liberto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2004 στο φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με την ψήξη, έτσι θα ήθελα τα φώτα τους. Σκέφτομαι να κάνω μια αποθήκη - ψυγείο για αποθήκευση γεωργικών προϊόντων (150- 200 τετραγωνικά). θα ήθελα λοιπόν εάν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάποια βιβλία που ν' αναφέρονται στο ζήτημα, κάποια sites ή και κάποιες πληροφορίες που μπορώ να προμηθευτώ τέτοια ψυκτικά μηχανήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2004 :confused: :confused: :confused: :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2004 Φιλε μου εχω κάνει το φωτορεαλισμο και τα αρχιτεκτονικά για μεγάλες αποθήκες για ψύξη φρούτων. Λίγο άσχετο με αυτό που ζητάς αλλά οι Μηχανολόγοι που έκαναν την ψύξη ήταν φίλοι και ασχολήθηκα λίγο. Σε τόσο μεγάλους χώρους χρειάζεσαι υποχρεωτικά μηχανοστάσιο και ειδικούς συμπιεστές (δεν δουλευουν με φρεον, δεν θυμαμαι με τι ομως, γλυκερόλη ίσως? μπορεί να λέω *******). στειλε πμ να σου δωσω τηλ απο τα παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάρτιος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2004 Πως να το μετρήσω τώρα αυτό? (dinnopoulos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από liberto Πως να το μετρήσω τώρα αυτό? (dinnopoulos) Αγνοησε το...Μπλεοθονη, εντυπωσιαστηκα!!! 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2004 refrigerated storage equipment http://www.hvacnews.com/refrig.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2004 @bleo8oni, μπραβο., φοβερο το design @Libeto + Chosen, απλα δεν εχω ξαναδει τετοια ερωτηση και το smiley ονομαζεται comfused Για αυτο..... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.