hayabusa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2010 Το τροφοδοτικό του φορητού πριν λίγα παρέδωσε το πνεύμμα του ύστερα από χρήση τριών και πλέον ετών (κόπηκε το καλώδιο που πάει από τον μετασχηματιστή στον υπολογιστή) οπότε αύριο θα πρέπει να αντικατασταθεί. Το ζήτημα ειναι ποιο κατάστημα να προτιμήσω; Το Πλαίσιο (δεδομένο ότι και ο φορητός ειναι Turbo-x, αν και εκτός εγγύησης) ή κάποιο άλλο όπως τον Δήσιο; Το βασικό ζήτημα ειναι σε τι επίπεδα παίζουν οι τιμές και επομένως από που συμφέρει περισσότερο να γίνει η αγορά. Thankz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 ebay Και μόνο2 πρόσφατα παραδείγματαHp adapter 200 ευρώ ebay 5 ευρώsony adapter 140 ευρώ ebay 10 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 αν και θα μπορούσα να παραμερίσω τους φόβους μου για τις no-name ηλεκτρικές συσκευές από την Κίνα και τα συναφή, το θέμα είναι δεν μπορώ να περιμένω τις 15-20 μέρες που θα κάνει να έρθει. Καμιά έτσι φτηνή λύση από Ελλάντα δεν παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Σεπτέμβριος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Μωρέ links να σου δώσουμε, αλλά δεν μας λες κιόλας το πόσα Watt & Volt είναι ο ήδη υπάρχων που έχεις; Και μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις;Εγώ πάντως θα έκανα ερώτηση στο Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Ειχα παρει για τον παλιο μου presario 1700 εναν Κινεζο απο το ebay και μου κρατησε 4μιση χρονια. Ειχα δωσει τοτε 15 Ευρω. Αξιζει. Και αν μου χαλασει του ΗΡ, παλι Κινεζο θα παρω. Αν ξερεις πως να ψωνιζεις απο το ebay, δεν θα εχεις θεμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 πήρα στο Πλαίσιο και μου είπαν 60€...καλά εντάξει λέω..Τελικά πήρα ένα universal από το e-shop με 30 (αυτό τουλάχιστον θα βοηθήσει και στα διάφορα σέρβις που κάνω κατά καιρούς).Όσο για το ebay, πάνε δυο χρόνια και πλέον, που ασχολούμαι σοβαρά, ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά παρά την εμπειρία εξακολουθώ να είμαι καχύποπτος με οτιδήποτε ηλεκτρικό προέρχεται από Κίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Και αυτό που αγόρασες τι νομίζεις ότι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Και αυτό που αγόρασες τι νομίζεις ότι είναι?Δυσαναλογα ακριβο σε σχεση με αυτο του EBAY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 27, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Δυσαναλογα ακριβο σε σχεση με αυτο του EBAY.ΜΟυ αρέσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Και αυτό που αγόρασες τι νομίζεις ότι είναι? συμφωνώ απόλυτα με αυτό. απλά με το συγκεκριμένο σε περίπτωση που γίνει κατι θα πάω 10 λεπτά δρόμο για να περάσει RMA και μέσα σε 1-2 μέρες (ίσως και ώρες) θα έχω άλλο. Δεν θα χρειαστεί να μπλέξω με αποστολές στην άλλη άκρη του κόσμου και ιστορίες που θα διαρκέσουν συνολικά 1.5-2 μήνες στην καλύτερη περίπτωση. Για να είμαι ειλικρινής υπό άλλες συνθήκες ούτε αυτό θα με πείραζε αλλά εν προκειμένω μιλάμε για εργαλείο δουλειάς οπότε οι καθυστερήσεις όταν υπάρχουν εκκρεμότητες ειναι πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 27, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 συμφωνώ απόλυτα με αυτό. απλά με το συγκεκριμένο σε περίπτωση που γίνει κατι θα πάω 10 λεπτά δρόμο για να περάσει RMA και μέσα σε 1-2 μέρες (ίσως και ώρες) θα έχω άλλο. Δεν θα χρειαστεί να μπλέξω με αποστολές στην άλλη άκρη του κόσμου και ιστορίες που θα διαρκέσουν συνολικά 1.5-2 μήνες στην καλύτερη περίπτωση. Για να είμαι ειλικρινής υπό άλλες συνθήκες ούτε αυτό θα με πείραζε αλλά εν προκειμένω μιλάμε για εργαλείο δουλειάς οπότε οι καθυστερήσεις όταν υπάρχουν εκκρεμότητες ειναι πρόβλημα "Kαλα" τα λες, αλλα παραγγειλε και ενα απο Ebay να υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 ναι, λέω μάλιστα να ξεκινήσω μια νέα συλλογή μια που τα γραμματόσημα και οι τηλεκάρτες θεωρούνται ξεπερασμένα στις μέρες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 27, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 ΜΟυ αρέσει η αισιοδοξία σου ότι από το εψοφ θα το πάρεις σε 2 μέρες.Πιο γρήγορα θα το πάρεις πίσω από τον Κινέζο παρά από δαύτους Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 με βάση αυτά που διαβάζουμε θα πρέπει να ειναι περίεργο (και να έχεις δίκιο) αλλά τις 2-3 φορές που χρειάστηκε να τους πάω κάτι πίσω το πέρασαν RMA την ίδια μέρα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 27, 2010 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Ebay για φορτιστές άνετα, συμβατές μπαταρίες όμως μεγάλη απογοήτευση. Φυσικά εξαρτάται από ποιόν και πόσο αλλά 2 στις 2 που είχα πάρει για toshiba fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Σεπτέμβριος 27, 2010 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Για μπαταρία όντως μακρυά. Και η δική μου μέσα σε 6 μήνες, έπεσε στο μισό η διάρκεια της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 27, 2010 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Να ρωτήσω, εκτός από το καλώδιο τι άλλο έπαθε το τροφοδοτικό ώστε να προτιμήσεις αλλαγή από επισκευή; Βραχυκύκλωσε και κάηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 27, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 τιποτα άλλο. βασικά αν δεν έβρισκα το universal (με το οποίο θα λύσω και άλλα θέματα) θα κοίταγα και για επισκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.