Jump to content

Πώληση ακινήτου σε sites εξωτερικού

greekfragma

Recommended Posts

Καλησπέρες.

Θα ήθελα να μου προτείνετε αξιόπιστα site για καταχώριση ακινήτου προς πώληση στο εξωτερικό.

Κατά προτίμηση στην Αγγλική γλώσσα αλλά και να έχουν ρίζες ή απήχηση σε Ρωσία Γερμανία Ιταλία Αγγλία και γενικώς αναπτυγμένες χώρες με ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να επενδύσουν σε αγορά γης σε ελληνικό νησί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

:)

Υ.Γ παρακαλώ επειδή το θέμα είναι κάπως ευαίσθητο βάλτε τα δυνατά σας.

Αρχισαμε να ξεπουλαμε στους "ξενους"?

Blasphemy!

Ήδη πολλές χώρες νησιών έχουν γίνει...αποικίες, ποιά η λογική να πουλήσεις κάτι σε ξένο;

Μάλλον είμαι οτ και δε βοηθάω αλλά δε μου αρέσει η ιδέα...

Γιατί πρώτον ο Έλληνας δεν έχει τα λεφτά να αγοράσει (δεν υπάρχουν εγχώριοι ενδιαφερόμενοι), και δεύτερον γιατί προτιμώ να τα πουλήσω ακόμα και σε ξένο ιδιώτη παρά να μου το φάει η τράπεζα για ψίχουλα.

Χαλαρωσε ρε συ.

Εγω προσωπικα πλακα κανω.

Ισα ισα που στο νησι τις παραδοσιακες κατοικιες ξενοι τις αγοραζουν και τις διατηρουν ακριβως οπως ηταν, αντιθετα με τους Ελληνες που τις κανουν αλα Κολωνακι.

με το συμπαθειο κιολας αλλα τι κανεις τωρα , περιμενεις σε τοσο σοβαρο θεμα οπως λες βοηθεια απο ατομα που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο? πηγαινε βρε γιωργη σε ενα μεσιτη, θα σου παρει προμηθεια αλλα θα κανεις τη δουλεια σου, αν δεν πληρωσεις ΔΕΝ θα γινει η δουλεια σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.