Dagalidis Σεπτέμβριος 10, 2004 #141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 12:58] Dag είσαι καρμπον ο κυριούλης του άλλου προφιλ? καρμπον όμως ο πρόεδρος? απίστευτο Axxxxxx..... ΠΩΣ περνάν τα χρόνια..... Πριν 10 Χρόνια περίπου....... Σήμερα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 10, 2004 #142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 ειδες τι κανει η αναμονη του νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 10, 2004 #143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 13:35] Axxxxxx..... ΠΩΣ περνάν τα χρόνια..... Πριν 10 Χρόνια περίπου....... Σήμερα...... οσο μεγαλωνεις τοσο ομορφαινεις νταγκ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 10, 2004 #144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Να και δικές μου πρίν ......... μμμμμμ......περίπου τέσσερα χρόνια......Υπολογίστε τώρα - 8 κιλά..... Που θα μου πάει ..... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσω το γυμναστήριο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 10, 2004 #145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 αυτο το site εχει γεμισει ομορφαντρες.νομιζω ειναι καιρος να ανοιξουμε κι ενα dating site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 10, 2004 #146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:23] Να και δικές μου πρίν ......... μμμμμμ......περίπου τέσσερα χρόνια......Υπολογίστε τώρα - 8 κιλά..... Που θα μου πάει ..... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσω το γυμναστήριο....... Πρέπει να φτιάξουμε και ένα Ξύγκι - Lipo Minimizer ..... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 10, 2004 #147 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 πάντως Ηipro χωρίς παρεξήγηση φαίνεσαι intelάκιας από μακριά! Δεν έχεις αυτό το πράο ύφος του Dag το καθαρόαιμο AMDάκικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #148 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell πάντως Ηipro χωρίς παρεξήγηση φαίνεσαι intelάκιας από μακριά! Δεν έχεις αυτό το πράο ύφος του Dag το καθαρόαιμο AMDάκικο... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 10, 2004 #149 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Που θα μου πάει ..... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσω το γυμναστήριο....... αν προλάβεις.... χέσε με με τόσες παραγγελίες κλπ lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 10, 2004 #150 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Το βλέμμα της αγελάδας εννοείς endu; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 10, 2004 #151 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:06] πάντως Ηipro χωρίς παρεξήγηση φαίνεσαι intelάκιας από μακριά! Δεν έχεις αυτό το πράο ύφος του Dag το καθαρόαιμο AMDάκικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 10, 2004 #152 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 16:09] Που θα μου πάει ..... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσω το γυμναστήριο....... αν προλάβεις.... χέσε με με τόσες παραγγελίες κλπ lol Μπά ....... το πήρα απόφαση πάλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 10, 2004 #153 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:09] Το βλέμμα της αγελάδας εννοείς endu; MOOOYYYYYYY ρε ....... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 10, 2004 #154 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Το βλέμμα της αγελάδας εννοείς endu; Όχι δεν εννοούσα αυτό το βλέμμα Μπορεί να είναι πράο αλλά κρύβει πολλά Blast στοιχεία όταν το θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 10, 2004 #155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis MOOOYYYYYYY ρε ....... :p Βάλε γρήγορα το EXOS πάνω γιατί η πρώιμη μετάλλαξη ξεκίνησε Αρχική απάντηση από enduracell Όχι δεν εννοούσα αυτό το βλέμμα Μπορεί να είναι πράο αλλά κρύβει πολλά Blast στοιχεία όταν το θέλει χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 10, 2004 #156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 αυτο το site εχει γεμισει ομορφαντρες.νομιζω ειναι καιρος να ανοιξουμε κι ενα dating site. Λες??Αντε γιατι μετα τη γνωστη πλεον περιπετεια μου,επεσα σε καταθληψη κ προσπαθω να την ξεπερασω :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 10, 2004 #157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Προσέξτε γιατί σε λίγο καιρό θα αναλάβει ο DAG Junior και τότε νε δείτε μαγκιές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 10, 2004 #158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Εγω δεν ποσταρω γιατι θα σας κανω να ζηλεψεται κ δεν θελω........! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 10, 2004 #159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Προσέξτε γιατί σε λίγο καιρό θα αναλάβει ο DAG Junior και τότε νε δείτε μαγκιές..... Eίναι βαριά είναι βαριά... του τσολιά!!!! Να σου ζήσει Dag o διάδοχος και αυτός κάργα AMDάκιας φαίνεται ατενίζει με υπερηφάνεια το μέλλον. (πάντως φαίνεται να τρώει όλο το φαγητό σου, φιλικά πάντα :flower: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 10, 2004 #160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Εγω δεν ποσταρω γιατι θα σας κανω να ζηλεψεται κ δεν θελω........! τον έχω δει, αλήθεια λέει είναι ένας κούκλος :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts