Maximus Απρίλιος 17, 2006 #422 Απρίλιος 17, 2006 Kάθισα και κόζαρα τις σελίδες 20-22 (δεν άντεξε άλλο το 33.6) και ανακάλυψα τη σελίδα αυτή: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12507 Sorry fragma, αλλά και τότε έμοιαζες με τον Γεωργαντά :D
unseen Απρίλιος 19, 2006 #423 Απρίλιος 19, 2006 Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν σε αντεχω αλλο. Θα ποσταρω μια απο τις πολλες φωτογραφιες που μου στελνεις καθε λιγο μηπως και σταματησεις! Εχω αγανακτησει ρε παιδια... Δεν τον μπορω αλλο! Πρεπει πιστευω οι admins-mods να παρουν μετρα για την ψυχικη μου ηρεμια και την οικογενιακη μου γαληνη... Iδου οι αποδειξεις!
unseen Απρίλιος 19, 2006 #426 Απρίλιος 19, 2006 βλεπω αυτο το υπουλο χαμογελο και τρομαζω καθε νυχτα στον υπνο μου. Με χαπια καταφερνω να κοιμηθω...
darkCount Απρίλιος 19, 2006 #430 Απρίλιος 19, 2006 Από ότι μαθαίνω...ο εν λόγω ξεδιάντροπος μοιράζει τις πονηρές φωτό του σε διάφορα μέλη του φόρουμ... Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε την αλήθεια!!!!!
DarkSaga Απρίλιος 19, 2006 #432 Απρίλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν σε αντεχω αλλο. Θα ποσταρω μια απο τις πολλες φωτογραφιες που μου στελνεις καθε λιγο μηπως και σταματησεις! Εχω αγανακτησει ρε παιδια... Δεν τον μπορω αλλο! Πρεπει πιστευω οι admins-mods να παρουν μετρα για την ψυχικη μου ηρεμια και την οικογενιακη μου γαληνη... Iδου οι αποδειξεις! ηρεμήστε λίγο με τα Γοζζζζζ παρακολουθούν και ανήλικοι το forum Unseen απάντησες στο εγγγωτικό κάλεσμα?
unseen Απρίλιος 19, 2006 #433 Απρίλιος 19, 2006 H μαρια με το που το ειδε πηρε το πρωτο λεωφορειο για πατρα. Λεει θα καθαρισει αυτη!Υγ.Πηρε και ενα κανιστρο μαζι της αλλα δεν καταλαβα γιατι...
XTCgr Απρίλιος 19, 2006 #435 Απρίλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 16:07] Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν σε αντεχω αλλο. Θα ποσταρω μια απο τις πολλες φωτογραφιες που μου στελνεις καθε λιγο μηπως και σταματησεις! Εχω αγανακτησει ρε παιδια... Δεν τον μπορω αλλο! Πρεπει πιστευω οι admins-mods να παρουν μετρα για την ψυχικη μου ηρεμια και την οικογενιακη μου γαληνη... Iδου οι αποδειξεις! χαχαχαχαχααχα....έλεος!
Qlim4X Απρίλιος 19, 2006 #439 Απρίλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ^^ bad azz μαλλον θελω ξυρισμα εεε???
Recommended Posts