Jump to content

προβλημα με 5850!

D Ace

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια τωρα τελευταια η καρτα με απαγοητευει ολο και περισοτερο! παιζει ολα τα παιχνιδια με χαμηλα fps. ειδικα μετα το format. π.χ το undercover με ολα στο full και αναλυση full hd μετο ζωρι πιανει τα 20 fps. το πρωι επιανε και 30. γιατι αυτο? πρεπει να την πετυχω στην μερα της για να παιξω με αξιοπρεπα fps. το crysis με το ζωρι 10!!! :wall:

drivers ειναι οι τελευταιοι!

Βάλε το riva tuner και παρακολούθα σε τι συχνότητες παίζει. Ρίξε μια ματιά και στο ανεμιστηράκι αν γυρνάει κανονικά.

γυρναει το ανεμηστηρακι κανονικα! και στο τερμα! στο riva tuner πως θα το δω αυτο?

Θα ανοίξεις το hardware monitoring θα μπεις να παίξεις λίγο ένα παιχνίδι θα διαπιστώσεις το πρόβλημα και όταν βγεις από το παιχνίδι θα τσεκάρεις τι ρολόγια είχε όσο ήσουν σε 3D.

παντως στο ati overdrive λεει 400/900 αντι για 750/1000

to hardware monitoring πως το ανοιγω?? sorry αλλα δεν εχω ξαναδουλεψει rivatuner!

ειδα στο net πως to φτιαχνω αλλα δεν λεει το harware monitor εκει που επρεπε να το ελεγε.... καμια αλλη ιδεα?

το κοιταξα με gpu-z. ειναι μονιμα στο 400/900. δεν ανεβαινει με τιποτα!

το κοιταξα με gpu-z. ειναι μονιμα στο 400/900. δεν ανεβαινει με τιποτα!

Tι εννοεις δεν ανεβαινει με τιποτα?Αμα παιζει κανενα παιχνιδι η καρτα δουλευει 400/900?Κατεβασε το MSI Afterburner.

οτι και να κανω η καρτα δουλεβει 400/900! και σε αναμονη να ειναι και σε game!

Βγάλε και ξαναβάλε drivers. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν πολύ καιρο και λύθηκε με αυτο το τρόπο.

Φαίνεται και άλλοι να έχουν το ίδιο θέμα στο internet και με ένα reboot να διορθώνει - αν και μάλλον προσωρινά. Δεν ξέρω αν τρέχεις καθόλου το Windows Experience Index για να δεις τι παίζει, διότι κάπου αναφέρουν ότι κολλάει τα ρολόγια της 5850 σε αυτές τις συχνότητες. Επίσης αναφέρουν ότι ίσως να υπάρχει θέμα με τον media player των windows.

παίξε λίγο με το catalyst Ai, σε κάποια παιχνίδια παίζει καλά αν είναι disable, σε άλλα αν είναι standard η advanced (στα 3D settings μέσα είναι)

τωρα ειναι καπως καλυτερα! δεν ποιανει τα 60fps κολλημενα που εποιανε καποτε στο nfs αλλα τουλαχιστον εχει 30!

Κατέβασε το amd gpu clock tool και όρισε τα ρολόγια που θες να τρέχει η 5850 πριν μπεις στο παιχνίδι. Όταν σταματήσεις να παίζεις όρισε τα gpu 157 memory 300 για να μην καταναλώνεις ρεύμα. Είναι μανούρα το ξέρω αλλά θα πρέπει να το κάνεις μέχρι να βγάλουν έναν driver της προκοπής. Άλλη λύση είναι να βάλεις παλαιότερο driver, δοκίμασε να βάλεις τους catalyst του Ιουνίου εμένα μου παίζουν καλά.

προς το παρων η καρτα θα κοιμαται και δεν ξερω για ποσο ακομα μια και επαθα χοντρη ζημια με την υδροψηξη!! λεω οταν το φτιαξω το pc να βαλω αυτους που ειχε μονη της! του νοεμβριου δηλαδη!

Κρίμα να είσαι με drivers ενός έτους.

Βάλε Απριλίου- Μαΐου-Ιουνίου όλο και κάποιος θα κάνει.

παιδια οτι και να κανω το προβλημα μενει... μεχρι και στο underground 2 τα fps δεν περνενε τα 30-40 και πευτουν και στα 20 καμια φορα. εβαλα παλιους drivers. τι να κανω?

Κατέβασε το amd gpu clock tool και όρισε τα ρολόγια που θες να τρέχει η 5850 πριν μπεις στο παιχνίδι. Όταν σταματήσεις να παίζεις όρισε τα gpu 157 memory 300 για να μην καταναλώνεις ρεύμα. Είναι μανούρα το ξέρω αλλά θα πρέπει να το κάνεις μέχρι να βγάλουν έναν driver της προκοπής. Άλλη λύση είναι να βάλεις παλαιότερο driver, δοκίμασε να βάλεις τους catalyst του Ιουνίου εμένα μου παίζουν καλά.

Αυτο που σου ειπε ο amina με το amd gpu clock tool κανε..Ειναι ενας προχειρος τροπος να ληθει <<επιφανειακα>> το προβλημα σου (αν και στο βαθος θα παραμενει)..

Δεν ξερω αν το προβλημα που αντιπετωπιζεις λυθει με κανενα bios update..Ας πει κανενας πιο εμπειρος την γνωμη του!

Υ.γ αν τυχον δεν επιτρεπεται το λινκ που εδωσα πιο πανω για να κατεβασει το παιδι το tool καποιος Mod ας το διαγραψει!

κοιτα θα την δοκιμασω τωρα στο pc του αδερφου μου! αν δω πως ειναι οκ θα παω σε μια foxconn bloodrage..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.