zyx Σεπτέμβριος 10, 2004 #161 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 εγω ειδη τον βλεπω να σε ξενερωνη jim. δεν τον ακους? αντε ρε μπαμπα ακομα τα νερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 10, 2004 #162 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:23] Να και δικές μου πρίν ......... μμμμμμ......περίπου τέσσερα χρόνια......Υπολογίστε τώρα - 8 κιλά..... Που θα μου πάει ..... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσω το γυμναστήριο....... Αν σε έβλεπα έξω χωρίς να σε ξέρω, σίγουρα δε θα σε περνούσα για ηλεκτρονικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 10, 2004 #163 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Αν σε έβλεπα έξω χωρίς να σε ξέρω, σίγουρα δε θα σε περνούσα για ηλεκτρονικό. :fist: Μα πως μοιάζουν δηλαδή οι ηλεκτρονικοί; Σαν τον E.T. στο πιο πράσινο;;;; Αρχική απάντηση από Dagalidis Προσέξτε γιατί σε λίγο καιρό θα αναλάβει ο DAG Junior και τότε νε δείτε μαγκιές..... Να τον χαίρεσαι DAG Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #164 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Αν σε έβλεπα έξω χωρίς να σε ξέρω, σίγουρα δε θα σε περνούσα για ηλεκτρονικό. εγώ πάλι πιστεύω ότι η εικόνα κολλάει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 10, 2004 #165 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Ξέρω γω περίμενα καμια ποιο πορωμένη φάτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 10, 2004 #166 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Αν σε έβλεπα έξω χωρίς να σε ξέρω, σίγουρα δε θα σε περνούσα για ηλεκτρονικό. Βζντόινγκ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 10, 2004 #167 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Αν σε έβλεπα έξω χωρίς να σε ξέρω, σίγουρα δε θα σε περνούσα για ηλεκτρονικό. Ναι δε βλεπεις τα "δαχτυλακια" του ! Για σιδερας ταιριαζει ποιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 10, 2004 #168 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 και μια προσφατη δικιά μου. Αν ενδιαφέρεται καμια ωραια κοπέλα ας μου στείλει πμ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 10, 2004 #169 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings και μια προσφατη δικιά μου. Αν ενδιαφέρεται καμια ωραια κοπέλα ας μου στείλει πμ ευχαριστω γιατι μονο μισο προσωπο???? -το αλλο μισο ειναι ασχημο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 10, 2004 #170 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 την καλη μερια δείχνουμε. .. . .... αντε και το αλλο μισο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 10, 2004 #171 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Με δοσεις που λενε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 10, 2004 #172 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Με δοσεις που λενε...... έεεετσιιιι ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 10, 2004 #173 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 λοοοοοοοοοοοοοοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 10, 2004 #174 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 να και μια δικια μου πριν 1 χρονο νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 10, 2004 #175 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio να και μια δικια μου πριν 1 χρονο νομιζω... και ο τυπος που εχεις avatar ποιος ειναι ? , Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 10, 2004 #176 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 21:31] να και μια δικια μου πριν 1 χρονο νομιζω... [σπόντα]Αυτό το μαρκούτσι πίσω από εσένα είναι η ψύκτρα για τον επεξεργαστή σου; [/σπόντα] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 10, 2004 #177 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 ποστάρω κι εγώ μία, εν ώρα σκληρής δουλειάς στη σχολή: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 10, 2004 #178 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Αν σε έβλεπα έξω χωρίς να σε ξέρω, σίγουρα δε θα σε περνούσα για ηλεκτρονικό. εγραψες για αλλη μια φορα:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 10, 2004 #179 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings και ο τυπος που εχεις avatar ποιος ειναι ? , Ross Jeffries Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 10, 2004 #180 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [σπόντα]Αυτό το μαρκούτσι πίσω από εσένα είναι η ψύκτρα για τον επεξεργαστή σου; [/σπόντα] οχι φυσικα.. :tomato: αυτος φυσουσε πολυ παντως.....τι προμηθεας και ιστοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts