Jump to content

gigabyte gtx 480

Guest

Recommended Posts

ερωτηση σχετικα με κατι απο τον πινακα ελενχου της καρτας gigabyte gtx 480 το vertical sync να το αφησω use the 3d application setting η να το βαλω off, διοτι δεν χρισιμοποιο 3d γιαλλια οπωτε απο τιν στιγμη που δεν το χρειαζομαι τι κανω.

ερωτηση σχετικα με κατι απο τον πινακα ελενχου της καρτας gigabyte gtx 480 το vertical sync να το αφησω use the 3d application setting η να το βαλω off, διοτι δεν χρισιμοποιο 3d γιαλλια οπωτε απο τιν στιγμη που δεν το χρειαζομαι τι κανω.

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι ειναι το Vsync.

μια χαρα χερω τι εινε το vsync, ισως εγω ειμαι ασχετος και για αυτο ειμαι στο forum εδω και ρωταο δεν καταλαβενο γιατι μ απαντας αρνητικα και δεν μ λες τι να κανο σε αυτο που ρωτισα, ευχαριστω.

Άμα ξέρεις ρε kastorasgr,τι σχέση έχει το vsync με τα 3d γυαλιά?

Θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε...!!!

edit

Προσπάθησε να γράφεις και λίγο καλύτερα στην σύνταξη γιατί δεν είναι και πολύ καλά γραμμένα και δεν βγάζουν-ουμε και πολύ νόημα από αυτά που γράφεις!Αν θες να σε βοηθήσουμε βέβαια και για σένα!

Δεν εχει σχέση το v-sync με το stereoscopic 3d.

Αφού δεν έχεις τον εξοπλισμό και δεν έχεις δυνατότητα 3d gaming το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απεγκαθιστάς, από το Windows control panel/programs and features, τον stereoscopic 3d driver μετά από κάθε εγκατάσταση drivers που κάνεις.

Το v-sync είναι άλλη ιστορία και εξαρτάται από εσένα και από το κάθε παιχνίδι το αν θα το εφαρμόσεις ή οχι. Περισσότερα εδω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.