν είναι καλό μιλφάκι όπως η άλλη στο κατάστημα να τα βρείτε αλλιώς? :p

Μπλιαχ ρε :sick: :p

Είναι 70 χρονών γεροντοκόρη... Άμα ήταν μίλφαρος θα τα είχαμε βρει ήδη. :p

Το να κολλήσεις το λάμινεητ είναι γρήγορο μεν στην εγκατάσταση, αλλά κουραστικό σε μερεμέτι ή ξήλωμα. Καλό κουράγιο αν είναι κολλημένο:p

Βασικά πρέπει να έρθει ο γνωστός να το δει, ούτε ξέρω αν είναι κολλημένο... Μακάρι να μην είναι.. :p

Σήμερα έχει βασική μετακόμιση και αύριο τα χοντρά. Θα κάνουμε μπράτσα - 3 ορόφους κάτω -> φορτηγό -> 7 ορόφους πάνω πρέπει να πάει ο γομαροκαναπές...

szfjuc.jpg

• 2 weeks later...

Ορίστε οι φωτό της μέγιστης καταστροφής που υποσχέθηκα:

2wg6rdk.jpg

2ik9j40.jpg

Το αλλάξαμε όλο με ένα φίλο που δούλευε παλιότερα πατωματζής, και τσίμπησα πίσω την εγγύηση. Αυτός ανέλαβε και το βάψιμο του σπιτιού, αφού του το ζήτησε η σπιτονοικοκυρά, οπότε θα τσιμπήσει κι αυτός απο' κει, και όλα κομπλέ.

Το συγκεκριμένο λαμινατ, που φαίνεται στην παρακάτω φωτό είναι το καινούριο που βάλαμε (το διάλεξε η σπιτονοικοκυρά μιας και αυτή το πλήρωσε), είναι λίγο (πολυ) μαπέ ποιότητα και κοστίζει γύρω στα 3.5 ευρώ το τετραγωνικό.

25qdjc0.jpg

Έβαλα σχεδόν το μισό δωμάτιο μόνος μου, έτσι για να μάθω και τη δουλειά λίγο, και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν με παίδεψε καθόλου. Το μόνο σημείο που είναι λίγο περίεργο, είναι στη κάσα της πόρτας, στη μπαλκονόπορτα κτλ, που κάνει γωνίες το πάτωμα και πρέπει να μετρηθεί και να κοπεί με σέγα το λαμινάτ. Το ακόμη καλύτερο της υποθέσεως είναι ότι το λαμινατ μπορεί/πρέπει να έχει μια απόσταση από τους τοίχους, κάτι το οποίο καθιστά το κόψιμο πιο απλή υπόθεση, γιατί και να σου φύγει και λίγο η σέγα, θα μπουν τα σοβατεπιά και θα το κρύψουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.