greekfragma Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2010 Καλησπέρες. Θα ήθελα να μου προτείνετε αξιόπιστα site για καταχώριση ακινήτου προς πώληση στο εξωτερικό. Κατά προτίμηση στην Αγγλική γλώσσα αλλά και να έχουν ρίζες ή απήχηση σε Ρωσία Γερμανία Ιταλία Αγγλία και γενικώς αναπτυγμένες χώρες με ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να επενδύσουν σε αγορά γης σε ελληνικό νησί. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ παρακαλώ επειδή το θέμα είναι κάπως ευαίσθητο βάλτε τα δυνατά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 http://www.apropertyingreece.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Αρχισαμε να ξεπουλαμε στους "ξενους"?Blasphemy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Σεπτέμβριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Ήδη πολλές χώρες νησιών έχουν γίνει...αποικίες, ποιά η λογική να πουλήσεις κάτι σε ξένο;Μάλλον είμαι οτ και δε βοηθάω αλλά δε μου αρέσει η ιδέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Αρχισαμε να ξεπουλαμε στους "ξενους"?Blasphemy!Ήδη πολλές χώρες νησιών έχουν γίνει...αποικίες, ποιά η λογική να πουλήσεις κάτι σε ξένο;Μάλλον είμαι οτ και δε βοηθάω αλλά δε μου αρέσει η ιδέα...Γιατί πρώτον ο Έλληνας δεν έχει τα λεφτά να αγοράσει (δεν υπάρχουν εγχώριοι ενδιαφερόμενοι), και δεύτερον γιατί προτιμώ να τα πουλήσω ακόμα και σε ξένο ιδιώτη παρά να μου το φάει η τράπεζα για ψίχουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Χαλαρωσε ρε συ.Εγω προσωπικα πλακα κανω.Ισα ισα που στο νησι τις παραδοσιακες κατοικιες ξενοι τις αγοραζουν και τις διατηρουν ακριβως οπως ηταν, αντιθετα με τους Ελληνες που τις κανουν αλα Κολωνακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 χαλαρός είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 κάποια βοήθεια περαιτέρω?με το site που έδωσε ο sotiris δυστυχώς δεν είδα προκοπή....θέλουν χτισμένες εκτάσεις και όχι γυμνές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 με το συμπαθειο κιολας αλλα τι κανεις τωρα , περιμενεις σε τοσο σοβαρο θεμα οπως λες βοηθεια απο ατομα που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο? πηγαινε βρε γιωργη σε ενα μεσιτη, θα σου παρει προμηθεια αλλα θα κανεις τη δουλεια σου, αν δεν πληρωσεις ΔΕΝ θα γινει η δουλεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 έχει δωθεί και στην ReMAX αλλά προσπαθώ να βρώ και καλύτερα deal μέσω internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Οκτώβριος 5, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&site=&source=hp&q=buying+property+in+greece&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=buying+property+in+g&gs_rfai=&psj=1&fp=84f34ab5383c7ee9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.