Jump to content

Bιον ανθοσπαρτον Γιαννη....

GoMaR

Recommended Posts

Welcome to the club :p

Μια συμβουλή: Να λες πάντα ναι και να συμφωνείς μαζί της, άσχετα το τι θα κάνεις στην πραγματικότητα. Πιάνει ! :p

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά :)

Γυρίσαμε κι από το γαμήλιο στην Πράγα, φωτό θα ανέβουν σύντομα στο σχετικό thread ;)

Να πω και την εμπειρία μου από το γάμο, έχει προσθέσει μερικά κιλά αγάπη, ευθύνη και σοβαρότητα σε ότι είχαμε μέχρι πρότινος. Κανένας φόβος, κανένα άγχος και γενικά μόνο καλό :)

Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά :)

Γυρίσαμε κι από το γαμήλιο στην Πράγα, φωτό θα ανέβουν σύντομα στο σχετικό thread ;)

Να πω και την εμπειρία μου από το γάμο, έχει προσθέσει μερικά κιλά αγάπη, ευθύνη και σοβαρότητα σε ότι είχαμε μέχρι πρότινος. Κανένας φόβος, κανένα άγχος και γενικά μόνο καλό :)

Χαχα ωραίος και ρομαντικός, όπως και γω τον πρώτο καιρό ;)

Όλα καλά θα είναι τα πρώτα 2 χρόνια, μετά θα πεις και συ "είμαι ο κύρης του σπιτιού και απαιτώ να διαλέγω μόνος μου το υγρό πιάτων που θα χρησιμοποιώ!"

Αυτά είναι ευχάριστα γεγονότα...

Να ζήσετε, να ευτυχίσετε κ. jpavly και πολλά παιδάκια σας εύχομαι...

Πρώτη φορά βλέπω administrator του thelab.gr... :worship:

Ότι ποθείτε παιδιά και να είσατε πάντα μαζί όπως τώρα.....

Δυσκολίες θα συναντήσετε ΠΟΛΛΕΣ στη ζωή σας....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ όπως τώρα...... :)

Να ζήσετε Γιάννη....

Ρε μπαγάσα αφού δεν ξυρίστηκες και για το γάμο σου...respect... έδειξες από νωρίς ποιος κάνεις τα κουμάντα κι ας λέει ο Gomar για παντόφλα...:p

Ότι ποθείτε παιδιά και να είσατε πάντα μαζί όπως τώρα.....

Δυσκολίες θα συναντήσετε ΠΟΛΛΕΣ στη ζωή σας....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ όπως τώρα...... :)

Τι να ξυριστει ρε , δεν προβλεπεται, ετσι βγηκε φωτο στη ταυτοτητα στο ναυτικο οποτε δεν μπορει να ξυριστει :hehe: , να ζησετε Γιαννη και Ολγα να ειστε παντα ευτυχισμενοι , παντα μαζι και να αγαπιοσαστε για παντα, οτι καλυτερο παντα χαμογελαστοι

JP να ζήσετε.Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και υγιείς. Καλούς απογόνους και καλό ξεκίνημα στον έγγαμο βίο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.