Jump to content

Θερμοκρασιες στον 3,2

Allen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειναι πολλοι οι 50 βαθμοι σε φουλ φορτιο για τον P4 στα 3,2?

Η θερμοκρασια μετρηθηκε απο το asusprobe, με την στοκ intel ψυκτρα και ανεμιστηρα και arctic silver 5.Χωρις φορτίο εχω 30 βαθμους και θερμκρασια δωματίου 22.Το κουτι ειναι το Thermaltake Xaser III tower με 7 ανεμιστήρες.

Μια χαρα ειναι.Χαμηλα κιολας θα ελεγα... Μην ανησυχεις καθολου.

Αρχική απάντηση από Allen

Ειναι πολλοι οι 50 βαθμοι σε φουλ φορτιο για τον P4 στα 3,2?

Η θερμοκρασια μετρηθηκε απο το asusprobe, με την στοκ intel ψυκτρα και ανεμιστηρα και arctic silver 5.Χωρις φορτίο εχω 30 βαθμους και θερμκρασια δωματίου 22.Το κουτι ειναι το Thermaltake Xaser III tower με 7 ανεμιστήρες.

+7 με 8 βαθμους επειδη μετραι πιο χαμηλα η ασους αλλα και παλι σε φορτιο αν εχεις τοσο καλα εισαι

Καλησπέρα έχω εναν P4 3.0C @ 3.7 (3660 - 1.60Vcore) σε μια ASUS P4C800E-Deluxe και με μια sp-94 και εναν Enermax 90mm εχω 44-45 και 30 Cpu και M/B temps σε full load (2x prime95 - Small FFT - High priority) απο το ASUSprobe.

Με stock cooling και χωρις overclocking πιστεύω οτι εισαι μια χαρά. Παντος αν θελεις να τον σπρωξεις θα πρέπει να αλλάξεις ψύξη. Αν θες να μείνεις στον αέρα θα σου ελεγα sp-94 και εναν Enermax 90mm, είναι ότι καλήτερο και αρκετά αθόρυβο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.