kallileo Μάρτιος 18, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Εδω ειμαι μετα απο ξενυχτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 18, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 προς kallileo και alex000Eρχεται το συνεργιο απο ιαπωνια την παρασκευη εως κυριακη για συνεντευξη...για το φετινο k1-maxμαλλον θα ειμαι απο κει...και 8α βγει απολειστικη φωτο με το μιχαλη και το logo του lab...ετσι για το Post ρε γμτ.το απογευμα θα σας στειλω φωτο που εβγαλα απο περυσι οταν ειχε παλι ερ8ει το ιδιο συνεργιο για συνεντ. και φωτογραφιση...υπ'οψιν δεν εχουν δημοσιευθει πουθενα.και το καλυτερο ....οπως και περυσι 8α δω πρωτος εν ελλαδι τις κασσετες (official) του k1max και μετα θα τις δωσω στο ring sports και στο Mιχαλη...αρε για να εχεις conne με το σκηνοθετη του k1.....χεχε...dont worry οι κασσετες θα κοπιαριστουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 18, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Εδω ειμαι στο χαρεμι μου στην Ιαπωνια. Ο Alex000 μπορει να επιβεβαιωση. Ναι ειναι οντως ό kallileo όταν ήταν πιο αδύνατος... zarra τον αγώνα με τον τουρκο τον εχω δει ήδη... (ολοκληρο) .. Καθε άλλος αγώνας καλοδεχούμενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 18, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Οντος αδυνατισα λιγο τελευταια απο 170 που ημουν είμαι 155 kg τωρα. Κανω διατροφη βλεπεται. εδω ειμαι με κατι γκομενακια: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 18, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 15:08] Εδω ειμαι στο χαρεμι μου στην Ιαπωνια.Ο Alex000 μπορει να επιβεβαιωση. Get the f*** outtahere!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 18, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 ρε Kallileo .... κα'να τηλεφωνακι απο τα γιαπωνεζικα μωρακια εχεις????? εχω μια σχετικη αδυναμια στα σχιστοματικα κιτρινιαρικα κοριτσακια και αναρωτιομουν μπας και???? Εδω μια φωτο απο προσφατες διακοπες στo Miami που μπορει να τις ενδιαφερει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 18, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Καλα ρε, πατε να βγαλετε γκομενες απο το TheLab.gr ;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 18, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 18:24] Καλα ρε, πατε να βγαλετε γκομενες απο το TheLab.gr ;... Εκλεκτε μου φιλε οταν προκειται για σχιστοματικα, κιτρινιαρικα μελαχροινακια Ασιατικης προελευσης (αντε μεχρι Κορεα κατεβαινω, πιο κατω μαυριζουν πολυ και με χαλαει.....)..... Ναι ,το κανω και αυτο!!!! αδυναμια? πες το οπως θες....... αλλα .... japanese babes rulezzzzzzzzzzzz :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 18, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Κοπριτη ειναι να παω το καλοκαιρακι αμα είναι να σε πω.Αλλα λογω του ογκου μου μου πεφτουν λιγο λιλιπουτιες αλλα για σενα μια χαρα θα είναι.Προσεξε ομως είναι μικρα μονο στο ματι γιατι στο................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 18, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 [Χθες, στις 15:32] zarra τον αγώνα με τον τουρκο τον εχω δει ήδη... (ολοκληρο) .. Καθε άλλος αγώνας καλοδεχούμενος... Λεω για το περυσινο k1max (με τον τουρκο ηταν αυστραλια και οχι για κ1 ηταν ...solak) με το masato. Μας εστειλαν τις κασσετες απο ιαπωνια και μετα απο 2 εβδομαδες τις δωσαμε στο mike (και μετα πηγαν sevenX και Magic στο ring sports... εε κατι τετοιο 8α γινει και φετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 18, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras Λεω για το περυσινο k1max (με τον τουρκο ηταν αυστραλια και οχι για κ1 ηταν ...solak) με το masato. Μας εστειλαν τις κασσετες απο ιαπωνια και μετα απο 2 εβδομαδες τις δωσαμε στο mike (και μετα πηγαν sevenX και Magic στο ring sports... εε κατι τετοιο 8α γινει και φετος Εισαι τυχερος... εγω ναγκάζομαι και διαβάζω περιγραφες στο ιντερνετ και φαντάζομαι τα knock out .... Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ....... αν και μάλλον η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 18, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Samael(o ποζερας ο ιδιος...! ) χαχαχα!!! ο himself θα προσθετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 19, 2004 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Κοιτα Zarra δεν ξερω τι θα κανεις αλλα θα κανεις ολους τους αγωνες divx και θα τους κυκλοφορησεις στο thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 19, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 10:10] Κοιτα Zarra δεν ξερω τι θα κανεις αλλα θα κανεις ολους τους αγωνες divx και θα τους κυκλοφορησεις στο thelab.gr χμ.... not bad idea at all... πολυ ξυλικι λεμε... Αρε μιχαλακη μας εχεις τρελανει ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 19, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Aντε και μια ποιο νορμαλ για να μη λεει η Στελλα...! (σε υφος......τσου ρε μαγκες...! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 19, 2004 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Εγω τη Στελλα δεν βλεπω να ποσταρει!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 19, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Εγω τη Στελλα δεν βλεπω να ποσταρει!!!!!!! Από το πολύ ξύλο δε βλέπεις μου φαίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 19, 2004 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 άντε να αποκαλυφθώ κι εγώ... αν και αποτελώ κρατικό μυστικό.. πάντως δε βρήκα με πουράκι για να πλησιάσω περισσότερο στο avatar μου από πρόσφατη εξόρμηση στην Αράχωβα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 19, 2004 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Εαν και ελειπα εις στα Αθηνας....παρτε μια σχετικη καλη οταν καπου τρωγαμε !!!!!!Τι σας θυμησα τωρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάρτιος 19, 2004 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 καλοκαίρι 2003 στο απλο εξοχικό μου στον αγιόκαμπο επισήμως μαύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts