Passenger57 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2010 Ο OTENET σέρνεται ή είναι η ιδέα μου; Εδώ και μερικούς μήνες μου φαίνεται πως ο οτενετ σέρνεται. Σε απλό σερφάρισμα με τον μοζίλλα... πατας και ζητάς μια σελίδα και περιμένεις δεκάδες δευτερόλεπτα για να φορτώσει.Μπορεί να έχω περιμένει και λεπτό....Υπόψιν έχω 24αρα γραμμή μένω μέσα στην Πάτρα και έχω και καλό ρούτερ (netgear dsn 2000) που συγχρονίζει πέριξ των 15 mbit.Εσείς τι παρατηρείτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Ο OTENET σέρνεται ή είναι η ιδέα μου; Εδώ και μερικούς μήνες μου φαίνεται πως ο οτενετ σέρνεται. Σε απλό σερφάρισμα με τον μοζίλλα... πατας και ζητάς μια σελίδα και περιμένεις δεκάδες δευτερόλεπτα για να φορτώσει.Μπορεί να έχω περιμένει και λεπτό....Υπόψιν έχω 24αρα γραμμή μένω μέσα στην Πάτρα και έχω και καλό ρούτερ (netgear dsn 2000) που συγχρονίζει πέριξ των 15 mbit.Εσείς τι παρατηρείτε;Πατρα as well και ναι η συνδεση τις τελευταιες 2 βδομαδες περιπου εκτος απο το τα συνεχη disconnect ,"σερνεται" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Σεπτέμβριος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Στην ελλάδα δε μετράνε οι ταχύτητες στην ποιότητα.Πολύ αποσύνδεση ρε παιδί μου.Μέχρι και αν φτιάξουν ποτέ το δίκτυο να δούμε καλύτερες μέρες.Αλλά όταν λέμε να το φτιάξουν εννοούμε απο τα σωθικά του μέχρι και το τελευταίο καλώδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Σεπτέμβριος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Εγώ είμαι Ρίο, οπότε είμαι σίγουρα σε διαφορετικό DSLAM αλλά έχω παρόμοια προβλήματα τις τελευταίες δύο βδομάδες. Otenet στα 2Mbps που χρησιμοποιώ κυρίως για web browsing. Πολλές φορές στέλνω request που "κολλάει" αλλά με ένα refresh έρχεται στα ίσια του. Δεν φταίει ο DNS, δοκίμασα και με άλλους αλλά δεν είδα βελτίωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 26, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Και εδώ Μέγαρα τα ίδια η 2άρα μου. Ίσως αυτή η αύξηση του uplaod να τα έκανε λίγο @@ τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Σεπτέμβριος 27, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Τι να το κάνω που το μόντεμ συγχρονίζει στα 15 μεγαμπίτ όταν δεν μπορώ να μπώ σε μία απλή σελίδα μερικών κιλομπάιτ; Μα κανένας δεν τα τεστάρει αυτά τα πράγματα; Έχει μπει κανείς από τον ΟΤΕΝΕΤ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ να σερφάρει από τις γραμμές τους τις τελευταίες εβδομάδες; Έλεος δηλαδη! Μήπως φταίει το webtv τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Σεπτέμβριος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Ακουγα παραπονα απο πολλους τις τελευταιες 2 βδομαδες. Ενας ξαδερφος εκτοτε κλειδωνει στα 6.5M και μενει 50μ απο μενα. Στο Ριο κοντευει να φτασει το ελευθερο του Δημου που ειναι πιο αργο κι απ' τον Επιταφιο. Απο χθες ομως εχω την εντυπωση(...δλδ μπορει να ειναι η ιδεα μου) οτι εχει βελτιωθει.EDIT: Ακυρο... σερνεται κι αποψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Σεπτέμβριος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 Εγώ πάντως,αν και τρώω που και που disconnect,δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...Η γράμμη μου είναι 24άρα(αν και ~13 πιάνω)..Όσο για το DL και το Upload..1,3Μb/s και ~100kb/s αντίστοιχα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Χανιά έχω σοβαρό πρόβλημα με ΟΤΕνετ πολλές αποσυνδέσεις... χάλια latency (στο wow 240+) και πολλές φορές κρατάνε οι αποσυνδέσεις για πολύ ώρα... Με 24άρα είμαι και οι ταχύτητες δεν είναι πολύ κακές παρόλα αυτά. 1 με 1.6 mb/s αλλα ναι σκέφτομε να την κανά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.