chroma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2004 Σα να μην έφταναν όλες οι χαζομάρες που ανεβάζουμε στο φόρουμ, να και ένα ποστ σαν αυτό.. :flower: (για τους adminz) Η ασχήμια δεν είναι δικαιολογία..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 παμε θαλασσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Nα μια δικια μου..Ειναι ελαφρως κομμενη γιατι την εχω βγαλει το καλοκαιρι και ειμαι γυμνος.. Δεν θα ηθελα λοιπον να με πρηξουν στα u2u οι γυναικες του forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάρτιος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 και εγω απο μια αθλια φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Καθαρα για παραπλανητικους λογους, ποσταρω φωτογραφια απο το '91, στην πλεον καγκουραδικη ηλικια των 16 ετων. Οσοι με εχουν γνωρισει απο κοντα θα εχουν ξεραθει στο γελιο by now... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 ’ντε , το avatar μου ( γενικώς στο internet ) , γιατί δεν βρίσκω καμία άλλη φωτό ( χθες έκανα format στους δίσκους , και δεν μπορώ να βρω το dvd με το backup από τις photos... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED βαγγ?????????// αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε βαλε εκεινη με το αγγουρι {κετσι .... dont be bothered with this one mind vag...(γεια σου νεε γιουζερ γμτνκννμσ ! ) Ο Βαγκ ειναι Αθήνα .Τπν εχω κλειδωμένο σπιτι μου δεν μπορεί να απαντήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Μετα απο ενα φοβερο project και ειναι τραβηγμενη κατα τις 04:00 το βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Μια σε διακοπές στην Τοσκάνα και στους φημισμένους λόφους της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 το Αβαταρ.... Εκτός αυτού η μόνη που έχω σε αρχείο ειναι μία που βγήκε απο ψηφιακή ενός φίλου. Ο kallileo πιθανόν θα καταλάβει με ποιόν ειμαι ..... CHOSEN NO COMMENT το IQ μου δεν επαρκει για να συλλάβω την εκταση του νοήματος της φωτογραφίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΑ.........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 το Αβαταρ.... Εκτός αυτού η μόνη που έχω σε αρχείο ειναι μία που βγήκε απο ψηφιακή ενός φίλου. Ο kallileo πιθανόν θα καταλάβει με ποιόν ειμαι ..... αμαν...... τι κανεις εκει με τον "φονια" ρε??? εισαι της συνωμοταξιας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης αμαν...... τι κανεις εκει με τον "φονια" ρε??? εισαι της συνωμοταξιας?? το καταδύναμην... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 OMMFG@Chosen!Μλκ εσυ εισαι αυτος?ΕΛΕΟΡ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 18, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 00:05] το Αβαταρ.... Εκτός αυτού η μόνη που έχω σε αρχείο ειναι μία που βγήκε απο ψηφιακή ενός φίλου. Ο kallileo πιθανόν θα καταλάβει με ποιόν ειμαι ..... CHOSEN NO COMMENT το IQ μου δεν επαρκει για να συλλάβω την εκταση του νοήματος της φωτογραφίας Ποιος είναι αυτός ρε; Ο Halford; :p O metal god έρχεταιιιιιι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 18, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Πήγαινα και γω χτες να ποσταρω φωτογραφία μου(το αβαταρ σε μεγαλύτερη θα έβαζα...) αλλά... ήμουν 25 ώρες άυπνος και είχα το φορητό πάνω σε γυάλινο τραπεζάκι... ’ρχισε να με παίρνει ο Μορφέας, έγειρα μπροστά, και λόγω του ότι είμαι και κάποιου βάρους... το γυαλί έσπασε, έριξα μια κεφαλιά στην οθόνη, το vaio έπεσε, ένας καφές που είχα στο τραπέζι ΔΕΝ άγγιξε το φορητό ευτυχώς, όμως τα χέρια μου τα "άγγιξαν" τα γυαλιά και θα δείτε τα αποτελέσματα. Αφού μάζεψα το Pc με αίματα στα χέρια, δεν έπαθε τίποτα "εμφανισιακά" και η οθόνη δεν έπαθε τίποτα επίσης, πήγα και έδεσα τα χέρια μου και μετά κατευθύνθηκα προς το pc. Το pc έκανε reboot μόνο του, και μετά άρχισε ένας μαραθώνιος αποκατάστασης του σκληρού ο οποίος μάλλον χτύπησε (Δεν ξέρω αν το χτύπημα αποκαθίσταται, αλλά αυτός δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα στα απανωτά scandisks και μετά από 4-5 reboots άρχισε κανονικά). Τέλος πάντων θα πόσταρα φωτογραφία μου αλλά κάποιος μάλλον δεν ήθελε (κριτική από πάνω λέτε?!) οπότε θα ποστάρω αυτές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 18, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Το κόκκινο ΔΕΝ είναι ιώδιο αλλά αίμα... Σκέφτηκα να πάω για ράμματα επειδή έφυγε ένα κομματάκι κρέας αλλά όλα καλά πήγαν τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 18, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 3/3 Οι φωτογραφίες είναι με Τ610 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 18, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 18, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Εδω ειμαι στο χαρεμι μου στην Ιαπωνια. Ο Alex000 μπορει να επιβεβαιωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts