Jump to content

Need For Speed : Hot Pursuit

Evan

Recommended Posts

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bIk3ET4aGj0]YouTube - Need for Speed Hot Pursuit Gameplay | E3 2010[/ame]

Για δείτε και gameplay.

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

μουφα μουφα μουφα μουφα....

Αλλη μια κλασικη πατατα της EA....δεν αλλαζει λεμε...

Όσα Underground και Most Wanted να βγουν το Hot Pursuit θα είναι σαν την ΙΟΝ Αμυγδάλου...Η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή!!:inlove:

στα τρειλερ ειναι απιστεφτη η ea απο game play πασχει κατα μεγαλο ποσοστο θα ειναι πατατα

και μυαλο δεν βαζει 3 αποτυχειες στην σειρα δεν νομιζω να ειναι τυχεο

Αν δεν είναι κάπως ρεαλιστικό σε φάση NFS Shift η οδήγηση θα είναι μεγάλο σπάσιμο.

(όπως σπάσιμο είναι και το ότι δεν έβγαλαν το Ferrari & Exotic Cars pack του Shift για το PC :()

Edit:μόλις είδα το video... κατάλαβα,πάλι εντελώς arcade driving model...

Αν δεν ξαμολύσουν τις Porsche ξανά, δεν παίζω NFS... 10 χρόνια βλακείες βγάζουν.. βαρεθήκαμε..

EDIT: Και δεν εννοώ sony και καλά Porsche, αλλά μιλάω για την γενικότερη ποιότητα του παιχνιδιού..

• 1 month later...

Συγνώμη αλλά αυτό το trailer πολύ με χάλασε. Δεν δείχνει τίποτα, μας το έβγαλε best ακόμα δε βγήκε και στο τέλος λέει για preorder για να πάρουμε 4 αμάξια.... αστεία πράγματα.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Αν έχω πάρει καινούργιο PC θα το τσιμπήσω!

Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου φαίνεται αστείο το ότι ο κλέφτης μπορεί να έχει Porche ή Ferrari, και η αστυνομία Lamborgini ή Buccati Veyron (αξία 1.000.000 € νομίζω) και να τρακάρουνε πάνω στο κυνήγι...

Σίγουρα δεν είναι ρεαλιστικό το παιχνίδι αλλά τι να λέει!Είναι ωραίο είναι σε αυτά που πρόκειται να δοκιμάσω αν μου αρέσει σε game play και να ασχολειθώ!

Ενταξει most wanted δεν ειναι αλλα συμπαθητικο φαινεται...και ενταξει αυτο με τις λαμπο των αστυνομικων δεν ειναι ρεαλιστικο αλλα τουλαχιστον να σε προσπερναει η λαμπο,οχι το σαπιο ντατσουν ασχετα αν εχεις το καρα φτιαγμενο αυτοκινητο με 899 ιππους οπως γινοταν...

Ενταξει most wanted δεν ειναι αλλα συμπαθητικο φαινεται...και ενταξει αυτο με τις λαμπο των αστυνομικων δεν ειναι ρεαλιστικο αλλα τουλαχιστον να σε προσπερναει η λαμπο,οχι το σαπιο ντατσουν ασχετα αν εχεις το καρα φτιαγμενο αυτοκινητο με 899 ιππους οπως γινοταν...

Έχεις δίκιο

Κυκλοφορει, ειχα δει μια εν κινησει λιγο εξω απο την Ανκονα. Επισης τετοιες εχουν και στην Γερμανια.

A Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η....Ουτε σε στο NFS 30 δεν προκειται να πετυχουν τετοια fysics σε αυτη τη ρημαδοσειρα που για εμενα σταματησε στα porsche unleashed και high stakes...Δειτε ποσο γλυκα και περιτεχνα γλυστρανε τα αυτοκινητα αναμεσα απο τη απο τη διερχομενη κινηση και τι μανουβρες καταφερνουν σε ταχυτητες που υπολογιζω εγω δεν ξεπερνανε τα 80 χιλιομετρα....Η πραγματικη ομως εκδοση θα ειναι να γλυστρας με 380 χιλ να χτυπας σε ολη τη διερχομενη κινηση να αγοραζεις 30 καδους 50 κολωνακια καμοια σταση λεοφωρειου...να μαζευεις και καμοια δυσμηρη γρια για το σπιτι και να γλυτωνεις απο τον μπατσικο που θα οδηγαει ποιος αλλος...ο Σουμαχερ με παρεα το Chuck Norris στο ελικοπτερο...

Προσωπικες αποψεις...Επειηκεια στο flame!!!

Εdit:Στο 1:23 o Chuck φτερνιστηκε...μονο κατι τετοιο δικαιολογει το κωλοτουμπιασμα...

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.