Jump to content

Bιον ανθοσπαρτον Γιαννη....

GoMaR

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά :)

Γυρίσαμε κι από το γαμήλιο στην Πράγα, φωτό θα ανέβουν σύντομα στο σχετικό thread ;)

Να πω και την εμπειρία μου από το γάμο, έχει προσθέσει μερικά κιλά αγάπη, ευθύνη και σοβαρότητα σε ότι είχαμε μέχρι πρότινος. Κανένας φόβος, κανένα άγχος και γενικά μόνο καλό :)

Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά :)

Γυρίσαμε κι από το γαμήλιο στην Πράγα, φωτό θα ανέβουν σύντομα στο σχετικό thread ;)

Να πω και την εμπειρία μου από το γάμο, έχει προσθέσει μερικά κιλά αγάπη, ευθύνη και σοβαρότητα σε ότι είχαμε μέχρι πρότινος. Κανένας φόβος, κανένα άγχος και γενικά μόνο καλό :)

Χαχα ωραίος και ρομαντικός, όπως και γω τον πρώτο καιρό ;)

Όλα καλά θα είναι τα πρώτα 2 χρόνια, μετά θα πεις και συ "είμαι ο κύρης του σπιτιού και απαιτώ να διαλέγω μόνος μου το υγρό πιάτων που θα χρησιμοποιώ!"

Τι να ξυριστει ρε , δεν προβλεπεται, ετσι βγηκε φωτο στη ταυτοτητα στο ναυτικο οποτε δεν μπορει να ξυριστει :hehe: , να ζησετε Γιαννη και Ολγα να ειστε παντα ευτυχισμενοι , παντα μαζι και να αγαπιοσαστε για παντα, οτι καλυτερο παντα χαμογελαστοι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.