Jump to content

Τροφοδοτικό φορητού: Από το Πλαίσιο ή από αλλού;

hayabusa

Recommended Posts

Το τροφοδοτικό του φορητού πριν λίγα παρέδωσε το πνεύμμα του ύστερα από χρήση τριών και πλέον ετών (κόπηκε το καλώδιο που πάει από τον μετασχηματιστή στον υπολογιστή) οπότε αύριο θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Το ζήτημα ειναι ποιο κατάστημα να προτιμήσω; Το Πλαίσιο (δεδομένο ότι και ο φορητός ειναι Turbo-x, αν και εκτός εγγύησης) ή κάποιο άλλο όπως τον Δήσιο;

Το βασικό ζήτημα ειναι σε τι επίπεδα παίζουν οι τιμές και επομένως από που συμφέρει περισσότερο να γίνει η αγορά.

Thankz :)

αν και θα μπορούσα να παραμερίσω τους φόβους μου για τις no-name ηλεκτρικές συσκευές από την Κίνα και τα συναφή, το θέμα είναι δεν μπορώ να περιμένω τις 15-20 μέρες που θα κάνει να έρθει.

Καμιά έτσι φτηνή λύση από Ελλάντα δεν παίζει;

Μωρέ links να σου δώσουμε, αλλά δεν μας λες κιόλας το πόσα Watt & Volt είναι ο ήδη υπάρχων που έχεις; Και μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις;

Εγώ πάντως θα έκανα ερώτηση στο Πλαίσιο.

Ειχα παρει για τον παλιο μου presario 1700 εναν Κινεζο απο το ebay και μου κρατησε 4μιση χρονια. Ειχα δωσει τοτε 15 Ευρω. Αξιζει.

Και αν μου χαλασει του ΗΡ, παλι Κινεζο θα παρω. Αν ξερεις πως να ψωνιζεις απο το ebay, δεν θα εχεις θεμα !

πήρα στο Πλαίσιο και μου είπαν 60€...καλά εντάξει λέω..

Τελικά πήρα ένα universal από το e-shop με 30 (αυτό τουλάχιστον θα βοηθήσει και στα διάφορα σέρβις που κάνω κατά καιρούς).

Όσο για το ebay, πάνε δυο χρόνια και πλέον, που ασχολούμαι σοβαρά, ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά παρά την εμπειρία εξακολουθώ να είμαι καχύποπτος με οτιδήποτε ηλεκτρικό προέρχεται από Κίνα.

Και αυτό που αγόρασες τι νομίζεις ότι είναι?

συμφωνώ απόλυτα με αυτό. απλά με το συγκεκριμένο σε περίπτωση που γίνει κατι θα πάω 10 λεπτά δρόμο για να περάσει RMA και μέσα σε 1-2 μέρες (ίσως και ώρες) θα έχω άλλο. Δεν θα χρειαστεί να μπλέξω με αποστολές στην άλλη άκρη του κόσμου και ιστορίες που θα διαρκέσουν συνολικά 1.5-2 μήνες στην καλύτερη περίπτωση.

Για να είμαι ειλικρινής υπό άλλες συνθήκες ούτε αυτό θα με πείραζε αλλά εν προκειμένω μιλάμε για εργαλείο δουλειάς οπότε οι καθυστερήσεις όταν υπάρχουν εκκρεμότητες ειναι πρόβλημα ;)

συμφωνώ απόλυτα με αυτό. απλά με το συγκεκριμένο σε περίπτωση που γίνει κατι θα πάω 10 λεπτά δρόμο για να περάσει RMA και μέσα σε 1-2 μέρες (ίσως και ώρες) θα έχω άλλο. Δεν θα χρειαστεί να μπλέξω με αποστολές στην άλλη άκρη του κόσμου και ιστορίες που θα διαρκέσουν συνολικά 1.5-2 μήνες στην καλύτερη περίπτωση.

Για να είμαι ειλικρινής υπό άλλες συνθήκες ούτε αυτό θα με πείραζε αλλά εν προκειμένω μιλάμε για εργαλείο δουλειάς οπότε οι καθυστερήσεις όταν υπάρχουν εκκρεμότητες ειναι πρόβλημα ;)

"Kαλα" τα λες, αλλα παραγγειλε και ενα απο Ebay να υπαρχει.:p

με βάση αυτά που διαβάζουμε θα πρέπει να ειναι περίεργο (και να έχεις δίκιο) αλλά τις 2-3 φορές που χρειάστηκε να τους πάω κάτι πίσω το πέρασαν RMA την ίδια μέρα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.