tragikos Ιούλιος 13, 2011 #941 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Συγνωμη παιδια,2011 εχουμε.Τι παει να πει οτι ειμαι Κρητικος;ΟΛΟΙ ειμαστε και ανθρωποι πανω απ ολα.Επειδη δηλαδη εγω γουσταρω και βαρεσα hair tatoo αυτο που μου αρεσει,και επειδη εχω σκουλαρικι παει να πει οτι δεν ειμαι Κρητικος; Αν πας στο χωριό σου, οι παππούδες πως σε κοιτάνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 13, 2011 #942 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 13, 2011 #943 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 :rofl: για τον απο πανω, μ εφυγε ο καφες απο τη μυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 13, 2011 #944 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Ρε παρε μια λυρα,ενα οργανο και κανε περηφανο τον τοπο σου. Η Κρητη δε φημιζεται για το DJ'ing ....OFC i'm kidding ....ωραιο το dj'ing.Αλλα αν θες τη γνωμη μου το μαλλι ειναι κακασχημο καγκουριστικο. Πιο ασχημο και απο εκεινη τη φορα που με κουρεψε σαν γιδοβοσμο ενας στο γυμνασιο .... Αν θες να δεις πως ειναι οι αντρες στην Κρητη... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DxN_ArzvsPQ]YouTube - ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ (PSARANTONIS) ΗΡΩΔΕΙΟ 2-6-2010[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3FW9Djd2BGM[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 13, 2011 #945 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Νομίζω ασχοληθήκαμε αρκετά με τις τρίχες του Μανώλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 13, 2011 #946 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Όσοι είναι από το Σούλι παίρνουν φόρα και πηδάνε από ταράτσες, λόφους, υψώματα και χαράδρες...? Όσοι είναι από το Μεσολόγγι βγαίνουν από τις πόρτες των κτιρίων πυροβολώντας και με αυτοθυσία...?Ή μήπως όσοι είναι από την Κεφαλλονιά ή την Μυτιλήνη (ή παρόμοια νησιά) πιστεύουν στους Αγίους...?Τρίχες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 13, 2011 #947 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Wipe out από astrolabos in 3...2....1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 13, 2011 #948 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 ή μηπως οσες ειναι απο λεσβο ειναι .... παντως μανωλη... εγω οποτε βλεπω αυτο το ειδος ξυρισματος μου θυμιζει τους ισπανους τσιγκανους απεναντι απο το Γιβραλταρ που έμενα... δεν θελουμε να πουμε οτι εισαι χαλια ή ασχημος ή κατι τετοιο... απλα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο και μια δικια μου για να ειμαι οντοπικ απο piccadilly circus στο Λονδινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 13, 2011 #949 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Αντε και μια απο εμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 13, 2011 #950 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 τι ακριβως κανεις εκει?? :PPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 13, 2011 #951 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Οχι wheel dancing παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούλιος 13, 2011 #952 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Αν πας στο χωριό σου, οι παππούδες πως σε κοιτάνε; Η γιαγια μου οταν με ειδε εβαλε τα κλαμμματα,μια θεια μου ειπε οτι ξεφτυλιζω την οικογενεια και να μην κυκλοφορω μαζι τους.Πολυ καλα σε σχεση με την προηγουμενη φορα που ειχα ξυρισει το φρύδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 13, 2011 #953 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Τόλμα τώρα να μη βγάλεις καλούς βαθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 13, 2011 #954 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Η γιαγια μου οταν με ειδε εβαλε τα κλαμμματα,μια θεια μου ειπε οτι ξεφτυλιζω την οικογενεια και να μην κυκλοφορω μαζι τους.Πολυ καλα σε σχεση με την προηγουμενη φορα που ειχα ξυρισει το φρύδι εκλιπαρω να αφησεις χοντρη μουστακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιούλιος 13, 2011 #955 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Η γιαγια μου οταν με ειδε εβαλε τα κλαμμματα,μια θεια μου ειπε οτι ξεφτυλιζω την οικογενεια και να μην κυκλοφορω μαζι τους.Πολυ καλα σε σχεση με την προηγουμενη φορα που ειχα ξυρισει το φρύδι F@ck em all τους συντηρητικούς ρε μαν. Το κουρεμα τα σπαει! Ζηλευω πολυ που η δουλεια μου δεν επιτρεπει xtreme κουρεματα αλλιως στο τσακ ημουν για ηρακλειο για ενα assassin's creed logo ξυρισμα! Εδω προ-δεκαετιας περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 13, 2011 #956 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 και εγώ έκοψα το μαλλί για το ζαχαροπλαστείο. Όλοι μου λένε ότι είμαι καλύτερα τώρα αλλά εμένα δεν με νοιάζει γιατι μου αρέσανε, για μένα τα είχα μακριά και όχι για τους άλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιούλιος 13, 2011 #957 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Φιλε ειμαι 31 χρονων και στα ονειρα που κατα καιρους βλεπω εχω ακομα μακρυ μαλλι. Τα εκοψα το 2001... Σε νιωθω απολυτα. Με το χριστο και τον Κολοκοτρωνη δεν εχει κανενας στην κοινωνια προβλημα. Με εμενα εχουν. Μονο στους σταρ ειναι αποδεκτα τα εξτρημ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 13, 2011 #958 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 και εγώ έκοψα το μαλλί για το ζαχαροπλαστείο. Όλοι μου λένε ότι είμαι καλύτερα τώρα αλλά εμένα δεν με νοιάζει γιατι μου αρέσανε, για μένα τα είχα μακριά και όχι για τους άλλους.Δεν συμμεριζόταν η πελατεία την αγάπη σου για τις τρίχες εεε; : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 13, 2011 #959 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 οχι απλα ειχε προβληματα με τα καταιφια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 13, 2011 #960 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 πριν πιάσω δουλειά τα έκοψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts