DJD Νοέμβριος 3, 2011 #1041 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Ωραία μπυραρία, σου δίνουν και κάτι ωραία κριτσίνια Όταν σύχναζα εκεί (και στο original Πατατράκ) εσύ πρέπει να ήσουν 4-5 χρονών.. (γεράσαμε γμωωωωωωωωωωωωωω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 3, 2011 #1042 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Το original δεν το πρόλαβα,το καινούριο (για εσένα) πριν την ανακαίνιση που έγινε 3 χρόνια πριν,το πρόλαβα και περνούσαμε αξέχαστες στιγμές .Τώρα το Patatrak είναι ένα στέκι για παιδιά που ακούνε Amy Whinehouse,Britney Spears,P!nk .. τέτοιες βλακείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 3, 2011 #1043 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 1 το Patatrak ακομα και τώρα δέν παίζει Amy Whinehouse,Britney Spears,ούτε Pιnk ,σκληροπυρηνικέ μου metallhead , χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν έχει γίνει ολίγον τι για τα μπάζα..2 Ωραία η Arch αλλα το 'καλύτερη μπυραρία της αθήνας είναι τραβηγμένο απο τα μαλιά'Κλάσεις ανώτερη είναι η Le Roi στο χαλάνδρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Νοέμβριος 3, 2011 #1044 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Το μαγαζι ειναι ροκαδικο; Ποιο/που ειναι; Εκλεισε το και το wild thing στο μικρολιμανο και μας σωθηκανε τα ροκ καφε Ποτε εγινε αυτο?????????????????????????????? 3 χρονια εκει την εβγαζα....μετα μετακομισα παλι πατρα και δεν το παρακολουθησα καθολου! Ξερεις ποσες φορες το εχω σκεφτει εδω που ειμαι τωρα....Στεναχωρηθηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 3, 2011 #1045 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 δυστυχώς ισχύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 3, 2011 #1046 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 /θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 3, 2011 #1047 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 καντε κανα θεματακι να πουμε για top μπιραριες-καφετεριες γιατι με την παρέα μου ψαχνόμαστε τελευταία [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] [MENTION=241]javaneze[/MENTION] [MENTION=23]DJD[/MENTION] [MENTION=4398]Κωστάκης[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 7, 2011 #1048 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 O τέρμα δεξιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Νοέμβριος 7, 2011 #1049 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Hydra άμα τον γουστάρεις να του το πεις... Μην κανεις μονο like Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 7, 2011 #1050 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Βάζω μόνο όσες δεν είναι γυμνές/στημένες οι κοπέλες,μην φάω μπαν,αλλά η φαντασία σας δεν φτάνει τι φωτό έχω. μουχαχαχα Για όσους ξέρουν και το site,ευτυχώς - δυστυχώς ο φακός με έπιασε να "παίζω" με την πασίγνωστη Regina Moon. Τι γυναίκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 7, 2011 #1051 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Τι παίζατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Νοέμβριος 7, 2011 #1052 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Σαρέσουν οι γυναίκες τελικά? Πάντως όπου τις βλέπεις,χώνεσαι για photo !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 7, 2011 #1053 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 (edited) Και βέβαια μ'αρέσουν!! χαχαχα [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Έβγαλα το γυμνάσιο με Regina Moon κια κατάφερα να αγγίξω κάτι ...... μα τί κάτι. Σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων νιώθεις με κάτι τέτοια. :hang3: edit: Σαν τον Αλέκο στη χώρα των θαυμάτων.... για να μην παρεξηγηθούμε Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2011 από Hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 7, 2011 #1054 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Τι ύψος έχεις που σε περνάνε όλες οι κοπέλες με λίγο τακουνάκι? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 7, 2011 #1055 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Καμία δεν με περνάει εκτός από την προτελευταία που είναι ψηλή και φόραγε κάτι τακουνάρες. 1,75. Χάρισμα του οι υπόλλοιποι πόντοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Νοέμβριος 7, 2011 #1056 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Δεν έπινε γάλα μικρός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 7, 2011 #1057 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Βάζω μόνο όσες δεν είναι γυμνές/στημένες οι κοπέλες,μην φάω μπαν,αλλά η φαντασία σας δεν φτάνει τι φωτό έχω. μουχαχαχα Για όσους ξέρουν και το site,ευτυχώς - δυστυχώς ο φακός με έπιασε να "παίζω" με την πασίγνωστη Regina Moon. Τι γυναίκα.... Αυτή με το leopard φόρεμα γράφει απο πίσω "Απόλαυσε μοναδικά προνόμια." Το θέμα ειναι οτι δεν μας τα δείχνει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 7, 2011 #1058 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2011 Βάζω μόνο όσες δεν είναι γυμνές/στημένες οι κοπέλες,μην φάω μπαν,αλλά η φαντασία σας δεν φτάνει τι φωτό έχω. μουχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 9, 2011 #1059 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Είμαι βαθύτατα συγκινημένος που ο Hydra παράτησε το μονοπώλιο και έγινε επιτέλους άνθρωπος. Εισακούστηκαν οι συμβουλές του ΤσάκωναΥΓ. Ειλικρινά αυτό το μήνυμα μπορεί να διακριθεί ως προσβλητικό αλλά πραγματικά το εννοώ ως κομπλιμέντο. Keep up the good work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 9, 2011 #1060 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 [MENTION=4839]wesker[/MENTION] τα πέταξε επί σκηνής. Είναι η Nikki Rider νομίζω ( [MENTION=869]defiant[/MENTION] προσπαθώ,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έκανες quote αυτή τη φωτό [MENTION=1086]Hero[/MENTION] Τι εννοείς μονοπώλειο; Αν είχα κοπέλα θα πηγαίναμε και μαζί. No probs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts